tisdag 9 oktober 2012

10 Dating Apps för att hjälpa dig hitta den sanna kärleken


1. OkCupid

OkCupid är den snabbast växande online dating-plattform. Det är lätt att se varför - OkCupid är gratis, enkelt och otroligt mättad.

Appen integrerar webbplatsens matematik-baserade magi, vilket tyder på kompatibla kompisar. På den mobila app, kommer användarna fortfarande att bygga en profil och svara minst 25 frågor. Men ju fler frågor du svarar desto bättre.

OkCupid s "Locals"-funktionen på den mobila app låter singlar utnyttja sin fritid att spana som är i närheten för kaffe eller en drink. Säg att du har två timmar före middag med vänner, kan du också skicka ut ett "Broadcast" singlar närheten - ". Jag är fri för kaffe downtown" Sedan är det bara vänta på svar. När appen är på, kommer användarna också dra nytta av levande anmälningar om det finns några bra matcher passerar dem.

Pris: Gratis iOS och Android app

2. HowAboutWe

Den HowAboutWe erfarenhet kretsar kring stora Antagande av förslag. Dateringen nätverket har gjort sig ett namn med sin one-liners.

Registrera dig, föreslå en fantastisk dag och vänta på svar. Eller vara proaktiv och gå efter en rolig dag. Det handlar om extraordinära första datum som skulle kunna leda till en andra dejt eller en långsiktig romantik.

Appen låter användarna surfa och välj datum på språng. Bläddra igenom de "nyaste" poster eller "närheten" utflykter. Klicka sedan på "Be Out" för att ansluta.

Pris: Gratis iOS app

3. Zoosk

Vi måste varna dig, det blir lite trångt på Zoosk. Men dina chanser att gnistor ett samband med någon är i närheten hög. Det finns över 50 miljoner singlar på Zoosk.

För att komma igång, registrera dig och slå på App radar för att se singlar i närheten som är online nu.

Zoosk mobila plattform kan användare ändra inställningar för den typ av människor som dyker upp i ditt ratten. Gör dig redo för massor av inkommande "Flirtar".

Pris: Gratis iOS och Android app

4. Massor av fisk

Den mycket fisk app låter användarna skicka och ta emot meddelanden på språng. Kolla meddelanden regelbundet innebär att du inte missar ett beat.

På App, bläddra igenom profiler daters närheten. Dessutom gör ändringar i din dating profil i farten - ladda upp bilder, redigera information söker du efter användare och mycket mer.

Om du tröttnar på att ta emot meddelanden, helt enkelt stänga av appen eller platsbaserade spårning.

Pris: Gratis iOS och Android app

5. Jazzed

Jazzed är Instagram mobil dating. Istället för långa, komplicerade dejting profiler användarna uppmuntras att uttrycka sig genom bilder.

I appen kan användare söka igenom en huvudsaklig matning av fotografier av användare, intressen eller med "närheten" filter. Den Jazzed app matchar duos med gemensamma intressen.

Mobila användare kan också få tillgång till plattformens många funktioner, inklusive e-post, isbrytare, "Budges" profil vyer och profil sparar.

Pris: Gratis iOS och Android app

6. Grindr

Den Grindr appen har kallats "världens största mobila nätverk av killar." Sedan starten 2009 har den helt manliga platsbaserade app fått ett enormt globalt nätverk med mer än 4 miljoner användare.

Dessutom lägger GPS app 10.000 fler användare varje dag.

Användare kan piska appen någonstans att hitta datum och vänner i närheten. Inom app, kan medlemmarna få tillgång till chatt, privata meddelanden, bilder och platsbaserad spårning.

Pris: Gratis iOS, Android och BlackBerry App

7. Blendr

Blendr är Grindr för den raka publiken. Verkligen. Det platsbaserade app lanserades av Grindr grundare Joel Simkhai efter denna framgång.

Blendr är ett socialt nätverk förpackade i en mobil app. Användare lista olika intressen under olika kategorier.

Därifrån kan singlar söka efter potentiella matchningar genom intresse eller önskemål. Liksom Grindr är Blendr en platsbaserade app som visar vem som är nära IRL.

Vi ser potential i att försöka hitta vänner på semester, när ditt flyg är försenat på flygplatsen eller efter att ha flyttat till en ny plats. En annan cool app funktionen kan du se trender hotspots i närheten och som har checkat in från Blendr.

Pris: Gratis iOS app

8. MeetMoi

Appen gör en-på-en introduktion baserade på användarnas GPS-positioner och delade intressen.

För optimal upplevelse bygga upp din dating profil. Slå på MeetMoi så ser du vem som är i närheten att chatta. På kontoret, jag gav app en go. Det dök upp fyra matcher för mig inom några kvarter.

I intro sektionen, det är en hel del speed dating. Appen ger dig bara en timme att chatta med någon. Klockan börjar räkna ner när du börjar visa dina matcher. Du kan välja att chatta nu eller aldrig senare.

"En Intro är någon vi är redo att introducera dig till vem som är i närheten - och om ni båda accepterar, kan du chatta i upp till en timme," MeetMoi förklarar.

