onsdag 24 oktober 2012

Dating Doggy Style


Av Kelley Whitis

Jag har alltid hittat hela dejting scenariot vara lite pretentiös. Vi lägger alla på vår mask och presentera våra bästa bild på den ökända första dagen. Efter några fler datum, samtal, texter och kanske några intimitet, framträder människan bakom masken, och i blink varje öga, dör romantik. Denna person är plötsligt långt ifrån den person som vi träffades första gången.

Tänk om istället för att låtsas vara någon vi inte, vi inte bara ta dessa masker av, kastar vi bort dem, ta lärdom av vår trogna vän Fido och bara datum doggy style? Inte bli alltför upphetsad här, jag talar inte sovrum positioner.

Åtminstone inte ännu.

Jag skriver detta som jag se mina två hundar springa runt och spela i min väns bakgård, bli vän med alla grannskapet valpar. Det är en Doggy Disneyland här, och de är ivriga att springa runt och få nya vänner, kolla varandra, sniffning rumpor. Om de gillar vad de ser och luktar de kommer stoja runt gården tillsammans - springa, hoppa, frustande, gläfsande, löste, slobber-swapping, glädje och cavorting. Bara att vara som de verkligen är och har en ärlig, verkligt samband med ett annat djur.

Så om det är hela poängen med dejting och relationer - att vara sig själv, hitta någon som du vill Stoja runt i ett område med en anslutning till och bara ha kul - här är fem tips som vi kan ta från Fido:

1. Butt Sniff test

Jag menar inte att vi går runt sniffa rumpor här. Enkelt uttryckt, bara vara dig själv. Inget låtsas. Inga masker. Inga projicerade bilder. Bara. Be. Du. Du kommer att bli förvånad som kommer in i ditt liv när du börjar att visa din autentiska själv.

2. Game Playing

Spel är bra. Hund spel, inte människor spel. Skillnaden mellan hundar och människor är att hundar inte låter sitt ego styra sina handlingar. Vi fastnar i rädsla, de undrande och svartsjuka och låt vårt ego spela ut små spela för att få en önskad åtgärd. Inte bra spel att spela. Hundar gillar att springa, jaga ekorrar, fånga bollar och hoppa över hinder. Det är bra spel. Kom ihåg skillnaden och engagera sig i bra spel att spela bara.

3. Skälla vad du menar och mena vad du Bark

Som människor, säger vi ofta saker vi tror att den andra personen vill höra. Detta är förmodligen en av de enklaste tipsen, men en av de enklaste att avvika från. Hundar kommer morra om de inte gillar något, gnälla om de är skadade och bark om de är lyckliga, hungriga eller behöver gå potta. De är mycket tydlig och oklanderliga med sin kommunikation. När vi lär oss att göra samma sak, hittar vi det är mindre förvirring och missförstånd i alla våra relationer.

4. Leva i nuet

Utan att inse det, kan vi se ivrigt mot framtiden, eller så kan vi låta vårt förflutna bestämmer vår nuvarande genom att stanna fast med gamla beteenden eller misstag. Hundar gör heller. De lever för just nu. I ögonblicket. Ger det allt de har. Full fart framåt. När vi sätter vår fulla uppmärksamhet på vad som händer just i detta ögonblick, hittar vi att vi har bättre relationer, vi arbetar bättre, vila lättare och spela hårdare.

5. Ta Koppel Off

Hundar tillbringar så mycket av sin tid att vara på koppel - agera hur vi vill att de ska agera. När koppel, kommer hundens personlighet verkligen till liv. Vi ser så många regler för dejting - göra detta, inte gör det, vänta här - den nedersta raden är att vi är individer och det finns ingen generell regel bok som någonsin kommer att ge oss alla svar. Så ta din koppel av. Sluta agera som alla säger du ska agera, förvänta dig inte att få önskat resultat efter att ha läst dejting hur-till böcker och lyssna i stället till din inre röst och se vad resonans med dig. När allt annat misslyckas, se Tips 1.

Warum Dating braucht mehr Politik