torsdag 5 juli 2012

Vad Män Vill!


Det tar 20 minuter eller mindre för de flesta singlar att bestämma om de vill se dig igen efter den första dagen.

"Om de bara pratade och pratade och pratade om någonting intressant skulle jag inte kalla dem tillbaka", säger en man.

"Definitivt inte vill träffa någon på första natten och ta reda på deras familj är galen", en annan man säger.

"Vi vill inte höra om din ex-pojkvän och alla de hemska och fantastiska saker som han gjorde för dig. Vi vill att du ska vara intresserad av oss och vad vi ska göra för dig ", en annan man tillägger.

Vad vill de? Dating expert Sharan Richardson i Det är bara Lunch, säger en kvinna med ett trevligt leende toppar en färsk undersökning.

"Det andra som kan överraska damer är att de inte bryr sig för plastikkirurgi", säger Richardson.

Första datum handlar om att lämna ditt bästa intrycket, så lämna negativitet hemma.

"Motstå frestelsen att tala om den första dagen hur du hatar din chef eller negativa saker," varnar Richardson.

Istället hålla det positiva och uppriktig. "Som en trevlig ärlig komplimang verkligen bryter isen och ni vet vad, vara lite känslig så att personen känner sig bekväm öppning också", säger Richardson.

När du är förbi dagen en, finns det några saker män önskar att du visste att navigera datum två och därefter. "Det är okej för dig att vara en kvinna. Det är okej att låta mig öppna dörren för dig. Låt mig betala för en måltid du vet ", säger Brian säger.

"De försöker att göra saker alldeles för komplicerat," Dave tillägger.

"Ge oss vår plats", säger Ryan.

Och medan många män tycker spänningen i jakten.

"Om de måste gå på safari bara för att få din uppmärksamhet, du gör dem arbetar för hårt. Om du väntar tre dagar att återlämna sina telefonsamtal och spela spel så, vill jag inte tyder på att "Richardson sagt.

"De flesta män nog bara sätta på en front för det mesta. De flesta av dem är trevliga killar innerst inne. Vi bara letar efter någon vi kan lita på, lojalitet, ärlighet dessa typer av saker ", förklarar Chris.

Vet också att goda relationer tar tid.

"Försök inte att tvinga den och försök inte att gå för fort. Du vet inte gå på en stor dag och sluta titta på andra människor och sluta träffa andra människor. Eftersom du inte vet vart det kommer att gå, "säger Richardson.

En ny University of Texas studie finner mer attraktiva kvinnan, mer en människa tror att hon är intresserad av honom, medan kvinnor å andra sidan ofta underskattar män önskan för dem.

Innan du går på en första dejt är det viktigt att fråga dig själv vad du är ute efter att få ut ur datum. Det är också en bra idé att hålla kommunikationen öppen med din dag och bedöma vad de letar efter utan att vara alltför framåt.

Första intrycket är särskilt viktigt på en första dejt, så se till att du är väl preparerade och väl klädd. De flesta tjejer uppskattar ändå ridderlighet Så killar vara beredd att betala. Leende och med en bra attityd kommer också att göra dagen mer bekväm och njutbar för båda parter.

Styre med spørsmål