onsdag 25 november 2009

Senaste Craze - Home Sex Toy parterna

Kunder beställer lattes som Stephanie Vaernet, trendigt klädd i svart och rosa, sitter vid ett litet bord längst bak i rummet. Ljuset är mjukt och gult, som det ska vara i ett café. Stället är fyllt av både manliga och kvinnliga beskyddare, och ingen av dem kan gissa vad hon är här för att prata om.

Sex leksaker.

"Nyheter", som Vaernet och andra könet säljare leksak skulle kalla dem. Vaernet säljer nyheter för kvinnor på fester sexleksak som en personlig konsult för Pure Romance, ett av flera företag som marknader "romance och relation produkter förbättring," enligt deras webbplats. Med sin öppna och vänligt sätt, hon har en lätt tid att förklara sin industri.

Detta är dock inte innebära att resten av världen är bekväm med det.

Medan hon är praktiskt taget i registret om sitt jobb, är de människor runt henne medveten om vad det verkliga ämnet är? Har kvinnan vid bordet bredvid sig eftersom hon slutade sin drink, eller för att hon var kränkt? Den trånga Seattle's Best Coffee shop gör en person uppskattar överklagandet av parternas kön leksak.

Liknar Mary Kay eller Tupperware parter, kön leksak parterna sammankomster där en konsult kommer till någons hem och visar produkterna. Vanligtvis kvinnliga enbart dessa parter engagera alkoholhaltiga drycker och spel för att hålla stämningen lättsam och rolig. Viktigast av allt ger de privatliv och information.

"Jag tror verkligen att sexleksak part tilltalar kvinnor som skulle vara pinsamt att gå in i en butik, säger Nancy Daley, en UT pedagogisk psykologi lärare som undervisar i en kurs om mänsklig sexualitet. "Det är det stor dragningskraft på kvinnor - att kunna titta på dessa saker och röra vid dem och ställa frågor inte en främling, men med ett rum fullt med dina kompisar och några Margaritas,"

Vaernet påpekar att kunderna får en chans att "prov" en del av produkterna istället för att bara titta på förpackningen.

"Du får smaka på ätbart, du får lukta och känna badet och produkter kropp, du kommer att skicka runt sovrummet tillbehör. Du får se på saker och känna sig bekväma," Vaernet sa.

För en vanlig människa, inte "sexleksak part" inte trolla den varma bilden av kvinnor känner säkert, dela kamratskap och hemligheter. En hel del missuppfattningar och myter om sexleksaker gör människor försiktiga, tveksamma eller till och med fördömande om dem. Stacey Keith, en biologi senior och en UT sexuell hälsa peer pedagog, sade en missuppfattning är att bara enstaka personer eller sexuell avvikare använda och köpa dem.

"Många människor verkar tro att sexleksaker är bara för onani. Vissa människor tror att de som köper sex leksaker måste vara sexuellt aggressiv eller ensam," Keith sa. "Det finns många leksaker som kan införlivas i intima relationer."

Ursprungligen användes sexleksaker för att behandla hysteri hos kvinnor, säger Daley. Det var inte förrän i början 20th century att hemmet vibrator uppfanns, som såldes i avskildhet i hemmet.

"Det skulle inte ha varit ett parti kön leksak, men en resande säljare skulle ha kommit med på detta muskelavslappnande, vibrerande sak, säger Daley.

Sexleksaker är fortfarande hjälp med sexuell hälsa när det gäller svårigheter med upphetsning och sexuell funktion, men de kan vara potentiellt hälsofarliga när människor blir beroende av dem, säger Daley.

Myter etikett konsulter som lösaktig, så att folk kan vara förvånad över att Vaernet har varit gifta i nio år till sin make, en UT elektroteknik senior. Hon sa att hon inte har stött på mycket negativitet, men hon förstår människors tveksamhet.

"När du bjuder in dina vänner, om du hittar någon som är lite mer konservativ, dela dem med din erfarenhet," Vaernet sa. "[Säg] hur information presenterades, att de köper en åt gången, och det finns en möjlighet att ställa frågor privat."

De som fortfarande inte redo för en sexleksak part kan komma till Pure Romance bakluckan under UT-Baylor spel. Austin är första Texas stopp på bussen turné. Evenemanget är öppet för allmänheten för alla att komma med, chatt bort och lära sig mer.

"Människor kan komma förbi och ta en [fri] Silver Bullet. Det kommer att vara full av konsulter. Vi kommer att vara där om folk är intresserade och har frågor om bokning parterna eller affärsmöjlighet," Vaernet sa.

Toygasms! The Insider's Guide to Sex leksaker och teknik

måndag 23 november 2009

En mycket vacker kvinna

Jag hittade den här tekniken för att bli så bra som möjligt för att plocka upp kvinnor.

Gå upp till en kvinna som du finner attraktiv. Inställningen är irrelevant. Och säga till henne med ett leende:

"Ursäkta mig, men jag kunde inte låta bli att lägga märke till dig medan han gick här. Jag ville låta dig veta att du är en mycket vacker kvinna."

Sedan vänta på ett svar, som i 95% av alla fall, är en blandning av bedövande misstro blandas med rodnande och omedelbara som mot dig.

Jag tycker att det mesta av tiden här är allt du har att säga, och kvinnan kommer att göra det mesta av snacket och trycket är av dig. Kvinnan kommer att fritt fortsätta samtalet med er.

Med den här tekniken har jag kunnat poäng fler nummer och datum än något annat sätt. Följa upp de inledande kommentarer om hur bra hon ser ut och hur mycket du är attraherad av henne. Då tala om för henne att du skulle älska att se henne på en drink eller en måltid. Fixa hennes nummer.

Jag tycker detta fungerar av följande skäl:

* Det är modigt, och kvinnor gillar män som tar risker.

* Det är ärligt och rakt på sak. De vet var de står med dig.

* Om de är attraherad av dig, berätta dem du hittar dem vackra att befria dem från deras rädsla för avstötning av att vara attraherad av dig.

* Det får dem att känna sig tillfreds med sig själv.

* Den låter dem vet att du gillar dem. Folk gillar dem som gillar dem.

Testa på nästa 20 kvinnor som du ser och du kommer att bli förvånad med resultaten.

Porre le domande giuste First