torsdag 14 juli 2011

Den Dating Coach


The Online Dating industri håller på att explodera med miljontals nya medlemmar ansluter sig varje dag. Det beräknas att inom de närmaste fem åren kommer nästan 50% av alla ensamstående vuxna använder online dating tjänster att träffa andra singlar!

Eftersom fler och fler människor använder online dating tjänster och datering myndigheter att hjälpa dem att hitta sina själsfränder, har en ny specialitet tjänst uppstod i form av en online dating coach. Medan online dating webbplatser sammanställa din personliga information så att de kan göra matchmaking, arbetar ett Dating Coach direkt med kunder för att hjälpa dem att etablera och utveckla de relationer som börjar inom myndigheten. En Dating Coach har ansvaret för att hjälpa kunder effektivt marknadsföra sig själva på dejtingsajt. Framförallt ger ett Online Dating Coach personlig coaching tjänster till kunder så att de kan sätta sin bästa fot framåt i att ta kontakt med de övriga dejtingsajt medlemmar.

En online dating Coach är en dating specialist som efter intervjuer och arbeta med en kund och med hjälp av specialverktyg coaching bedömning, kommer att hjälpa klienten sätta sina tankar, känslor och värderingar på papper (så att säga) och därmed skapa kundens online dating profil som kommer att ses av de andra medlemmarna.

Utöver detta kommer en online dating coach hjälpa sina klienter se hur deras tankar och känslor påverkar deras dating matcher, och kommer att erbjuda vägledning och återkoppling för att förbättra kundens sannolikheten för framgång. I många fall har ett Dating Coach kunder varit borta från den inre marknaden för ett bra antal år. Därför är lite av rehabilitering är till hjälp för vissa klienter som ett sätt att bekanta sig med 21: a århundradet dejta praxis. Mycket har förändrats i världen av dejting under de senaste tio eller tjugo år - ja, har även de senaste fem åren dejting ritualer utvecklats!

En Dating Coach fungerar oftast per telefon, och typiskt är varje vecka eller två gånger i veckan telefon coaching planerat när det passar kunden, ibland efter jobbet och ibland på helgerna. I början av coaching processen kommer en Dating Coach göra en första bedömning för att få större bild av vad som inträffat i klientens privatliv. Under den bedömningen är klientens personliga värderingar bryts genom en serie öppna frågor. Denna intervju skapar förutsättningar för en effektiv coaching som följer.

Pågående coaching sessioner med en dating coach kan vara så enkelt som mötet via telefon i en timme för att diskutera män eller kvinnor du har daterat den senaste veckan, eller de kan bli lika intrikat som att ha din Dating Coach lyssnar noga medan du öva flirta med främlingar, eller rollspel för att göra sig redo för "the big night out."

Den kanske viktigaste aspekten av att välja ett Dating Coach undersöker deras professionella akademiska meriter. Du vill se till att din Dating Coach professionellt har utbildats förstås. En dating coach som har en bakgrund i psykologi eller socialt arbete (om inte båda) kan vara till stor hjälp i att dra ut de kvaliteter av en kunds personlighet som han eller hon kanske inte ens är medvetna om sig själva. Den Dating Coach kan sedan hjälpa klienten att uttrycka sig så deras datum har nytta av sina verkliga känslor och personlighet. Som en förenklad men illustrativt exempel är blyghet hos en person ofta misstas för inbilskhet. Den person som verkar ovänligt är ofta bara blyga, men denna kvalitet kan leda till ett missförstånd - speciellt på en första dejt. En välutbildad Dating Coach kan lösa den här typen av problem genom att hjälpa klienten kompensera för hans eller hennes blyghet och även få det att fungera till deras fördel.

