fredag 4 november 2011

Kino Vanliga frågor


"Vad är Kino?"

Kino är tillgiven rörande.

"Varför är Kino viktigt?"

Kino är det som gör skillnaden mellan att hamna i "Vänner Zone" eller är i "Sexual Zone". Det driver tjejer wild! Om gjort rätt Kino kan vara ett mycket effektivt verktyg i attraktion. Vissa människor säger att även Kino är den viktigaste delen av attraktion.

"Var får jag röra vid dem?"

Nästan var som helst! Kind, rygg, ben, arm, hår, axlar, fingrar, hals, öron .... Se bara till att du har kino'd en tjej redan, innan du går för de mer privata delarna.

"Jag är rädd flickor inte kommer att gilla det om jag röra vid dem. Kan jag få med utan Kino?"

Bara om du vill lägga ned mycket mer arbete när man reser sig flickor.

Det fina med Kino är att det är så lätt, så lätt - det är en genväg som faktiskt fungerar. Det kringgår alla andra tjuren och gör dig till en mer sexuell kille. Grejen med Kino är att du bara måste lita på att det fungerar, och litar du borde. Det här har prövats och testats, och det är mycket effektivt.

Jag måste erkänna att jag en gång var rädd för att använda Kino. Sen så småningom fick jag less på tvekar och jag gick för det! Jag började nervöst men ju fler gånger man använder Kino, desto lättare blir det, och desto bättre blir du på det.

GIRLS LOVE KINO! Det är vad som skiljer dig från en "Nice Guy" utan bollar, och gör dig till en säker sexuell kille.

"Har ni några andra viktiga Kino tips?"

- Vänta inte för henne att starta Kino. Du bör sträva efter att ta första steget! Men om hon gör initiera kino innan du får en chans att, Oroa dig inte - det är ett mycket gott tecken att hon är i dig.

- Om du är lite skygga om Kino, prova vad DarkDream kallar "pre-Kino". Det är Kino utan att röra. Det betyder att du är "invadera" hennes plats utan att röra henne. Till exempel, om ni båda skrattar, luta nära henne. Om hon har inga problem med detta (hon inte reagerar negativt), känn dig fri att starta Kino.

- När du startar Kino, gör det mycket subtila, nästan omärklig. Ljus borstar mot handen eller armen är perfekta. Du kan göra dessa lätta handen när du promenerar eller i samtal för att betona en punkt.

- Om hennes svar var positiva, få djärvare. Försök att hålla den icke-sexuella tills hon initierar Kino.

- Kom inte på för varmt och tungt med Kino för tidigt. Detta är ett vanligt newbie misstag.

- När du kino en flicka, gör det lugnt, sakta, och le.

- Använd kino så ofta du kan. Det hjälper dig att slappna av i tanken på det, det är, kommer du inte känna konstigt med det. Använd den på alla och envar (kvinnlig såklart), din lärare, dina släktingar - någon! Bara att vänja sig så det blir en andra natur.


onsdag 2 november 2011

Hur man Fake en bra Smile


Jag tenderar att vara en reserverad person, och jag har märkt att många gånger när jag närmar mig någon (inte nödvändigtvis plocka upp kvinnor) jag inte le så mycket som jag borde.

När du har ett allvarligt uttryck i ansiktet människor tenderar att hålla sig borta. Det berättar för världen att du inte vill bli störd just nu. Vissa personer kanske även tolka det som arrogans.

Vi vet alla vad ett viktigt icke-verbala cue leende är när det handlar om andra människor. Faktum är att det är viktigt för någon typ av social framgång.

Men om du är blyg, nervös, eller helt enkelt ha en stressande, hektisk dag, kan det vara svårt att knäcka ett leende.

Naturligtvis kan du alltid fejka. Jag har försökt detta med varierande framgång. Det är bättre än ingenting, men det finns inget substitut för den äkta varan.

Så hur spricka du ett äkta leende när du egentligen inte känner dig allt det glada?

Enkel: hitta på något kul när du gör din strategi.

Jag har provat denna teknik flera gånger under de senaste månaderna. Jag använder alltid det när jag är upptagen och stressad över midterms eller finaler, och ja, det fungerar.

Idag, medan att göra med en söt receptionist på mitt universitet, kom en Dave Chappelle skämt att tänka, och jag kunde inte låta bli att flina när jag gick fram till hennes skrivbord. Flirta följde omedelbart.

Hade jag log inte, dynamiken i vårt utbyte skulle ha varit helt annorlunda.

Hook Up Brother