torsdag 16 juni 2011

Män Visa Ansikten i sexiga bilder - Icke Bara bröst och rumpor.


Atlanta (AP) - Tvärtemot vad många anser att män är mer benägna att titta på ett kvinnligt ansikte innan andra områden när man tittar på bilder av nakna kvinnor, enligt en studie från Emory University forskare. Och kvinnor kommer att titta på bilder av heterosexuella kön längre än män, fann studien.

Båda Resultaten, som publiceras i tidskriften Hormoner och beteende, belysa sexuella attityder som verkligen inte är alla som mystisk man ser i en vetenskaplig ljus, säger Emory psykolog Kim Wallén.

Wallén och hans fd doktorand, Heather Rupp, visade fortfarande bilder av par som har sex med 30 kvinnor och 15 män i åldrarna 23 och 28. Varje var riggade upp med en högteknologisk eye-tracking enhet för att mäta där hans eller hennes blick gick först, och hur länge det stannade där.

Män gick rakt i ansiktet och dröjde en stund, men de flesta av kvinnorna var mer intresserade av sexuell aktivitet. Hur mycket så beroende på om de tog hormon fyllda p-piller.

De som var, Wallén sade var intresserade helhetsbild av bilder och "bakgrund" objekt som smycken, men kvinnor inte på p-piller var mer intresserade av områden som normalt omfattas av kläder.

"Eye-tracking data tyder på att vad kvinnor betalat mest uppmärksamhet var beroende av deras hormonella tillstånd", säger Rupp, nu vid Indiana University Kinsey Institute for Research in Sex, Gender och reproduktion.

Wallén och Rupp sade att deras studie tyder på att mäns ökad uppmärksamhet på ansikten kan vara relaterat till högre aktivering i amygdala, en del av hjärnan som hanterar emotionell information och spänning.

Kvinnor kan berätta genom att titta på nakna män om de är upphetsad, säger Wallén, men kvinnokroppar inte avslöja mycket.

"Det är kryptiskt, men ansiktsuttryck är ett sätt att visa ett tecken på intresse och glädje av kön," Wallén sagt.


tisdag 14 juni 2011

Bröllop Crasher gör av med parets kassa


Garden Grove, Kalifornien â € "Anthony och Jennifer Smith lämnade för sina Florida smekmånad tidigare den här månaden tänkte att de skulle ha gott om kontanta gåvor stämma upp efter sin resa.

Men när de nygifta återvände, var en del dåliga nyheter väntar: De flesta av deras bröllop pengar stals av ett kuvert-snatching tjuv som kraschade sin mottagning utan att någon märker det.

"Du har aldrig tror att det kommer att hända, du vet, att du," Anthony Smith sa tisdag på ABC: s Good Morning America. "Du fira, ha en bra tid, och sedan går du på din smekmånad och du får reda på en kille bara bestämmer han behöver ta allt."

Den välklädd man tros ha gjort av med så mycket som $ 1,500 i kontanter presenter, sade polisen.

Han var in på en övervakning band som närmar sig en låda som innehåller gåva kuvert på Smiths "17 augusti bröllopsfesten. Han närmade första rutan med ett kuvert som han själv, men i stället lägga den i, gick han bort. Sedan återvände han och tog tag i lådan: s kuvert.

"Han bara gick rakt på pengarna", Jennifer Smith.

Tjuven ens visste att bära en blå och vinröd € outfit â "precis som de kläder som bärs av medlemmar av bröllop, sade hon.

"Kanske han hittade ut från en gäst?" sade hon. "Vi är inte riktigt säker."


Online Dating Profile Tips


Är du dating för att hitta en partner eller en tillfällig flört? Var tydlig i att kommunicera dina avsikter up front (särskilt i profiler). Och i vissa fall, kan du vara sänder fel budskap misstag! Vet varför du väljer att hitta ett datum. Jag måste tacka geni Alison Armstrong för denna guldklimp.

Var inte rädd att berätta för världen vad du vet att du inte kan hantera. Lita på mig, skulle du bara vara att stänga av personer som du inte vill vara med i första hand. Det är det som är så helt motsatt intiutive om dating - du sätta din bästa fot framåt istället för ditt riktiga fot. Inte förorsakar någon att bli kär i en illusion av dig bara för att ... desillusionerade, oundvikligen.

Även om det är sant, skulle jag rekommendera mot delar din inkomstnivå i någon egenskap. Throwing nummer ute kunde bara användas för att locka någon som ... söker din ekonomiska trygghet. Det skulle vara en automatisk # misslyckas på de flesta punkter.

Var försiktig med "vackra människor" som inte är fruktansvärt selektiva i vem de söker. Antingen är det spam eller är det någon som aldrig har brytt sig om att tänka på vad de vill. Om någon inte vet vad som gör dem glada, de ska misslyckas i varenda relation (eller har en stenig taget om det, åtminstone).

Om du kämpar med att skriva någon form av profil för en online dating site, tänk på din egen topp 10 fel. Till exempel kan jag säga: "När jag var liten kunde jag inte äta min påse med MnMs innan de första uppdelade i färg högar." Ja, det är sant för mig - men som också ger en potentiell datum en utgångspunkt för samtal / e-post. Utstationering banal känslor som "Jag letar efter en ärlig kille med ett gott sinne för humor" är omöjligt att diskutera.

Mężczyźni błędy Marka i jak ich uniknąć