Om du träffar den, kan du träffa personligen i en nära framtid (eftersom ni är så nära).

Pris: Gratis iOS och Android app

9. eHarmony

Den eHarmony app låter användare loggar in i sina betalda profiler på språng.

Användarna kommer att kunna komma åt matcher och använda App "isbrytare" för att skicka meddelanden och ladda upp bilder.

Appen kompletterar webbplattform. Användare är skyldiga att ta relationen frågeformulär från webbplattform.

Pris: Gratis iOS och Android app

10. Sonar

Sonar är bra för mötet människor i närheten. Appen ger användaren möjlighet att ansluta sina Twitter, Facebook, LinkedIn eller Foursquare konton. Det automatiskt fyller en bild och grundläggande biologiska data från denna integration.

Sedan visar det dig "intressanta människor" och trender "Platser" i närheten. Sonar ytor vänner och vänners vänner.

Helt enkelt pausa ditt Sonar-konto när du inte vill bli hittad.

Denna app är inte traditionellt används för datering, men det är kul att chatta med vänner i närheten (från Twitter, Facebook, LinkedIn och Foursquare) och att ansluta med intressanta Sonar medlemmar personligen.

Sonar rekommenderar också använda appen på konferenser, meetups, konserter, fester och olika andra evenemang.

Pris: Gratis iOS app

Just nu, mer än 40 miljoner singlar använda bästa online kontaktannonser plattformar som Match.com och eHarmony samt nischprodukter dating webbplatser för att hitta kärleken. Online dating dock utvecklas. Fler och fler, är anslutna singlar använder dejting program för att förbättra deras chanser att träffa den speciella personen.

Singlar kan ansluta online och testa sina webbaserade kärlek anslutningar personligen. I vissa fall är det bara ett par minuter efter att nästan chatta, tack vare platsbaserade funktioner.

"Om du tror att du inte är tekniskt kunniga nog att ladda ner en dating app, tänk," Laurie Davis, grundare av eFlirt Expert och författare Love At First Klicka: The Ultimate Guide to Online Dating (släppa i februari av Simon & Schuster) berättar Mashable. "I dagens apped upp, textaholic samhället innebär utforskning hämta program, inte bara checka ut en ny YouTube-video."

Ange sporre-of-the-ögonblick dating. Upptagen unga vuxna ansluten generationen kan utnyttja sin fritid till fullo genom att möta matcher närheten. Vissa dejting program kräver mindre sign-up information än sina webb motsvarigheter - en extra bonus.

"De flesta mobila appar är bra för att ansluta snabbt, så hittar du mer singlar som söker tillfälliga relationer redo att möta i farten," Julie Spira, en ledande auktoritet i online dating råd, berättar Mashable. "Men de traditionella online dating webbplatser gör ett bra jobb med mobil."

De flesta program är ett komplement till befintliga webbplattformar. Den mobila plattformen uppmuntrar användare att regelbundet flirta och hänga med inkommande meddelanden. Det finns också gott om nya program på marknaden.

"Perusing nya plattformar som inte har en traditionell webbplats, liksom platsbaserade app MeetMoi innebär visning nya matcher du inte sett förut som kan vara din rätt klick" Davis säger.

Singlar bör ta sig tid att se vad olika dejting program erbjuder, säger hon. Spira leder en Los Angeles-baserad Mobile Dating BootCamp, hjälper singlar på alla nivåer använder mobila dejting program. Hon ger följande tips.

"Som med alla socialt nätverk eller dejtingsajt, är kritisk massa viktigt" Spira säger. "Vi fann också i BootCamp att enklare funktioner och sign-up process, lyckligare singlarna var med apps som de använde. Alltför många premium-funktioner blev förvirrande. Att ha ett gränssnitt som gör det enkelt att skriva till någon är viktigt. "

Var inte rädd för att få bollen i rullning på en potentiell romans. Mobile App-användare förväntas inte vänta och lära känna personen innan schemaläggning en meetup. "Avsikten var ursprungligen att möta fokuserar på kul, men det betyder inte att det inte kan vända allvarliga senare som din relation utvecklas," Davis säger.

Så mycket som mobila dejting apps är ungefär nu, det är också viktigt att notera att om anmälningar och konstant meddelandetjänster blir överväldigande, det är okej att ta en paus.

"Glöm inte att de flesta platsbaserade apps har en av-knapp," Davis säger. "Vanligtvis finns i inställningarna avsnittet är det viktigt att bara göra dig tillgänglig när du är redo att flirta, så att du inte fastnar med en sötnos när du är i affären i dina PJs."

Dating appar underlättar verkliga meetups, så säkerheten är ännu viktigare med tillfälliga mobila meetups, säger Davis.

"Meeting är mer spontan, så vistas på allmän plats, att hålla kommunikationen på App (snarare än att utbyta siffror) och skapa ett användarnamn utan ditt riktiga namn i den är must."

Novo Site de encontros Jogos Você base na sua pontuação Klout