lördag 17 juli 2010

Online Dating: När inte svara på ett e-post


Online dating är fortfarande en mycket säker form av att lära känna någon. Lärande extra säkerhetsåtgärder kan bara till din fördel och göra det ännu säkrare och roligare för dig. Detta råd kommer att guida dig om när inte svara på e-post, blinkningar, leenden och alla andra former av kommunikation. Ta emot en flirt När en annan singel först skickar en flirt för den första kontakten och de ger ingen annan information. De bör åtminstone skicka ett e-mail först som en introduktion. De flesta tjänster ger leenden och blinkningar på sina studier innan du får någon e-post. Men dessa bör endast användas på singel som har minst bläddrat din profil. Inga foton med dagens teknik varje medlem av en online dating tjänst bör ha ett foto på sin profil. Om de inte har det måste finnas en anledning till det, och det är nog inte en bra en. Även en bild av dålig kvalitet är bättre än ingen bild.
Läs mer


fredag 16 juli 2010

Främlingar Inflytande Dating Inställningar


INDIANAPOLIS, juni 12 (UPI) - Fåglar gör det, fisk göra det och människor gör det också - kopiera partnerval - där ett exemplar styrman val av andra, säger amerikanska forskare.

"Vi kanske tror att söka efter kompisar är en process som bäst individuellt, att vi på bästa sätt kan samla information från oss själva," leda författare Skyler Place av Indiana University och Peter M. Todd, professor vid samma universitet, sade i en uttalande. "Men människan, liksom många andra djur, även uppmärksamma preferenser andra, att göra för en mer effektiv sökprocess. Vem andra som kan också vara ett bra val för oss själva. "

I studien ingick 40 män och 40 kvinnor, som var och tittade på video i åtta hastighet dating interaktion - "mini datum" lasern ca 3 minuter.

Deltagarna var att förutsäga om de trodde de datum som var framgångsrika. Då tillfrågades om de ville bli en romans med hastigheten Daters.

Studien, som publicerades i tidskriften Evolution och mänskligt beteende fann männens intresse för hastighet Daters ökat generellt efter att titta på filmerna, men ökade mer om deras manliga peer hastighet dater i videon verkade vara intresserade av kvinnor - om män betraktades som attraktiv eller mer lockande än den hastighet dater.

Men den kvinnliga studien deltagarnas intresse för speed dating ökas om sina kamrater i videon verkade intresserad. Deras intresse avtog om hastigheten dejta kvinnor verkade ointresserade.


torsdag 15 juli 2010

Zoo hoppas Panda Porr Will Hjälp Art


Chiang Mai, Thailand - Zoo djurhållare hoppas panda porr kommer att få Chuang Chuang på humör.

Den furry killen spenderar sina dagar framför en stor TV, som visar scener med pandor parning.

Tjänstemän på Chiang Mai Zoo i norra Thailand är också sätter Chuang Chuang på diet. De fruktar att han kan vara för stöddig för att göra whoopie.

Chuang Chuang kommer att återförenas med sin partner i cirka en vecka. Djurparken har hållit isär dem i månader i hopp om att gnistor kommer att flyga när de kommer tillbaka tillsammans.

Copyright 2007 av The Associated Press.


onsdag 14 juli 2010

Topp 10 tips för Dating Efter 40


Jag har fått ett antal brev ber om råd om hur man träffa någon när man är lite äldre och mindre kontakt med dating scenen. Följande är beprövade tips som har fungerat för många som nu är friska och lyckliga relationer.

1. Att hitta en partner är som att hitta ett arbete. Det är något man måste arbeta på varje dag tills du är framgångsrik.

2. Fråga alla du känner. I genomsnitt vi alla känner till 250 andra människor, en eller två av dem kommer att känna någon annan som är singel och letar. Fråga bara du kan vara mycket positivt överraskad.

3. Har ditt morgonkaffe på Starbucks. Om du är ute och om dina chanser att träffa någon är ungefär 100% bättre än du har sitta hemma i din luddiga tofflor.

4. Använder Internet. Enligt AARP, 41% av dagens Internet-användare är 55 och äldre. Du behöver inte använda en dejtingsajt (fastän jag vet att många människor som har varit framgångsrika i det). Du kan träffa likasinnade i en av de miljontals chatrum som finns tillgängliga i cyberrymden. Om du använder en dejtingsajt - gör det klokt. En del människor berättar inte sanningen om sig själva.

5. Ta en klass. Tänk dig att få din examen och hitta en partner på samma gång. Det är ett bra sätt att träffa människor som strävar efter att förbättra sig själva och som du redan har ett gemensamt intresse med.

6. Gå med lokala organisationer. Rotary, The Sierra Club, och religiösa grupper är bara några av de platser där du kan träffa andra singlar. Även om Hr och Fr Rätt är inte i den grupp du går att komma ihåg att någon kan veta det perfekta personen.

7. Gå till återträffar. Jag har vet en hel del människor som träffade och förälskade sig i gamla high school och college kompisar årtionden senare. Det är fantastiskt hur starka dessa old school band kan vara.

8. Prova singlar händelser. Investera din tid och pengar på en singel kryssning eller tillflykt under helgen. Om inte annat så får du en semester på detta förhållande och troligen göra en vän.

9. Gå till affärsverksamhet. Konferenser, fester och möten är platser där du kan träffa lämpliga singlar som du redan har något gemensamt med.

10. Shoppa. Massor av singlar är på marknaden från 5:00 till 6:30 shopping för middag. Om du ser en snygg person plocka ut en ensam fläskkotlett, be dem en fråga eller ge dem ett recept förslag. Det skulle kunna leda till middag för två.

Jag vet att dejta i din 40-talet och framåt är en utmaning, men den goda nyheten är att du är på en gång i ditt liv när du och din blivande kompisar vet vad du vill. Kom ihåg att det enda sättet du kommer att möta någon är genom att sätta dig där ute. Så få ut soffan och kör över till bokhandeln för att se vem som läser den senaste romaner, kan de bli ditt nästa stora romantik.

Tutkijat L�yd� parhaat pickup linjaa