onsdag 28 juli 2010

Värsta presenter till nya relationer


Om kärlek är i luften med ett nytt förhållande som går långt före semestern, har Yahoo! Dejting några råd om hur man skall se det fortsätter på rätt spår genom att undvika gåvor som kan döda romantik.

Kristen Sasser, Yahoo! Dejting "online dating expert, har sammanställt en lista över de 10 värsta gåvor för nya relationer efter att ha bett webbplats användare för förslag. Hon fann att ge smycken, speciellt ringar, toppar listan eftersom det kan göra mottagaren väldigt nervös och få dem att bulten. "En gåva uttrycker en hel del om hur människor uppfattar andra och hur de tänker på dem så det kan vara en punkt som gör eller bryter en relation, säger hon. "Om de inte har lagt någon tanke i det, börjar man undra om de bryr sig tillräckligt för att få det att fungera."

Att köpa underkläder eller kläder var en dålig idé, eftersom att ge fel storlek kan orsaka alla möjliga argument.

Att ge något klyscha som blommor eller choklad var ute eftersom det visade liten tanke.

Yahoo! Dejting talesman Jason Khoury dessa djur var också ett förbjudet område. "Någon skrev i om hur de fick en kanin från någon de hade just börjat dejta och dog dagen därpå. Det är ett riktigt dåligt omen, säger han.

Presenter köpte själv förklädd som en present också en tendens att falla platt. "En kille hade köpt sin nya flickvän ett Nintendo Wii men hon hade aldrig varit ett spel person medan han hade alla andra konsoler i sitt hem och han förde över Wii att hålla sitt hus. Man måste fråga sig vem det är för? " sade han.

Här är Top 10 listan som Reuters inte har godkänts:

1. Om du inte planerar att föreslå, undvika Gifting smycken, speciellt en ring, som uppfattas engagemang kan skrämma din älskling.

2. Även en ring kan anses överbord, något opersonlig, som ett kök apparat eller presentkort, kan tolkas som tanklöst eller falsk.

3. Undvik Gifting underkläder för din första semester tillsammans. Det kan ses som alltför intima och sända fel budskap.

4. Gifting något själviska, såsom sportevenemang biljetter när du vet att din betydande andra inte är en sportfantast kan relä som du kan bli mer fokuserade på sina egna intressen än den person som du får ge presenten till.

5. Arbetsrelaterad poster som främjar effektiviteten på kontoret i allmänhet undvikas. Varför sätta arbeta upp under loven, vilket är en tid för avkoppling.

6. Kläder kan vara kränkande, särskilt om du är osäker på vilken storlek att köpa.

7. Djur som presenter i allmänhet dåliga idéer om du inte känner personen väl. Husdjur är enorma åtaganden och alldeles för allvarlig för en första semester tillsammans.

8. Re-Gifting är aldrig en bra idé, särskilt om det är en gåva från ett tidigare förhållande.

9. Glöm klichéer, såsom lådor med choklad eller blommor. De hade en liten tanke eller ansträngning.

10. Undvik gåvor som kan tyda på att din betydande andra behov ändra någonting om sig själv, såsom att använda sig kläder eller gym utrustning som kan säga att han / hon inte ser tillräckligt bra som han / hon är.


måndag 26 juli 2010

Passa dig med din inre natur för True Dejting Framgång


"Allt levande måste ständigt söka för en utvidgning av sitt liv, eftersom livet, i blotta att leva, måste öka i sig." The Science of Getting Rich av Wallace slör

I dag vill jag tala om att anpassa dig själv med din inre natur. Med andra ord, så länge du lever du måste följa vissa egenskaper i livet. Detta är inkapslat av en metafor i texten varifrån ovanstående citat är hämtat, om hur ett frö en gång planterade, kommer att gro till en fabrik och producerar hundratals frön under sitt liv. Med andra ord livet genom att det är mycket natur "ökar själv." Poängen är att ett frö genom att leva skapar 100 är som sig själv och göra sig i linje med livet är det naturligt för dig att öka själv.

Till skillnad från växter vi har en förmåga att skapa från en mental bild till fysisk verklighet. Så genom att leva vi inte bara ha kapacitet att skapa genom fortplantning, men också via mentala skapelse. Denna mentala skapande kan användas mot dig själv för personlig utveckling. Så på ett sätt, genom att leva det ligger i sakens natur att växa och utvecklas och bli bättre och bättre. Acceptera att grundläggande verklighet om dig själv kan ändra hela din självbild till en av "höjning".

