lördag 23 juni 2012

Kvinnor ta ledningen i Dating


Med föränderliga tider, är dating regler också skrivits. Numera är det inte ovanligt för en kvinna att ställa en kille ut. Det verkar också att när det kommer till dejting, kvinnor bara älskar det. En brittisk studie har funnit kvinnor att ta ledningen när det gäller att hitta kärleken, med en fjärdedel av dem som går tre eller fler män samtidigt.

Forskning visar att den genomsnittliga enda kvinnlig regelbundet se minst två potentiella partners samtidigt, och de hittills fem män om året, rapporterade Daily Express. Även kvinnor är villiga att spendera pengar på att betala räkningar också.

Enligt studien, som utförts av restaurangkedja TGI Friday, det är bara 18% av kvinnor som trodde att mannen ska betala under dagen. Hälften av de manliga svarande instämde till det, säga att kvinnan antingen ska bidra eller gå halvor.

Nästan en tredjedel av kvinnor sade att de traditionella dating regler knappast gäller längre, med en fjärdedel ha begärt en man istället för att vänta på killen att göra ett drag.

Dessutom skulle en av fyra i en relation överväga, med nio av 10 män som vill sin flickvän att göra det, enligt studien. "Med ett ökande antal ekonomiskt självständig kvinna som tar sitt eget beslut, dating regler kommer att förändras ytterligare i fråga om jämställdhet", säger psykiatern Dr Avdesh Sharma.

Čtyři Základy mít na paměti


torsdag 21 juni 2012

Online Dating etikett


Om du planerar att ta steget in i världen av online dating, bör du lära dig koden för online dating etikett först, det kommer att rädda dig från att slösa tid, som är besvikna och skadar känslor andra människor. Online dating är inte ett spel. Du kommer att göra med verkliga människor med verkliga känslor. Här är några av de regler du bör följa för att skydda dig själv och andra.

Delta i cyber sex om du på allvar söker efter en partner. Var ärlig om dina avsikter.

Det finns många online dating organ, och många tillåta en begränsad fri-provperiod. Prova några innan du bosätta sig på en eller flera. Dessutom kan det inte skada att kolla in deras anor politik.

För att förhindra e missbruk upprätta en särskild e-postadress för online dating. Anteckna det så det är inte glömt.

Din profil är din annons. Var ärlig från get-go, eller du kommer att slösa bort din tid med olämpliga kandidater.

Inlägg senaste bilderna, inte sådana som är 20 år gammal.

Svarar inte på en annons om du inte är genuint intresserade. Istället väntar utsikter mest lämpade för dig.

Om du har svarat på en annons och svaret är ett avvisande, inte tar det till hjärtat. Gå vidare. Det betyder bara att du är ett steg närmare att hitta din kärlek match.

Om svaret är från en kandidat klart utanför dina angivna parametrar ignorera det. Du kommer bara att slösa bort din tid. Men svara på alla svar, även om svaret är nej.

Svara i tid, precis som du skulle till ett telefonsamtal eller ett e-postmeddelande från någon du känner.

Börja med en vänlig hälsning och avslutas med en vänlig farväl.

Använd skiljetecken och bra online uppförande vid alla tillfällen.

Håll dina e-postmeddelanden kort men intressant. Gör dem vill komma tillbaka för mer.

Om du gör ett datum, ordna att träffas på en offentlig plats och anländer och lämnar separat.

Alltid tala om för någon vart du kommer att vara, för säkerhets skull. Bättre säker än ledsen!

Håll det första mötet kort. En timme är en bra tid.

Om du är intresserad av att se den andra personen igen, låt honom eller henne veta så att du kan ordna att träffas igen. Om den andra personen inte svara med samma mynt, gå vidare.

Det är okej att Hittills har mer än en möjlighet online eller offline, så länge du inte har gjort ett åtagande att vara exklusiva med någon.

När du har hittat din "perfekta" match, avsluta din annons genom att ta bort din profil.

Lycka till!

온라인 데이트의 약속 - 그리고 주의할 점


måndag 18 juni 2012

Dating och relatera


Saker händer mycket snabbt i den nuvarande generationen. Vare sig vi vill erkänna det eller inte, det finns en bra anledning till varför toppkockar inte förbereder eleganta måltider i en mikrovågsugn. Helt klart en av våra frågor campus är det ibland rasande takt som vi bygger relationer. Det finns ingen att skylla för nedläggningen av dating ritualen på denna campus. Det är vad det är. I min nyfikenhet att förstå varför män och kvinnor har abdikerat ägandet av denna sociala norm, engagerade jag tio elever (5 kvinnor, 5 män) i enkönade samtal om sina åsikter kring denna fråga. Även om jag inte kan extrapolera dessa synpunkter till alla män och kvinnor på campus, det är vad jag upptäckt.

