fredag 21 oktober 2011

Fem bilder som faktiskt får svar


Dejtingsajt OkCupid genomfört en betydande studie för att gräva vilka typer av bilder nå den mest svar. Och allt jag trodde var en turn-off är egentligen en turn-on, åtminstone om du mäter sväng Tillägg från mängden meddelanden och inte kvalitet, som i studien gjorde.

Genom att titta på profiler för 18-32 åringar som endast har ett foto - och ta bort det värsta och snyggaste människor - Studien visade dessa skrämmande sanningar om vad som lockar män och kvinnor.

En strimma av hopp är att medan poserar med ditt husdjur eller göra något intressant fått minst antal svar som de också fick den högsta kvaliteten av svar, som mättes med om en konversation igång.

Är du chockad? Äcklad? Aldrig dejta igen?


onsdag 19 oktober 2011

Hur man gör ett bra första intryck


Jag har insett att bortsett från att ha en solid grund av självförtroende och charm, måste man vara mycket säker att göra ett enastående första intryck. Det första intrycket du gör på en tjej kan ha stor inverkan på hur hon ser dig från den punkten framåt.

Det verkar som att det första intrycket är som en "prov" av vem du är. Om ditt första intryck (tillvägagångssätt) är tråkig, förutsägbar och tråkig. Hon kommer att se dig som en sådan. Om din inställning är vanligt, kommer hon att se dig som bara en kille som vill få ett ligg. Om din strategi är lättsam, säker och rolig, kommer hon se dig på det sättet också.

Jag vet vänner till mig som är väldigt snygga killar och är faktiskt ganska säker och rolig att vara omkring över alla. Men när de närmar sig flickor och konstatera att första intrycket, de kommer ofta över att vara nervös och förutsägbar. Något i stil med:

"Åh, hej. Umm. Jag kunde inte undgå att märka dig från andra sidan rummet. Du tror att jag kan har du numret?"

De verkar tro att när flickan lär känna dem, och när de kan få flickan på ett datum, att de kan visa dessa flickor hur säker och lättroad de är. Det tråkiga är, att de aldrig gör det till den första dagen. Sedan flickornas första intryck av dem var "tråkiga, nervös, tråkig och förutsägbar."

Självklart, vi vet alla att det första intrycket är bestående sådana, och är mycket, mycket viktigt i dating spelet. Så det skulle vara meningsfullt att faktiskt öva och öva, och tillverka en stor, ingen gör att en järn-klädda strategi.

Det sägs att i näringslivet, vilket gör en dödande inte har något att göra med produkten du säljer, men hur väl du redovisar (annonsera) produkten. Du kan ha en bra produkt (personlighet, kropp, etc), men om du inte kan annonsera det ordentligt, du är död vart du än går.

Efter ett första intryck har gjorts, börjar fantasin genast att tillverka och bygga vidare på detta första intryck. Om det är ett bra första intryck, en bra bild av dig skapas i hennes sinne.

Nu till den viktigaste delen. Vad utgör den idealiska tillvägagångssätt?