fredag 12 november 2010

Är det säkert med nätdejting?


Redo att gå in i världen av online dating? Är det säkert? Kanske ja och kanske nej, men det är upp till dig. Du måste skydda din integritet och går långsamt med vem du pratar med. Här finns alla regler du behöver för att göra det säkert med nätdejting.

Grunderna

När träffa nya människor från dejtingsajt, hålla kontakt bara för att de skrivit på ett tag, några veckor. Prova och ställa frågor om den persona € ™ s liv, vad de gör, vad de är, och så vidare. Lär känna den persona € ™ s biografi. Om de föreslår ett möte för tidigt, du behöver inte att vara oense, men svaret du vill, så fort din tid och tillstånd schema. Dra ut den första kontakten tills du känner personen bättre.

Flytta från webbplatsen till Telefon

Innan faktiskt att arrangera det första mötet, prova och flytta dina kontaktuppgifter (om du vill det) till telefonsamtal. Här kan du få ännu fler visningar om personen och även försöka gissa deras avsikter. Håll till telefonen för ungefär en vecka tills du är överens om att ett första möte.

Arrangera det första mötet

Den bästa platsen att träffas är på ett kafé, och under dagen. Försök att hitta en plats som du vet, och du är lite känd där. Inte arrangera en natt möte för ett första möte under några omständigheter, det vill säga om du är orolig för säkerheten. De trångt kafé och öppettider dag är den säkraste. Spara denna regel heliga. Pröva även att begränsa det första mötet till högst 45 minuter. Du måste reflektera över ditt intryck av mötet, personen, och hur du kände med dem.

Arrangera First Date

Om du fortfarande orolig säkerhet (och du bör vara) så är din första dag åter på plats med massor av människor. En bra restaurang, populär bar eller klubb är bra idéer. Det smartaste Tanken är att träffas där, och inte har den person som hämtar dig eller du plocka person upp. Direkt efter arbetet ger dig denna ursäkt. Ordna din första dag som detta, och du kommer åter har säkerheten på din sida.

Pågående verksamhet

Nu när du har etablerat ditt förtroende för den person du har träffat från internet, kan du gå vidare till det normala dating rutin, men gör bara de saker som du känner dig bekväm och säker.

Sex och Internet Partner

Om du har valt att få till en sexuell relation med din partner internet, bör du också komma ihåg att du inte kan vara det enda han eller hon ser. Aldrig har oskyddat sex, aldrig. Din säkerhet och ditt liv kan bero på det.

Flera Internet Relationer

Online dating ger dig möjlighet att träffa mer än en person åt gången och ytterligare har förbindelser med dem. Statistiken visar att ju mer sexuella partners man har, desto större är risken att de upphandlande även små sexuellt överförbara sjukdomar. Du kan inte vara nog försiktig i att skydda din hälsa och personliga säkerhet i detta fall. Oskyddat sex får inte inleda dina alternativ.

Online Dating, N�o Seja um idiota!