De kvinnor jag pratade med var eniga i sin övertygelse om att Notre Dame miljön packad med tryck. De beskrev trycket att titta på ett visst sätt (hår, make-up på, aldrig bära svettningar) och att uppträda på ett visst sätt. "Du måste alltid se så bra som möjligt. Män talar om att sätta på sin "ND glasögon." Jag vet att många vackra flickor på campus så jag förstår inte hur de män här kan tro att vi alla är fula. "

Det finns en tro på att detta skapar en miljö där kvinnor är villiga att ta någon uppmärksamhet de kan få från män, krok-up eller på annat sätt. De tävlar mot Notre Dame kvinnor ur klassrummet och Notre Dame män i klassrummet. "Och vi kan inte glömma trycket som lagts till av närvaron av St Mary studenter. Du kämpar så mycket redan att trycket verkligen kommer till dig. "Några av kvinnorna uppgav att de kände sig fast och undrade om de kommer till Notre Dame var ett misstag. Andra har beslutat att placera relationen bildas på is, för att vänta tills de lämnar Notre Dame att bedriva denna del av livet.

Kvinnorna talade också uttryckligen om matsalen som en källa till stress och dom. Oavsett om det är män som "moo" på dem som får tillbaka-yo, eller de andra kvinnorna som minutiöst tittar hur din tallrik ser ut, har matsalar bidragit till en negativ atmosfär där kvinnor inte känner värderas.

Många av de frustrationer de män pratade om kretsade kring den eviga frågan om parietals. Det noteras dock att inte alla människor intervjuade hade en negativ syn på den här Notre Dame tradition. De kommenterade också att olika förväntningar om college erfarenhet är en del av problemet. De tror att många kvinnor kommer till Notre Dame söker engagerade relationer och andra hoppas uppnå den eftertraktade "ringen under våren." De män använde termen "American Pie" för att beskriva vad den typiska college mannen väntat.

Alla killar jag pratade med höll med tanken att kvinnor har en viss press att alltid se bra ut / perfekt. De tror dock att mycket av detta tryck är antingen själv inducerad eller ålagts kvinnor med andra kvinnor. De kommenterade också att när en kvinna får en negativ kommentar om hennes kläder, kan hon ha en tendens att blåsa upp betydelsen av den kommentaren. Till slut medgav de att hur en kvinna klär inte påverkar deras intryck av henne, men tillade att detsamma gäller troligen från den andra sidan.

Några av de män kommit överens med tanken att det kanske vara bättre att vänta tills efter college att fokusera på relationer. En uppgav att göra detta nu gör "flickor panik och killar frustrerad." En ung man sade vältaligt att "göra en relation på rätt sätt är inte lätt. Det tar en hel del arbete, och jag skulle hellre fokusera min uppmärksamhet på att se mina akademiker är i ordning. Om du kan engagera och göra det på rätt sätt, gå för det. Men vanligtvis när två personer engagera sig, det är först då som de inser hur involverade processen är. "När det gäller väntar på romantik, kommenterade en ung man att" bra saker kommer till patientens människor. "Andra vanliga frustration killar erfarenhet campus omfattar kvinnor som är "Jersey förföljare", som fastnat i vän-zonen och det faktum att när en viss typ av idrottare dyker upp på en fest i spelet är över.

Från vad jag kan förmoda, presenterade de frågor som här, medan allvarlig, är inte oöverstigliga. Det kommer bara ta äkta och ärlig kommunikation. För detta ändamål jag bjuda de tio personer som erbjudit sina yttranden för den här redaktionella att gå mig för ett möte med sinnen och lite god mat. Denna utökade samtal kommer att bli den första av många och ämnet för en framtida kolumn. Fram till dess prata med dina vänner om vad du har läst och besluta om dessa kommentarer ringer sant för dig. Jag ser fram emot att träffa dig på Notre Dating programmet ikväll klockan 7 på eftermiddagen i Legends.

Dans moderne Valentine Quest, Rencontres Est-numérique