onsdag 3 februari 2010

Dating site ger tips för kameran-blyg


New York - Online dejtingsajt Match.com är att mobilisera en kändis stylist att ge råd till kamera-blyg singlar hur man bygger en höft, sexig web porträtt av sig för en bättre woo tänkbara partner.

I sin största marknadsföringskampanj sedan starten för 11 år sedan, hoppas Match tips på egen reklam kommer att försäkra tystlåten singlar att de inte kommer att se dum när du använder ett mer offentligt forum som Internet för att vinna datum.

"Med denna kampanj, men vi arbetar för att övervinna den personliga stämpeln som vissa människor kan ha ... (vem tror)" Det är bra att mina vänner är på matchen, men jag skulle aldrig göra det ", säger verkställande direktör Jim Safka Reuters.

Match.com är en viktig tillväxtfaktor segment för moderbolaget IAC / InterActiveCorp. Barry Diller's Internet konglomeratet, där intäkterna från kontaktannonser ökade 22 procent till 80 miljoner om under tredje kvartalet.

Internetdejting i USA har vuxit till ett företag totalt mer än $ 500 miljoner årligen, men vissa analytiker frågan hur stark den kan öka i framtiden.

Web chattrum finns i överflöd med berättelser om online dating misslyckanden samt framgångar, och vissa desillusionerade singlar har vänt sig till gammaldags matchmaking tjänster.

För deras del, internetdejting webbplatser har investerat i teknik för att bättre matcha potentiella partners baserat på angivna intressen och övertygelser samt att utrota felaktiga eller inaktuella porträtt.

Men Safka tror nyckeln till att vinna nya medlemmar hjälper dem att hitta sin röst på nätet, om att släppa loss sin inre rockstjärna eller lyriker i en webb porträtt.

"Folk är mycket intressantare och mycket mer dynamiskt och attraktivt än sina porträtt och profiler visar ofta, sade han. "Det är verkligen det större problemet. De människor som har gamla foton eller missvisande bild av sig själva på något sätt, de är inte framgångsrik på Match."

Föregående industrin marknadsföringskampanjer har ofta fokuserat på att bevisa att webben dating kan bli framgångsrik, med bilder på lyckligt gift nätet par Galore. Match.com 's reklam spotlights 26 alltjämt enda medlemmarna i TV, radio, print och online-reklam.

Modefotografen Peggy Sirota fångat leende och upbeat singletons, några i 20-årsåldern, andra i slutet av 60-talet, i svart-vita bilder för annonser.

Celebrity stylist Jay Manuel, känd för framträdanden på "America's Next Top Model," ger en snabbkurs om Matchs webbplats för att hjälpa amatörer hitta sin bästa kameravinkel och mest smickrande uttryck.

Hans tips för att utnyttja en människas inre super-modellen: Ta ditt foto med en kamera blixt och ett naturligt ljus rum, svarta kläder är ofta bäst för ett huvud skott, och försök att använda en inomhus fläkt för att fånga en rufsig, dynamisk bild.

För 2007 ser Safka internetdejting bli ett mer globalt anslutna företag och en mer konsoliderad industri, i synnerhet för nischade webbplatser som tillgodoser etniska grupper eller särskilda samhällen.

"Det finns förmodligen tusentals webbplatser där ute, sade han. "Det kommer inte att finnas tusentals som fungerar bra, så det kommer att vara viktigt för dem att partner med större anläggningar." - Reuters

R�gles de datation qui peut aussi vous aider lors d'une entrevue d'emploi


söndag 31 januari 2010

Online Dating: Vänta inte på ett Sign of Interest


Det finns många, många kvinnor där ute som inte ger dig någon uppmuntran, även om de vill ha dig.
Så om du väntar runt för henne att ge dig ett tecken på intresse, kan du missa många möjligheter.

De flesta flickor kommer inte att öppna kino, till exempel. Du måste gå vidare och röra vid dem först ... verkligen börjar att värma upp dem innan de strid med sina egna vidröra. Om du får det tidigt på, anser dig lycklig och dra full nytta.

