fredag 16 september 2011

Din emotionella Trigger


De flesta som börjar en kurs av självförbättring har någon form av känslomässig trigger - ofta negativ.

Kanske de känner disrespected, har upplevt avvisande (s), blivit dumpad, eller allmänt känner sig ensamma eller deprimerade. Men det finns det stadiet där de tur att negativa känslor till en inspiration och säga: "Nog är nog, det är dags att byta!"

Denna motivation brukar vara så länge som den känslomässiga avtryckare. Oftare än inte, folk börjar i brand, äta hälsosamt, på gymmet, träffade böcker, chatta med fler kvinnor och så vidare. Varje gång de gör det, känner de enheten och inse det rakt på.

Problemet är att när de känslomässiga avtryckare börjar avta, börjar de slappa av.

Deras diet börjar låta enstaka McDonalds eller berusningsdrickandet session. Deras gym rutin blir då och då besök och de är tillbaka i sina gamla hjulspår - fjärrkontroll och en öl i handen.

Det är, tills nästa gång de känner en emotionell trigger, sedan börjar de igen.

Det viktiga är att hålla den känslomässiga avtryckare frisk och reflektera över den regelbundet. Skriv ner det i detalj om du vill och läsa den varje dag. Varje gång du debatterar om du vill gå till gymmet eller sitta och spela Playstation, eller varje gång du tänker på att beställa en pizza, påminn dig själv hur du kände när du gjorde det beslutet att förbättra dig själv och varför du bör undvika dessa dåliga vanor.

Personligen har jag gjort några exceptionella fysiska och psykiska förbättringar under de senaste åren och jag erkänner att många av mina känslor som utlöser relaterade till flickor. Men jag har haft ett förhållande de senaste 9 månaderna, och trots att saker är bra mellan oss, slutade jag upp att få lite ro med mig själv.

Jag hade varit en hängiven hälsa missfoster de senaste 2 åren, och ändå under dessa månader jag slutade träna så mycket och började äta mellanmål mat. Sedan ett par veckor sedan min vän gjorde en oskyldig kommentar om min "love handles" och det slog mig hur mycket jag har låtit mig gå! Jag skämdes över mig själv och kändes som jag hade kastat bort år av hårt arbete.

Vid närmare eftertanke insåg jag att min ursprungliga känslomässiga avtryckare hade gått.

Att vara i ett lyckligt förhållande, jag behöver inte dra till sig eller imponera på kvinnor eller undvika avstötning längre. Vad jag behövde var en annan emotionell trigger. Och jag hittade en i min avsky på mig själv på att bli så lat och jag lovade att sluta med det.

Tur att jag fångade mig själv i ett tidigt skede av självbelåtenhet. Nu är jag tillbaka på form, träna hårt och förbättra mig själv igen. Den här gången för att hålla den där känslan av skam i schack.

Kort sagt inte glömma dina känslomässiga avtryckare. Använd den för att hjälpa dig slå självbelåtenhet och fortsätta att förbättra!


måndag 12 september 2011

Möt kvinnan som har haft cybersex med 60 Online "älskare"


En seriell "cyber dater", som spenderar de flesta kvällarna på nätet, dejta män hon aldrig träffat, säger tanken som lockade henne att göra det "är mindre engagemang och roligare inblandade".

Marketing Executive Siana Nelson använder e-post, dating webbplatser, forum, webbkameror, Skype och instant messenger hittills män runt om i världen - av vilka ingen hon tänker någonsin att träffas i verkliga livet.

Hon tar även förhållandet till nästa steg genom att ha cybersex med hennes "älskare".

"Cyber ​​dating är vägen framåt - varje modern kvinna bör göra det. Jag kan njuta av alla intima stunder jag skulle göra med någon man, men det finns mindre engagemang och roligare inblandade, "Solen citerade Nelson ha sagt.

"I stället för att behöva gå igenom hela proceduren för middag eller en film på första dejten, kan min cyber datum och jag planerar en Skype-video möte. Detta innebär att vi kan visa varandra runt våra lägenheter med hjälp av en webbkamera och sedan "dela" en flaska vin. Om datumet går bra och vi är båda villiga, kommer vi att ha cybersex via webbkameran i slutet av dagen. "

Nelson från Reading, Berkshire, daterar för närvarande tre män från olika länder - USA, Australien och Kanada.

Efter att ha sitt hjärta krossat för 18 månader sedan, bestämde Nelson hon ville säkerhet dejta män bara på internet.

Nelson gick flera forum och dejtingsajter och började småprata med män med liknande intressen i Australien, Amerika och Asien.

Nelson har cyber daterat mer än 100 män, inklusive advokater, seglare, arkitekter, byggare, skådespelare och bönder.

"Jag har haft cybersex med cirka 60 av de män jag har dejtat. Vissa gör det klart att de bara vill chatta och flirta och det finns några jag inte är attraherad av på det sättet. Vissa har jag tackat nej till cybersex eftersom jag hittade dem också framåt. De ville inte känna mig, de bara ville ha en snabb internetuppkoppling spänning, "Nelson till.

Siana håller en dagbok av killarna hon gillar och ger dem poäng för sina cyber datum teknik. (ANI)

Nunca É Tarde Demais Para encontrar sua alma gêmea