Om vi närmar oss dejting och relationer utan att ett sätt att "öka" då långsiktiga framgång är osannolik. Till exempel, om du inte växer som person då du kommer antagligen locka samma sak i en annan person och du har en ganska tråkig relation. (Även om många människor nöja sig med en sådan situation). Om du inte växer och träffa någon som är, kommer de att lämna dig och vice versa.

Om du upprätthålla en attityd av tillväxt och expansion alltid är öppen och positiv (på ett visst sätt) då du kommer så småningom att attrahera en sådan person och dating med en sådan person i roliga och spännande.

Detta kommer också att lägga grunden till ett förhållande som växer - vilket gör den frisk och tillfredsställande.

"Den önskan om rikedom är helt enkelt kapaciteten för större liv som söker självförverkligande, alla önskningar är försöket av en outtalade möjlighet att komma till handling. Det är makt når manifesterade sig som orsakar önskar. Det som gör att du vill ha mer pengar är detsamma som den som gör växten växa. Det är livet, söker rikare uttryck! "

Detta lilla stycke uttrycker tanken att livet som syftar till att öka sig och växa - och välstånd behövs för att verkligen uppleva livet - då blir rik är en nödvändig del av din tillväxt. Helt enkelt genom att ha en önskan att bli rika som ni visar att du har förmågan att göra det. För om du inte har förmågan du skulle inte ha motsvarande önskan.

På samma sätt, om du har lust för skojs skull dating, en bra relation, eller möta en varm person av motsatt kön, då du också ha förmåga och kapacitet att få vad du vill. Genom denna metod som beskrivs av Wallace slör, önskan skulle inte existera - Det kan inte - om du inte har möjlighet att uppfylla detta önskemål.

Wallace berättar en historia om hur han såg en liten pojke blir frustrerade när de försökte att spela piano. Han frågar detta barn varför han var så nervös och fick svaret att musiken ungen kände inte kom ut på piano ordentligt? dvs hade han redan kapacitet att känna och höra den musik han ville spela. Han bara hade ännu inte utvecklat den skicklighet mellan musik och fingrar för att kunna spela den. Däremot kan han lära sig och spela bra. Viljan visar det.

Om du kommer möte och dejt med den attityd och tro att du hittar vad du önskar och känna mig tacksam för vad du får innan du ens få det. Med detta du är beredd att vidta åtgärder för att göra din önskan till verklighet så har du inget annat val än att lyckas.

Obs: Tillväxten princip tillämpas på dejting och förhållande fungerar bara om du vill ha det "verkliga livet, inte bara nöjet att sensuella tillfredsställelse, det" verkliga livet innebär att utföra ditt mentala, fysiska och andliga funktioner av kultur och din personliga utveckling. Om allt du söker är kön, till exempel, då skapa en mental bild av att hitta en person som vill samma sak som du gör. Det är vad du hittar. Det är ett bättre sätt att förförelse till sex bara än att manipulera någon att få vad du vill.


Last.fm Drivs Dating för musikälskare


Som William Shakespeare nästan skrev: "Om musiken är kärlekens mat, mashup". Det verkar vara den ethos bakom smaklökar, en dating site med en skillnad - det sätter musiksmak först genom att arbeta i en liten Last.fm magi.

Om du är en ivrig musikälskare du förmodligen ha en partner som delar din favorit band. Genom att gräva i Last.fm API gör smaklökar att hitta den person som gillar samma musik som du gör enkelt.

Skriv bara in din Last.fm användarnamn och så länge du har scrobbled en anständig mängd musik, kommer den hitta de bästa från de människor som har anmält sig till platsen. Enkla kontroller kan du välja den åldersgrupp, plats, kön och sexualitet av de personer som du avslöja. Om du vill komma i kontakt med en av de människor som den avkastning du är tänkt att registrera dig för ett smaklökar konto. Däremot är det ganska lätt att hitta Last.fm profil istället om du vill det.

Om du vill ta del själv, men du behöver ett konto. Anmäla sig är enkelt, men som en ny tjänst den userbase är inte så stort så inte förväntar att fyllas med perfekt matcher ännu.

