fredag 8 juli 2011

Varför Too Much dating är Bad


I en nationell trend, är ensamstående personer som söker råd från professionella dejta â € œcoaches.â €

Några ensamma hjärtan är villiga att betala upp till $ 100 i timmen för att få råd om hur man â € œhone sina förföriska färdigheter för ofta irriterande dating världen, â € enligt en berättelse i denna tidning.

Med undantag för priset mejsling, ser jag inget fel med kärlekstörstande söker tips om hur man attrahera det motsatta könet. Men här är något som en dating â € œcoachâ € förmodligen inte kommer att berätta. Efter att ha alltför många datum är värre än ingen. Låter galet, jag vet. Låt mig förklara.

När jag var i min tidiga trettiotalet, insåg jag att jag var ensam, med en utspridd dejting liv.

Så en vän och jag, som också var ensam, bestämde sig för att göra något åt ​​det. Vi skapade â € œBucks län Club.â singlar Dining €

Tanken var att få lokala singlar att träffas en gång i månaden på en restaurang. Om du träffat någon du gillade, var det upp till dig att göra en dag. Om inte, var allt det kosta dig priset för en middag, och det var alltid nästa månad.

Vi annonserade och telefonsamtal strömmade in

Vi hade roligt och delade många fantastiska måltider. Minst ett par förlovade sig efter ett möte med vår klubb.

Vi hade omkring 10 singlar på vår första get-together på King George Inn i Bristol. Jag fick ett datum ur den. Det gjorde min kompis.

Våra annonser listade våra telefonnummer. En dag fick jag ett samtal från en ilsken kvinna som sa att hon hade ringt min kompis för information.

â € œYou vet vad han frågade mig? â € väste hon. â € œHe ville veta hur mycket jag vägde! â €

Jag bad om ursäkt, men hon ville inte acceptera. Jag tror inte att hon någonsin kom ut till våra middagar.

Vi skärmad deltagare, men kufar gled igenom. En kvinna insisterade hon träffa oss båda på Waterfront Grill i Bristol, vilket vi gjorde. Som vi smuttade drinkar, lyfte hon sin byxbenet för att avslöja en trubbnäsa 0,38 revolver i ett ben sele.

En annan kvinna, en tandhygienist, insisterade min kompis följa med henne till hennes tandläkarens â € "efter timmar.

â € œShe satte mig i stolen och granskade mina tänder, â € han sa, â € œAnd hon ... â €

Stopp! Sa jag.

â € œ ... flossed me.â €

Eftersom klubben växte, så gjorde mitt nummer av datum. Det fick till där jag var ute de flesta kvällar. Detta blev en mardröm.

Jag fick mitt datum namn fel, kunde inte komma ihåg vilka filmer vi sett tillsammans, erinrade datum med en som jag hade med en annan.

Min hjärna frazzled.

Den stress växte och krångel gjorde mig kort stubin på jobbet.

Jag började faktiskt önskar för mitt lugn, ensam-hjärta liv tillbaka.

Detta slutade när jag träffade min fru, som inte var en del av matsalen klubben. Det var nio månader efter vår första date till vår bröllopsdag. Plötsligt hade vi tre barn â € "Bing, Bang Boom.

Om du är ensam och söker en älskling, här är lite gratis rådgivning utläsa från min erfarenhet som en oavsiktlig Romeo.

Den bästa första raden är â € œHi.â €

En avslappnad pizza och cola dagen är precis lika roligt som den mest minutiöst planerade utflykt till en dyr klubb / bar / restaurang.

Du vet när den rätta kommer.

Fråga aldrig en kvinna sin vikt.

Alltid tandtråd.

JD Mullane, http://www.phillyburbs.com

Rencontres commandements pour les gars


måndag 4 juli 2011

För lyckliga paret var dating service bra idé


Ungefär två år sedan var Steve Filley en hektisk El Paso affärsman och frånskild far till fyra pojkar.

Även om hans helgerna var fyllda med fotboll och baseball-spel, var Filley funderar dating scenen. Han var bara inte säker på hur man startar. Vänner hade inte många ensamstående bekanta, och han var inte en bar-goer.

Fem hundra miles därifrån, var Jaclyn "Jackie" Kelley en entreprenör som bor med sina föräldrar och sin 9-årige son, Blake, i Canyon Lake nära San Antonio. Efter nästan fem år av att vara singel, var Jackie redo för en meningsfull relation.

Både knackade i Internet ungefär samtidigt under våren 2005. Efter flera händelselös ihopkopplingar var Steve och Jackie matchas på April 12 genom eHarmony.com.

Tusentals tangenttryckningar senare, är Steve och Jackie Filley levande bevis på att kärlek kan vara utlöst, och kan blomstra, genom annars kalla och opersonliga teknik. De har nu varit gifta i sju månader och delar ett hem med sina fem barn i El Paso.

Paret är online kärlekshistoria valdes av eHarmony som framgångssagan av året för Texas. Online dating service väljs ett par, antingen engagerade eller gift, från varje stat.

Tjänstemän säger de val var inte lätt.

