måndag 7 november 2011

Intervjun


Chicks kommer undantagslöst "intervju" du om du låter dem.

Det du vill komma ihåg är att du bör vara den gör intervjuer (kvalificerade).

Din vanliga gamla "fina killar" som svar på intervjuarens frågor undantagslöst inte kommer att få en andra dejt, eller få ett ligg.

Restaurang, oavsett ...

Hennes: Var arbetar du?

Honom: Staden avloppet. Var jobbar du?

Det är där kraften kommer tillbaka till dig eftersom du gör det klart att du är "utvärderar hennes svar." Du gör det tydligt genom din hållning att du är en gör den utvärderande här.

Du är priset. Hon är i fråga. Hon behöver söka ditt godkännande, eftersom du är ansvarig.

När hon svarar ge henne massor av "Uh huh", "jag ser", "Tell me more, detta är intressant", "fascinerande".

Hela tiden detta "samtal" som pågår, till de verkliga samtala behöver göras med ögonen, genom kroppsspråk, genom beröring. Som två musikaliska teman som är ovanpå varandra, uh-huh, jag ser, berätta mer ... bara håller takten.

Mobile Dating


söndag 6 november 2011

Är du Fun?


Hur väljer du dina vänner? Vem väljer du att vara runt? Troligen är dessa människor som du uppfattar som "kul".

Kvinnor är de samma som oss i detta avseende. De vill ha en man som är kul att vara runt och de har en bra tid runt.

Jag tycker om när jag fick som mest. Jag var en vild man i dessa dagar, alltid ha en bra tid runt kvinnor, festa upp det varje sekund jag hade, att vara festens medelpunkt.

Tänk på idioten som tårarna upp på dansgolvet och kan inte dansa för fem öre. Den här killen har oftast kvinnor som omger honom. Varför är detta? Eftersom han är kul! Killen vet hur man få en bra tid och detta är attraktiv för kvinnor.

Nu inser jag att du kan nämna många exempel där kvinnan är med en total idiot som du inte skulle överväga "roligt" alls. Men på något konstigt sätt hon tycker nog att han är riktigt kul att vara omkring.

Jag påminns om mina tidigare relationer också, där om jag fick alltför allvarlig med flickan, skulle det snart slut. När det roliga slut, går flickan i min erfarenhet.

Detta tips av Eddie Money på SoSuave diskussionsforum.

Online Dating så ærlig som Real Life


Online Relationer Arbeta gratis dating service


Ensamstående samlas vanligtvis på barerna för att söka datum. Detta är det gamla traditionella sättet att hitta datum. I den nya vägen, ensamstående män som söker kvinnor på en gratis dating service eftersom det är lätt och kostnadsfri. I själva verket har gratis online dating tjänster har visat sig att hjälpa till att skapa många online relationer. Om du är en ny singel person som inte vet något om online dating service, bör du läsa några artiklar för att förstå om tjänsten. Generellt sett skapar du din egen annons genom att införa om dig själv. Du kan skicka din bild om du vill. I din beskrivning av din profil kan du skriva gillar och ogillar. Online dating tjänster har andra singlar som du som postar sina kontaktannonser dating annonser. Antingen du eller andra singlar kan kontakt med varandra när en matchning har hittats.

Många online relationer skapas genom att först träffade på dessa gratis online dating webbplatser. Ensamstående kvinnor söker män registrerar sina profiler på dessa platser. Efter en enda kvinna hittade henne dagen, lämnar hon platsen. Vid det här laget kan hon kommunicera med henne dagen via telefon, e-post eller andra medel. Denna regel gäller det samma för en enda man. Ibland du kontakt med en enda person och inte får ett svar tillbaka, måste du förstå att den här är att se någon just nu. Denna enda dam kanske inte vill ta bort sin profil ännu eftersom hon kan komma tillbaka till dejtingsajt söker nya singel män, om den nuvarande relationen inte fungerar.

Gratis dating tjänster är stor eftersom många online äktenskap skapats under senare år. Det är så populär att de flesta kända webbplatser har personliga annonser, inklusive Yahoo, MSN, AOL och andra. Det finns enstaka människor överallt. Singlar att leta efter sin dröm kamrater på dessa dejtingsajter. Så, kommer du att se nya ansikten singlar som registrera sig på dessa gratis dating service varje dag. Online dating site är en kul plats att söka datum. Du kan hitta ett datum online på komforten i din dator, i vardagsrummet, i sovrummet, och var där i ditt hus. För bara ett par klick på musen, tusentals singlar dyka upp framför dig som en film.

Många singlar oroa både online relationer länge? Statistiken visar att en kompatibel relation som du träffas online alltid varar länge, jämför med ett datum du träffar på barer eller nattklubbar. Den främsta orsaken är online singlar titta noga på andras personliga annonser innan beslut att kontakta dem. En person du möter på baren är oftast hänt med sexuella locka mellan två enstaka personer. Det är därför gratis online dating webbplatser skapa långsiktiga relationer och äktenskap.

Möte en online-datum är lätt och enkelt. Allt du behöver göra är att registrera dig på dessa gratis online dating webbplatser och sedan börja dejta. Din andra dröm partner väntar på nätet att träffa dig så vidtar åtgärder just nu är ett måste.

O que é normal?