Byggt av en två-person UK-baserade teamet, är smaklökar ett smart och vackert enkelt exempel på kvaliteten på de tjänster som kan byggas på toppen av öppna API: er.


söndag 25 juli 2010

Make A Baby - vinna en bil


Uljanovsk, Ryssland (AP) - Gör en baby. Vinn en bil.

Bli inte förvånad om gatorna är tomma och gardiner som dras i denna centrala ryska regionen onsdag som bosatta ta upp ett erbjudande från den regionala guvernören för att hejda Rysslands demografiska krisen.

Uljanovsk Gov Sergei Morozov har bestämt 12 september en dag av planering och ger par ledigt från arbetet för att fortplanta sig.

Par som föder barn nio månader senare på Rysslands nationaldag - den 12 - ta emot pengar, bilar, kylskåp och andra priser.

Det är tredje året i rad som floden Volga regionen, cirka 900 kilometer öster om Moskva, har hållit tävlingen. Sedan dess har antalet konkurrenter - och antalet barn som föddes för dem - varit på uppgång.

"Om det finns en god, hälsosam atmosfär i hemmet inom familjen, om man och hustru båda älskar varandra och sina barn, kommer de att vara i god kondition och som kommer att utvidgas till arbetsplatsen," Morozov berättade AP Television News.

"Ledarskapet (i landet) är intresserad av familjen, säger han.

Rysslands befolkning har minskat kraftigt sedan 1991 Sovjetunionens kollaps, matas med låg medellivslängd, sjunkande födelsetal, en stegring i utvandring till andra länder, en sliten sjukvården och andra faktorer.

Ryssland, även om världens största land i fråga om landmassa, har nu bara 141.400 tusen medborgare, vilket gör den en av de fast mest glest.

Experter räknar med befolkningsminskning att påskynda, och uppskattar att Rysslands befolkning skulle hamna under 100 miljoner 2050.

Bara 311 kvinnor anmält sig att delta i den första tävlingen i 2005, och uppfyller kraven för en halv-ledig dag från jobbet. Följande juni var 46 fler barn som föddes i Uljanovsk s 25 sjukhus jämfört med föregående juni, 28, född den 12 juni, sade tjänstemän.

Mer än 500 kvinnor anmält sig till den andra tävlingen i 2006 - och som nio månader senare i 78 spädbarn, eller mer än tre gånger regionens genomsnitt per dag. Hittills i år är regionens födelsetal upp 4,5 procent jämfört med samma period förra året.

"Jag tror inte att folk blir gravida bara för att få ett pris på 12: e (juni), men om datumen sammanfaller och de ger dig en... Bil det är inget fel med det, säger Yuri, 28, en far- till-vara som avböjt att ge sitt efternamn.

I sitt tillstånd till nationen förra året kallade president Vladimir Putin den demografiska krisen landets mest akuta problem och aviserat en bred insats för att öka födelsetalen, inklusive likvida subventioner för par att föda mer än ett barn.

Kvinnor som föder sitt andra eller tredje barn får kuponger värda motsvarande C $ 10.500 som kan användas för att betala för utbildning eller reparationer hemma.

I Uljanovsk, alla som har en baby i ett lokalt sjukhus den 12 juni blir någon form av pris. Vinnarna av det stora priset - en lokalt tillverkade SUV kallas en UAZ-Patriot - är par bedömas av en kommitté på sådana kriterier som "respekt" och "berömvärda föräldraskap."

Kanske inte förvånande har den ansträngning som Snickers. Enligt ett skämt som cirkulerar på Internet, regionala universitetslärare - efter att förpliktas att utarbeta särskilda aktiviteter för onsdag - förslag som täcker golven i skolans gym med madrasser och dimning av belysningen.

En bloggare, skriva under namnet "gezesh," föreslog runt-runt pornografi sändas på lokala TV-kanaler, i hela regionen distribution av sexleksaker och Viagra och fria by-the-timmars hotellrum för unga par.

Andrei Kartuzov, som vann den sista "göra en baby" stora pris tillsammans med sin fru Irina sade att de hade planer på att ha ett barn ändå när de hörde om tävlingen.

Kampanjen "är en god hjälp för människor, särskilt för de som bor i byarna, sade han. "Om de har sådana åtgärder varje år, då kanske vi kommer att få (fler barn) växer upp och Ryssland kommer att bli större."

Sitio de citas para los amantes de acento