lördag 6 augusti 2011

Desire leder till kompetens 1


"Desire är ett uttryck för makt", skriver Wallace slör i "The Science of Getting Rich", "Var det inte finns någon ström antingen utvecklats eller outvecklad, att göra en sak, det finns aldrig någon önskan att göra denna sak, och där det är en stark önskan att göra en sak, är det vissa bevis på att makten att göra det är stark. "

Många människor har mycket låg självkänsla när det kommer till dejting och relationer. Ofta en person börjar att känna att de inte förtjänar att vara med någon ... att de inte förtjänar en älskare. Detta är dock bara självömkan orsakad av självpåtagna begränsningar.

Om du önskar goda dejting och relationer erfarenheter sedan det faktum att du har denna önskan innebär att du kan uppnå det också.

Precis som ett barn som vill spela fotboll eller en sport av något slag. Viljan att lyckas kommer att åtföljas av en förmåga att göra det.

Detta kan bara vara en rå förmåga. Detta innebär att ofta en förmåga behöver utvecklas med själv utbildning, övning och erfarenhet.


tisdag 2 augusti 2011

Dating Går till cyberrymden


Någon klok sa en gång: "Dags stopp för ingen". Tid är en rolig sak i att även de mest stabila och säkra poster kommer att bli gamla och omoderna. I tusentals år begreppet datering var i stort sett oförändrad. Idag lever vi i en virtuell värld där begreppet hitta kärleken på Internet är vanligt. Så tidigt som för 10 år sedan online dating ansågs för losers och nördar dator. Inte bara har nätdejting blivit accepterad, men är nu en av de vanligaste sätten att hitta en partner.

Det finns bokstavligen hundratusentals dating webbplatser med mer lanseringen varje dag. Internet har gjort vår värld mycket mer effektiv och organiserad. Dejting på nätet är inte annorlunda.

Ingen behöver längre individer har att förlita sig på träffa någon av en slump. Vem som helst kan söka efter vissa egenskaper som de letar efter i en partner för att begränsa sin sökning. De flesta dejtingsajter har en uppsjö av sökalternativ, från allmänna termer såsom ålder, längd och hårfärg till mer specifika egenskaper såsom livsstil, personlighet och romantiska tendenser. Att hitta någon som liknar din egen personlighet är effektiv och pålitlig.

Den vanligaste missuppfattningen av online dating är att det är mycket lättare än traditionella dating. Även om dejting på nätet kan vara enklare, det finns fortfarande några riktlinjer att följa för att garantera optimal framgång.

Vara ärlig: Du får inte skicka felaktiga eller vilseledande bilder och information om dig själv. Ligga kommer bara att få dem att ställa upp i kullarna vid ett senare tillfälle.

Vara fullständig: Ta inte fylla i din profil måfå. Även om det kan ta extra tid, fyll i alla rekord. Din profil är det första intrycket dina potentiella partner kommer att se, att det sticker ut.

Vara realistiska: Räkna inte med att hitta en mängd supermodeller clamoring hittills dig. Räkna med att hitta alla möjliga olika människor som söker olika saker i ett förhållande.

Var sympatisk: Var inte en online-ryck. Respektera människor du interagerar med även om de kanske inte är den du letar efter.

Var Äventyrliga: Ingen gillar en homebody. Spendera tid utöka dina egna intressen och hobbies. Gå bergsklättring, lära sig att spela gitarr, gå med i en poker klubb eller ta en målning klass. Utöka din personlighet gör dig mer intressant både online och offline.

Var aktiv: Framgångsrika online daters vet att det tar arbetet med att hitta någon på nätet. Spendera lite tid varje dag driver intressanta profiler. Online dating är en lek med siffror. Ju fler profiler du svarar på möjligheterna att hitta framgång stiga.

Online dating har vissa fallgropar som alla daters måste vara medvetna om. Några problem från online dating är falska profil sätta upp av bolaget, gratis medlemskap prövningar där du inte kan kontakta någon om du inte anmäla dig till bidrag tjänsten, vilseledande bilder, skräppost och online rovdjur.

Alors vous sortez avec un «Skunk Love"?