Som med någon form av rådgivning, när du söker hjälp av en Dating Coach, vara objektiv men också titta på, så att du väljer någon som verkligen vill hjälpa dig. Ju mer din Dating Coach är villig att arbeta med dig som hans klient, desto mer engagerade han är att tillhandahålla den tjänst han lovade. Åtminstone kommer tjänsten av ett Dating Coach hjälpa dig att lära dig mer om dig själv och göra dig mer bekväm med den personlighet som du uttryckligen till världen. Eftersom en stor del av dejting är din önskan att må bra genom sällskap av en annan, bara må bättre om dig själv övergripande kommer att göra ditt liv rikare för att ha haft erfarenhet av att vara coachad. Och mår bättre om dig själv kan lätt leda dig till den relation du har drömt om - och anledningen till att du gick till att dating service i första hand!

Romance mukaan Mars


måndag 11 juli 2011

Äktenskap sinnade Gör bättre online än på Bars


På marknaden för romantiska, megapixel är nu officiellt effektivare än bar-sidan flört.

Mer än dubbelt så många par som gifte sig förra året träffade genom online dating tjänster än på en klubb eller social händelse, enligt en ny undersökning som Match.com.

Undersökningen visade att 17 procent av dem som gifte sig under de senaste tre åren träffat online, vilket gör den tredje mest frekventa metoden för introduktionen, bakom mötet genom en gemensam bekant eller på jobbet eller i skolan.

"Online dating är numera en prioriterad sätt för singlar att hitta datum", säger Joe Tracy, utgivare av Online Dating Magazine. "Jag tror det stigma som har fäst online dating - och det finns fortfarande några som idag - har kraftigt minskat. Alla känner någon som har gjort online dating, så folk är mindre rädda för att prata om det. "

Studien, som genomfördes av undersökningsföretaget Chadwick Martin Bailey visar hur snabbt nätdejting - funnits i mindre än två decennier - har revolutionerat människors sätt att hitta och föra potentiella kompisar.

"Det verkar ha fördrivits alla andra former av dating", säger Susan Frohlick, en kulturell antropolog vid University of Manitoba som har studerat online dating. "Jag skulle säga att det varit de senaste fem åren som det blivit hyper-mainstream".

Undersökningen visade också att en av fem singlar har dejtat någon de träffat via en online dating site och att en av fem nya relationer har sitt ursprung till Internet. Företaget menar också att bland nyligen gift par som träffade på nätet, 30 procent initialt tog kontakt via Match.com. Webbplatsen har ungefär 3 miljoner aktiva användare vid varje given tidpunkt, enligt företaget.

Online dating statistik har alltid varit oklar och ofta motsägelsefulla. Det Match.com-sponsrad undersökning, till exempel, fann att 17 procent av par som gifte sig 2007 träffades genom online dating webbplatser, men en Harris Interactive opinionsundersökning sponsras av eHarmony visade att endast 9 procent av par som gifte sig samma år infördes genom sådana tjänster . (Den Harris studie hävdar att 2 procent av nyligen gift amerikanska par tillgodoses genom eHarmony.)

Oavsett avvikelser, resultaten pekar på den alltmer framträdande roll webben spelar för att hjälpa singlar att hitta någon som de vill gå ner i gången. Online Dating Magazine uppskattar att 120.000 amerikanska par som gifter sig varje år träffat online.

"Det är ganska seismiska, om man tänker på det," säger Greg Blatt, vd för Dallas-baserade Match.com. "Du har denna nya sak från ingenstans som verkligen har hoppat in och tagit på sig en betydande del av denna grundläggande mänsklig interaktion, vilket är att träffa människor."

Blatt attribut branschens tillväxt till ökningen av teknik och förändringar i samhället som har gjort det svårare att träffa människor genom traditionella metoder. Folk gifter sig senare, arbeta fler timmar och leva längre bort från familjemedlemmar som kan introducera dem till en grannes stilig, stödberättigade brorson. Bärbara datorer och modem klev in för att fylla tomrummet.

"Det här är bara mötet" Blatt säger. "Det är inte annorlunda möte Match än det är möte på en fest eller på en restaurang eller på tunnelbanan. . . . När du har träffat, är det verkliga livet, man antingen faller för varandra eller inte. Du har antingen en stor romans eller om du inte.

"Det är inte som datorer tar plats romantik", säger han. "Det är bara ett annat sätt att sätta dig i en position att möta någon som sedan ger dig en chans till romans."

Textil-és Ismerkedés