onsdag 21 september 2011

Speed ​​Dating Tips


Har du provat speed dating ännu? Många människor är tveksamma till att prova det eftersom de tror att 5 minuter inte är tillräckligt med tid att lära känna någon, eller för att de känner sig obekväma att göra det. Dessa är legit skäl. Men om du går in i speed dating med en positiv attityd och använda dessa tips kommer du att finna att det är en fantastisk upplevelse:

First Impressions

Ditt utseende spelar ingen roll för mycket. Vad är ännu viktigare är din stil. Vad säger hur du klär dig? Jag säger inte att klä sig som en rockstjärna. Bara vara snygg. Så länge du inte är klädd som en dator försäljare, kommer du att bli bra. Använd första intryck till din fördel.

Positivity

Detta gäller inte bara på speed dating tips. Positivitet är viktigt i alla dina interaktioner. När du har ett stort leende på läpparna, folk tänker "Wow, måste killen ha hans saker tillsammans." Det står omedelbart så många bra saker om dig. Även titta på dina nervösa vanor som att knacka med fingrarna eller fötterna.

Drick inte ... För mycket

Jag har gjort detta misstag förut. Om du är som mig, gör alkohol du känner dig oövervinnelig och kan få dig att göra och säga dumma saker. Bara dricka tillräckligt för att slappna av och få din konversation safter flödar. Det är fyra minuter, vill du uttrycka dig på ett bra sätt.

Fokus på flickan

Lär dig så mycket du kan om den andra personen i den tid du har. Vara genuint intresserad. Alla har normer i sitt sinne vilken typ av partner de vill ha. Be henne frågor och ta reda på om hon passar din. Var inte rädd för att uttrycka dig också. Om du säger något dumt och hon inte gillar dig, då det förmodligen inte skulle ha fungerat ändå. Ta reda på vad hon brinner för och ställa frågor till henne om det.

Roa dig

Speed ​​dating är inte ett test eller en allvarlig händelse. Det är tänkt att vara roligt och lekfullt. Se det som en möjlighet att träffa en massa folk och ha kul. Alltid roa dig och ha roligt med det. Om man har roligt, är chansen att de människor du pratar med kommer att ha roligt också. Helt enkelt se det som en möjlighet att träffa massor av intressanta människor och få nya vänner.

Håll dessa speed dating tips i åtanke när du går och du kommer se till att ha en bra tid!

Twitter Hurts Your Dating Game


söndag 18 september 2011

Dating en snygging gör du verkar Hotter


Av Charles Q. Choi

Om du vill vara lockande, kanske du vill para ihop med en varm partner. En snygg betydande andra kommer att orsaka andra potentiella kompisar att hitta dig mer önskvärt, föreslår ny forskning.

Resultaten hade mer för kvinnor än män, som tenderar att hitta attraktiva damer önskvärt oavsett vem de är intima med.

Medan resultaten kan vara särskilt användbart för singlar, forskarna är intresserade av att lära sig om den mystiska regler attraktion som gäller i hela djurriket.

Djur väljer ofta kompisar genom att härma andras val. Till exempel kvinnliga guppy föredrar oftast färgglada hanar, men kommer att byta till förmån grå dem om de ser andra honor att para sig med dem. Kopiering andra kan vara till nytta, särskilt för oerfarna individer som efterliknar mer erfarna. Ändå är lite känt om vad som ligger bakom detta beteende hos alla arter.

Människa se människans göra?

För att se om människor kopierar andra också hade forskarna 30 manliga och 30 kvinnliga frivilliga som alla beskrev sig själva som rak kurs hur attraktiva de fann bilder av 36 män och 36 kvinnor. De frivilliga visades sedan 144 bilder av män och kvinnor paras ihop och frågade hur önskvärda de skulle finna långsiktiga relationer med medlemmar av det motsatta könet på bilderna.

Både manliga och kvinnliga frivilliga betygsatt människor i bilderna som mer önskvärt när de paras ihop bredvid attraktiva kamrater, fann forskarna. Genom att använda kameror för att spåra ögonrörelser under experimenten, såg forskarna också att när volontärer spenderat mer tid att titta på en potentiell partner är oattraktiv partner, var de mindre intresserade av att para sig.

"Även om folk bara var ombedda att utvärdera potentiell partner i varje fotografi, de alla tillbringat mycket tid att titta på mate partner", säger forskaren Jessica Yorzinski, evolutionsbiolog vid University of California, Davis. "Kvinnor spenderade mer tid att titta på de partners som de fann attraktiv, medan män flyttade blicken fram och tillbaka mer."

Dessutom, medan manliga försökspersoner var intresserade av attraktiva kvinnor, oavsett deras partners var kvinnliga försökspersoner mer skeptiska av attraktiva män om de var ihopkopplade med oattraktiv följeslagare. Denna skillnad kan kanske sina rötter i hur kvinnor ofta choosier om kompisar än män.

"De män bara kan ha haft en högre nivå av intresse för alla potentiella kompisar, och var mindre diskriminerande än kvinnor skulle vara," Yorzinski sagt.

Spela fältet

Man kanske obehagliga konsekvens kan vara att om du är attraktiv, vill bli äktenskapsbrytare kan hitta din make mer önskvärt också. Ändå, "vi faktiskt sa ämnen som de par de ser inte längre var tillsammans" Yorzinski sagt. "Vi ville inte skapa en studie om konkurrens med någon som redan i ett förhållande, som skulle omfatta alla typer av frågor."

Som sådana kan dessa fynd faktiskt hjälpa singlar.

"Om den enda personen tidigare setts med en attraktiv partner, kan detta ändå öka deras chanser," Yorzinski noteras. "Om du var en kvinna och en tidigare pojkvän var attraktiv och några andra killen såg dig med honom, kanske det skulle öka dina chanser om du bröt upp och var tillgänglig igen. Eller kanske om kvinnor gör online dating webbplatser är avbildade med attraktiva pojkvänner, som skulle hjälpa dem att få mer svar med sina annonser. "

Forskarna noterade att de bara fokuserat på det fysiska attraktionskraft partner, och att framtida forskning kan undersöka om andra aspekter, såsom personlighet, också kan påverka önskningar. Forskarna kunde också utforska grunderna för detta beteende i hjärnan för att se hur dessa beslut fattas.

"Dessutom vill vi att spåra blick för människor i en mer naturalistisk inställning, inte bara framför en datorskärm, eftersom de väljer sina kompisar, kanske för att se var människor ser när de försöker plocka upp ett datum på en bar eller när speed dating ", Yorzinski till.

피프티 후 데이트