Såvida inte en flicka är verkligen tar med dig, hon förmodligen inte kommer att lägga fram alla ansträngningar att främja förbindelserna. Hon kommer att ge möjligheter men man måste dra nytta av dem.

Detta är en naturlig TEST. Kvinnor erbjuda öppningar, men om de inte är extremt attraheras de inte aktivt arbeta. Detta är den kvinnliga naturen - mottaglighet.

Den idiot som inte har självförtroende ska sitta och vänta på ett tecken på intresse och inte får något, kommer hem och haw och vänta planlöst tills hans självtvivel övervinner honom och han går iväg.

Eller hon kommer blick över på honom, men hon kommer inte att le och istället bara tittar åt andra hållet. Han ska läsa det som ointresse och gå Mope i hörnet.

Eller ska han på dejt med en tjej och lade armen om henne men hon kommer inte reagerar alls ... hon kommer inte att krypa närmare, kommer inte titta på honom, fungerar som den inte ens hända. Och han kommer att anta att hon inte är intresserad av honom fysiskt och backa. För mer online dating tips och dating teknik.

Men sanningen är att han aldrig fick godtas. Han förkastade sig för att han tog hennes brist på reaktion som ointresse.

Detta är vad Gunwitch och andra menar när de säger, "Gör det ho säga nej."

Kom ihåg ... flickor kan inte ge klarsignal skyltar till bara någon kille, för om de gjorde, skulle de alla killar där ute som vill bang dem. Och ofta de känner sig obekväma att ge dessa kännetecken ens killarna de vill ha, eftersom även detta kan ses som "slampiga", och att de inte vill ska visas för intresserade på en gång.

Du någonsin varit på fest eller på en nattklubb / bar och sett en kille bara gå fram till en flicka som du försöker arbeta upp modet att prata med ... och börja prata med henne, lägger armen om henne, etc, och hon verkade vara unfazed av det ... och småskrattade för sig själv om hur den killen var en åsna och blev bara vara vidrig och kunde inte få någon? Dating guide och dating på nätet.

Sen senare på kvällen du hittar henne värma upp till honom, söker honom, leende, ge ut hennes nummer, etc. .. och du undrade hur hon skulle kunna föras in av hans lama "rutin"?

Hon var ihop med honom från början. Under den ökända "7 seconds", hade hon redan beslutat att den här killen gjorde första skäret. Från och med då var det bara ett test av hans uthållighet, för att se om han kände sig säker på att han var den verkliga affären, eller om han skulle bli omkörd av sin otrygghet som svar på hennes likgiltighet och ta av.

Alltför många killar gör det första skäret, men den heta tjejen han pratar med ger lite i vägen för uppmuntran. Detta är den "spegel-test". Utan positiv feedback, får man ingen indikation på hans självkänsla från kvinnan, så han har att härleda det för sig själv.

Om han ser på sig själv och ser en som inte är värdig kvinnan framför honom, så han kommer att avvisa själv. Han väntar på ett tecken på intresse eller uppmuntran och fick ingen, kommer han att ge upp på en kvinna som han kunde ha lätt förförda. Om han verkligen tror att han har vad som krävs för att förföra flickan, kommer han kvarstår till dess direkta avvisas.

Detta är vad som är "svårt" om att angripa, avslöja intresse, och om eskalerande. Detta är vad de flesta killar har så mycket problem med ... ta kontroll över sitt eget liv när uppmuntran är inte erbjuds dem.

Don't Ask, "Är hon intresserad av mig?" Reda.

Vänta inte på ett tecken på intresse. Antag att hon är intresserad.

Vänta inte på rätt tillfälle. Make it.

Om en brist på uppmuntran tvingar dig att sluta på något så enkelt som att plocka upp en flicka ... vad hon ska tro att du ska göra när de verkliga problemen komma upp, när du går igenom svårigheter med att uppfostra barn och om deras välfärd?

Agera som om du har ett par. Lita inte på andra människor för att skapa din självkänsla för dig.