fredag 2 april 2010

Har speed dating arbete?


I teorin, speed dating vettigt. Ensamstående gå en speed dating händelse - som är ett formaliserat dating system som vanligen äger rum i en bar - där alla deltagarna är slumpvis matchas upp i några minuter för att avgöra om det finns någon kemi. Speed dating eliminerar behovet av blinda datum, som är stora tid åtaganden.

Det är dock speed dating inte för alla. Vissa tycker att det är svårt att få en bra läsning om någon efter bara några minuter att samtala.

Vad tycker du? Är speed dating värt en enda persons energi, eller är det ett slöseri med tid? Ljud-off, Milwaukee, om dina tankar om speed dating.

Speed dating fungerar. Jag tror att speed dating är ett bra sätt att träffa nya människor och ta reda på direkt om du är attraherad av en person eller inte. Du kan inte gå framåt på ett datum utan en fysisk attraktion, hastighet så dating bidrar till att avgöra den första viktig aspekt av dating. Jag känner folk som har tillgodose sina partner under speed dating som är ett bevis för mig att det verkligen fungerar.

Speed dating är ett skämt. Det finns alltid fler killar än tjejer på dessa händelser och de fungerar inte ändå. Jag har aldrig hört talas om någon som uppfyller en pojkvän eller flickvän på en speed dating event. Det kan vara kul att göra bara för ett par skratt, men det är inte en händelse att ta på största allvar.

Online Dating Tips For Busy Dirigenti