lördag 9 april 2011

Män måste Stäng av negativa Talk


Genom Bessie R. Serrano. De flesta online dating råd berättar män vad de ska göra. Hur man "slå på" kvinnor - känslomässigt, fysiskt, intellektuellt, även andligt. Men låt oss ta en stund och fokusera på vad "inte" att göra så man inte dödar HOS chanser innan han ens börjar.

Äventyra Ledarskap

Detta betyder inte människan måste vara macho eller falska. Det innebär att kvinnor generellt leta efter en man som är en ledare, om än bara i sitt eget liv. Så man måste titta på profil och se var han kan projicera en känsla av myndighet. Om man inte är tekniskt en ledare för andra människor på arbetet eller i hans samhällslivet, hur är man ledande inom sin familj? Hur är han en tanke ledare? Hur påverkar han människor omkring honom? Hur är han själv regisserade, efter hans egen stjärna, sin egen moral eller sin egen konst? Hur är han fast i vem han är - och inte underordnade andra? Man måste visa att han är motorn i hans liv, och inte en vagn som dras av andra.

Var en tiggare

På grund av alla kön förvirring i kölvattnet av kvinnornas jämställdhet rörlighet har män blivit mer känsliga för kvinnors känslor, som egentligen är en bra sak. Men uppmärksamhet av en kvinnas känslor och vårda - bra saker - inte att förväxla med en brist på ryggrad - en dålig sak. Kvinnor är trött på män som frågar. Prova anger mål och uppmana dem snarare än att be om ett datum.

Projekt självbegränsning

Det finns subtila sätt människor visar en brist på självförtroende. Dessa är osäker gånger, och människans soliditet är ett mycket värdefullt och sexig maskulin karaktärsdrag när det gäller att attrahera kvinnor online. När en man skriver sin profil, måste man granska den och ta ut alla fraser som begränsar eller minskar honom. Till exempel: "Han är typ glad" är en attraktion-killer jämfört med, "att människan är en lycklig man." Håll utkik efter fraser som "sorts" "och" lite ". Princip står för vad de säger och stå helt i det. Man minskar inte engagemang för vad han säger, eftersom det bara visar att han egentligen inte tror på vem han är och vad han säger.

Neden Biz Flirt


fredag 8 april 2011

Speed ​​dating â € "av boken


Du letar efter en partner. Skulle du kunna tänka speed dating?

För den oinvigde är det en samling av singlar i en bar eller caféer ©, där de får intervjua varandra i tre minuter innan en klocka ringer och alla spelar musikaliska stolar, flytta till nästa position på bandet.

Vid slutet av kvällen, de som känner en strimma av intresse för någon som de har träffat (om vid det laget, kan du ändå passa detaljerna i ansiktet) ge ut sina nummer och hoppas på ett samtal.
Det kan bli ganska desperat, av allt att döma, men förmodligen inte mer benägna att ytliga domar, misstänker jag, än gamla ritualer chatta upp varandra på en bar eller parti, och därefter gå vidare till någon annan efter 10 minuter, efter att ha insett den andra personen har frågor kroppslukt, ett skriande skratt eller ett National Front medlemskort.

Dagens ensamstående kvinnor verkar vara beredda att kyssa många grodor innan de hittar sin prins, annars speed dating inte skulle ha tagit fart som den har över hela världen.

En betydligt bättre insats, säkert, är att påskynda datum i en damm du vet är full av grodor som delar en passion för din, som att läsa. "Läs dating" är touted som det acceptabla, mindre ledsen och patetisk inför speed dating â € "och det är som hölls i bokhandlar och bibliotek för att ge det till värdighet.
Formella regler gör det mindre riskabelt än att bara smygjakt och utfall på ditt byte från bakom en bank av reseskildringar. Hmm .. det finns också ett slags fantasi värde för att få bort med någon i ett bibliotek. Men jag avvika.

Säkerligen måste diskutera litteratur måste sålla bort de dilettanter som bara söker efter en annan skåra på sängstolpen, eller något mer olycksbådande, snarare än en livstid av glädje läsning his'n'hers Dostojevskij? Inte nödvändigtvis. Dr Crippen var en ivrig läsare, tydligen.
Läs dating innebär att sätta ett märke på som bär inte bara ditt namn, utan även din favoritbok. Det är så orättvist. Denna enda boktitel har att förmedla en fullständig bild av din personlighet.

Även på Desert Island Discs, där jag är övertygad om många av de val uttänkt av agenter och PR-människor, har du åtminstone får välja åtta låtar för att illustrera hur känslig, cerebrala eller populistiska du är.

Har du erkänna din affär med sex-och-shopping genre om du bedöms vara en featherhead ovärdigt ytterligare undersökningar? Vill du skriva av den man vars favorit läsa är lammen tystnar? Är det värre än den kille vars topp läsa är Jordanien av eponymous modell / vadsomhelst?

Det antagligen inte spelar någon roll, inom rimliga, vad de läser. Den lackmustest är hur unselfconsciously de pratar om en bok, huruvida de kan få dig att skratta i tre minuter blankt â € "och om de är villiga att utforska resa avsnittet.

sheena.hastings @ ypn.co.uk

Etikett guide erbjuder sleaze tips om posh flickor

Tippek, hogy t�bb