lördag 16 januari 2010

Billig Dating Idéer


Tvärtemot vad många tror, dating behöver inte vara dyrt. Du kan fortfarande njuta av varandras sällskap och skapa minnesvärda stunder genom att vara kreativ och använda din naturliga omgivningar.

Nu med alla känner pengarna nypa, begreppet dating samtidigt spara pengar har aldrig förefallit mer verkliga för unga par. Idag vi delge er några billiga dating tips från tre par vi fångat i Emancipation Park som har hittat några ekonomiska möjligheter att njuta av varandras sällskap.

Glenealle Hyman och Anthony Brown, dating sex månader

Vi går till Emancipation Park eftersom du inte behöver spendera pengar, vi bara sitta och prata och ha en kväll med bara kommunicera. Vi kan också gå till Devon huset och köpa en $ 150 glass och foder varandra. Det är lågkonjunktur tid så vi inte har några pengar att gå till Pegasus, men vi är glada och trevliga samma sätt. Ibland går vi till stranden och bara koppla av, som på Hellshire - vi inte ens köpa någon fisk. Vi kan också åka till vattenfallen och köpa en drink och bara prata och umgås.

Sacha Parkinson och Daniel Mclean, dating två månader

Du kan gå på bio eller ta på en restaurang eller på en bar och skapa din egen atmosfär. Du hittar bara någonstans där man kan umgås och bara chill. Vi gillar att gå på barer och ta en drink. Det ger oss mer av en möjlighet att lära känna varandra.

Collette Brown och Dwayne Lewis, dating två månader

Vi gillar att gå till Island Grill eftersom det är överkomligt och maten är hälsosam, som ett faktum, det är där vi bara kommer från. Du kan också gå till parken eftersom det är gratis. I (Collette) är en stay-at-home person så vi är alltid på datorn och småpratade med varandra på nätet varje dag, eftersom vi inte har någon kredit att brinna eller vi vänta tills cellphone freebies kommer in

- Nadine Wilson


måndag 11 januari 2010

Online Dating Soars som temperaturer Plunge


Av Will Smale

Som brittiska Big Chill visar inga tecken på slut, folk verkar vara att försöka höja temperaturen med lite online romantik.

Med miljontals britter inte göra det till arbete på grund av snö och is, har en av de oförutsedda effekter har rapporterats en ökning av antalet människor som utforskar webbplatsen dating organ.

Stuck hemma och uttråkad med makens död, är singletons vänder synes deras uppmärksamhet för att finna en ny partner via sin bärbara dator, med två av Storbritanniens största online dating webbplatser både rapportera en stor ökning av trafiken under de senaste två dagarna.

Mysinglefriend.com säger besökare till sin webbplats sköt i höjden med 55% på tisdagen ensam, med sin rusningstid kommer vid 1500 snarare än den traditionella 2200.

Samtidigt rival plats Singles365.com säger dess antalet besökare ökade 27% mellan tisdag och onsdag jämfört med för ett år sedan.

"Icebreaker"

"Januari är vår mest hektiska månad ändå, som många ensamstående gör det sitt nyårslöfte att hitta en partner, säger Singles365.com taleskvinna Katie Möwe.

"Däremot har den ökade trafiken under de senaste två dagarna varit mycket ovanligt, eftersom de oftast är lugna dagar för oss - vi är oftast mest på helgerna.

"Vi kan bara lägga upp det på det dåliga vädret innebörden fler människor stannar hemma. Vi såg en liknande bild när vi hade snö förra året, men självklart vädret är mycket värre för närvarande, så ökningen har varit betydligt mer påtaglig. "

Sarah Beeny, grundare av Mysinglefriend.com, säger snön var "visat sig vara en isbrytare för singlar där ute".

"Januari har alltid varit vår mest hektiska månad, men denna uppgång i trafiken är utan motstycke."

Storföretagen

Den stora ökningen av personer som använder dating webbplatser kommer vid en tidpunkt när branschen är redan blomstrar.

Enligt en studie från marknadsundersökningar grupp Forrester Research, hur många britter att betala för att använda online dating byråer är att växa från 2,6 miljoner människor år 2006 till sex miljoner år 2012, att skapa intäkter på cirka 368 miljoner.

Denna stora ökning har kommit som fler vuxna datakunniga, den gamla tabubelagt gå dating organ har försvunnit, och möjligheten att ansluta sig till en myndighet via en bärbar dator gör människor mer bekväm och säker att ta språnget.

Men det är inte bara traditionell dating webbplatser som har rapporterat en kraftig ökning i näringslivet under de senaste dagarna.

IllicitEncounters.com - en webbplats som utgör en plattform för gifta att göra affärer - säger att den fick ett rekordstort antal nya medlemmar på onsdagen, och de flesta kommer från områden i landet har drabbats värst av det extrema vädret, inklusive Hampshire, Berkshire, och bredare West Country.

Företaget säger att under de senaste sex dagarna som helhet, fick det 2.567 nya medlemmar, 37% mer än vanligt, och därför har behövt ta in ytterligare personal för att klara av brådska.

"Mot bakgrund av dessa siffror, skulle jag vara intresserad av att se hur mycket arbete som arbetar från hemmet har faktiskt gjort, säger taleskvinna Sara Hartley.

Men med det dåliga vädret kommer att fortsätta in i nästa vecka, kan många människor som har funnit en potentiell ny partner via en dating webbplats måste vänta någon gång innan de faktiskt kan möta upp för sin första dejt.

The Game Contactos