"Det finns så många fantastiska historier att berätta. En genomsnittlig dag i Amerika, mer än 90 eHarmony medlemmar gifta sig som en följd av att matchas på platsen", säger Lou Casale, vice VD för Corporate Communications.

Casale sägs om 10.000 till 15.000 nya användare registrera sig varje dag, söker hjälp med att plocka någon bara rätt för dem.

"Av alla de människor du möter i ditt liv, skulle bara ett fåtal gör en bra relation partner. Vissa är inte attraherad av dig. Andra är inte redo för ett förhållande. ... Det är där eHarmony börjar" sade han. Tjänsten styr kommunikationen mellan potentiella matcher.

Ser tillbaka, säger Jackie eHarmony förmodligen gjorde ett bättre jobb med att hitta henne en följeslagare än hon kunnat på egen hand.

"Det är inte som du går igenom och plocka," Åh, att ens söt. " Och så utifrån vad du fyllt i, de väljer människor som, kanske, skulle du inte ha en chans eller ens tittat på ", sade hon.

Både hon och Steve skrockade som de tänkt på det, sitter mittemot varandra på kontoret på Escuela Montessori del Valle, där de båda arbetar.

Steve är verksamheten regissör, ​​och Jackie är den administrativa assistent. Båda arbetar för Steve mamma, Marti Filley, grundaren av skolan och pedagogiska ledare.

"Om vi ​​hade träffats för 10 år sedan, skulle vi inte ha tittat på varandra. Jag var attraherad av bad guys," Jackie sagt.

Med sin clean-cut ansikte och pojkaktig frisyr, vet Steve han är inte i närheten av Colin Farrell status.

För hängiven far, var det en välsignelse att hitta en annan person som förstod ansvaret att vara en förälder.

"Även när barnen är med sin mamma, jag har ett pressat schema. Och vi båda förstod, särskilt i ett andra äktenskap där barn är inblandade, att det inte kan vara om oss," Steve sagt.

Båda är churchgoing, engagerade föräldrar som har nära relationer med sin släkt.

"En av de saker som verkligen stack ut till mig i sin profil är att han sade att han inte letar efter en mamma för sina barn. Han var verkligen bra på att ta hand om dem och ville bara någon som skulle vara en bra partner," Jackie sa.

På bara några dagar, var de två e-post till varandra flera gånger om dagen. Vänner retade dem om möjligheten av att de är anslutna till en eventuell förföljare eller en ensamvarg i en källare. Men de två skrattade bort de förslag och fortsatte att bygga på deras vänskap.

De beslöt att träffas ansikte mot ansikte när några av Steve söner spelat i en fotbollsturnering i San Antonio området på Memorial Day helgen 2005.

"Vad var intressant var att fotbollsplanen var 10 minuter från hennes hus", sa han.

Resan var en chans att inte bara lära känna varandra bättre men också för att se hur alla barnen svarade.

"Resten av helgen hängde vi alla typer av ut och det var mer en familj möte," Jackie sagt. Några av Steves pojkarna fiskade med Jackie son och till och med stannade över natten.

Steve kom hem kände positivt om relationen, och e-post fortsatte. Ungefär en gång i månaden, skulle Steve eller Jackie flyga för ett besök.

Jackie sa hennes mamma visste att Steve var den när hon såg att Jackie var villig att hoppa på flyget till El Paso. "Jag bara inte flyga", sade hon.

Steve föreslås Jackie 15 mars - hans födelsedag - och de två gifte sig 8 juli i en traditionell kyrka bröllop i Jackie hemstad.

Fast hon och hennes son flyttade från sina föräldrar, var flytten till El Paso ett bra steg, säger Jackie.

"Jag hade sagt en gång till en vän att om jag träffade en trevlig pappa med ett gäng ungar som ... bara kunde ta en filt och alla bli en enda stor lycklig familj, skulle jag göra det", sade hon.

"Och ett par dagar senare träffade jag Steve."

Carol Cofer, Jackie mamma, sa hennes dotter hade tur.

"För att vara ärlig, jag var tveksam till henne träffa någon på nätet", sade hon. "Jag var rädd att den som hon pratade med inte skulle vara äkta och ärlig."

"Men Jackie har ett bra huvud på sina axlar och Steve är en stor pappa och väldigt familjeorienterat och det finns många likheter mellan Jackie och Steve -.. Êbut även med våra familjer", sade hon.

Steves mamma, Marti Filley, som ser sin dotter-i-lag nästan dagligen på jobbet, menar också Steve fångat en bra en på Jackie.

"Hon har varit en välsignelse för vår familj och en frisk fläkt", Marti Filley sagt. "Och de balanserar varandra riktigt bra. Hon har mycket energi, och han tenderar att vara mer medveten i hur han gör saker."

Båda familjerna har också anammat den nya barnbarn.

"Vi brukade säga: Vilken kvinna vill ha en man med fyra pojkar?" Marti Filley sagt. "Det är som Gud besvarade våra böner - och till råga på off, fick vi en extra barnbarn."

Paret tycker eHarmony.com reklamfilmer är ganska fånig. Men de kunde också se sig själva i just den platsen, främjande av online dating.

"Ja," sade hon, "Jag kan helt se oss vara på det."