torsdag 29 april 2010

Beauty Queen anklagad för kidnappning, tortyr ex-pojkvän


(AP) En lag elev och före detta skönhetsdrottning som har ställt till en noggrannhet kalender medan svingar ett vapen har anklagats för kidnappning, bet och hotade en före detta pojkvän med en pistol.

Kumari Fulbright, 25, som är halvvägs igenom sitt andra år i juridik skolan står ett mångårigt fängelsestraff om han fälls för människorov, väpnat rån, grovt rån och två fall av grov misshandel.

Fulbright, som tävlade för Miss Arizona titel under 2005 och 2006, nyligen slutfört en termin lång obetalda snåla clerking för en federal domare, US District Judge Raner Collins, sade hans kontor. Hon ställer också bär en skinande svart bikini på en 2008 kalender som funktioner kvinnor som vapen.

I den 18 december åtalet är Fulbright anklagas för innehav och tortera henne 24-årige ex-pojkvän i början av december med hjälp av tre andra män, inklusive en annan man hon tidigare daterad.

Myndigheterna anser att tvisten började för att de ex-pojkvän ansågs ha stulit smycken som ges till Fulbright av före detta pojkvän misstänks för att hjälpa i attacken.

Fulbright uppmanade mannen till hennes lägenhet, då ursäktade sig att duscha, sade polisens talesman Sgt. Fabian Pacheco. Sedan två män dök upp och band honom med plast och tejp, anklagade honom för att ta smycken, och hotade att skjuta honom med pistoler, säger Pacheco.

När Fulbright färdig henne dusch, hon påstås ha lite mannen på hans underarm, höger hand och öra, höll en slaktare kniv mot hans huvud, och sade till honom hon skulle döda honom.

Myndigheter sade mannen fördes till ett annat hem, där anfallet fortsatte sedan tillbaka till Fulbright hus, där hon bevakade honom med en pistol.

Mannen slutligen lyckades befria en hand och tog tag i vapnet, som släpps men drabbade ingen, sade myndigheterna. Eftersom deras kamp spills utanför, skrek mannen om hjälp, sprang sedan till ett hem ner blocket, medan Fulbright återvände till hennes lägenhet, sa Pacheo.

"Han har några bitmärken på honom, klara och konsekventa med sin berättelse, och hans händer var röda och svullna, i överensstämmelse med någon som varit bundna," Pacheco sagt.

En polisanmälan sa de misstänkta vann offrets plånbok, sedelklämma med $ 500 till $ 600, och hans mobiltelefon och portfölj.

Fulbright telefon är ur funktion och hennes lägenhet var obebodda onsdag utan möbler. Ansträngningar gjordes även att kontakta henne genom MySpace.com.

Tucson polisen också försöker tjäna hennes före detta pojkvän, Robert Ergonis, 44, och hans bror, Michael Ergonis, 46, med arresteringsorder laddar dem med kidnappning, väpnat rån förvärras och misshandel, men tror att de kan ha flytt landet. Telefonnummer för bröderna inte nämns.

Larry Hammond, 40, som var åtalad med Fulbright fortfarande fängslade under $ 50.000 band, men Fulbright släpptes efter att arrangera ha en liknande obligation upp. Tjänstemän vid Pima County Jail inte kunde ge namnet på Hammonds advokat sent på onsdag.

Samtal till Fulbright: s advokat, Thomas Hartzell, och till Miss Pima County festtåg, som Fulbright vann 2005, inte var besvarade. Hon var också ut Miss Desert Sun i 2006.

En taleskvinna för University of Arizona, där Fulbright deltar, sade att det var för tidigt att tala om vad som kunde uppstå i disciplin. Hon och andra medlemmar fakulteten sjönk ytterligare kommentarer, med hänvisning till student privatliv.


söndag 25 april 2010

Vill du gifta? Prova Online Dating


Så du har äntligen öppnat sig för tanken på att ha en partner inom online dating tjänster, och förhoppningsvis förhållandet skulle blomma till något fruktbart, som äktenskap! Vill du ha en lyckad online dating erfarenhet, och förhoppningsvis en som leder till altaret? Här är några tips. Använd fullständiga personuppgifter. Självklart ska du vara försiktig med att ge ut personlig information. Men annars, fylla i saker som du gillar och ogillar, dina intressen, och favoritböcker. Medlemmar på onlinetjänsten kan titta på din sida och lämna ointresserade när de ser att din profil är bara full av Ask Me beskrivningar och förklaringar.

Läs mer

Daters Uden Gr�nser