lördag 13 mars 2010

Dating Tips för att hantera Bad Dates


Tillbringat en hel natt med någon du inte tål att vara med kan kännas som en evighet och är en av de värsta sätten att spendera en dag. Bad datum kan ske genom att gå ut med någon för att personen är fel för dig eller den dag då verksamheten i sig är inte underhållande. Vissa datum går dåligt på grund av yttre omständigheter såsom dåligt väder eller trafikstockningar, men dessa datum kan bli "gemensamma erfarenheter" som kan leda till en bindning som kommer från delade umbäranden. Så dåliga yttre förhållanden kan ignoreras som en dålig dag eftersom situationen kunde inte undvikas och det inte innebär en personlighet sammandrabbning.

Ett av de största problemen med dåliga datum är att du svarar delvis. Varför? Bara för att du gick med på att gå ut denna dag till att börja med. Du kunde ha kommit överens om att detta datum som en tjänst till en vän eller en familjemedlem men du sa ja när du kunde ha sagt nej. Naturligtvis, när du har varit på en dålig dag kommer du att vara mycket mer försiktig, vilket ger dålig datum en brant inlärningskurva. Så nästa gång du ska vara säker på att fråga om denna person eller bara säga nej om du inte kan få mycket information. Detta kommer att rädda dig från att få dras med en arbetsnarkoman som bara kan tala om arbete, eller någon som bara talar om sig själva eller till en person som håller sluta gör ni undrar varför de vill träffa för att börja med. Om du visste denna person innan du går ut då det visar att du verkligen inte kände dem eller att datumet ändras denna person på något sätt så att du kommer att vara mer försiktig med att acceptera ett datum från någon i en liknande situation i framtiden.

Om du gillar den person du daterad, men fick tråkigt med själva datumet bör du fundera över vilken typ av förslag som du gjort dig för det här datumet. Har du samtycker till detta datum plats eller har du ens bad om din åsikt. Om datum inte frågar dig om hur du tänkte om detta datum aktivitet då måste man överväga om denne bara ignorerat din åsikt eller bara inte vet ni mycket väl. Om din åsikt ignorerades då måste man överväga om denne är rätt person för dig att datum nu eller var de bara nervösa över behagar dig och du bör ge dem en chans till. Tänk på att alla har sina egna sympatier och antipatier, och så om du har tagit ett modernt ställe som du har haft en dålig upplevelse med så att du inte kan roa dig på ett sådant ställe, så är detta något som din partner inte kunde ha känd.

Ibland är det bäst om du tycka till om vilken sorts dag du vill gå på. När du talar in, om din partner fortfarande inte be dig om dina synpunkter kan du säkert undvika dem som går ut med dem kommer sannolikt att leda till dåliga datum.

För att hålla dåligt datum som möjligt se till att du lämna dina synpunkter på vilka datum platser du är intresserad Fråga din partner om den typ av saker de vill göra och komma med ett förslag om ett modernt ställe ni båda kanske gillar.

Om du inte kan stå någon väldigt mycket och är inte säker på om du kan njuta av en lång dag så att du väljer en plats kul dag så att din dag är inte lika viktig för din njutning av det datum som säger en intim middag skulle . Om du är noga med vem du gå ut med och när du går ut så kan du hålla dåligt datum till ett minimum.

Tres pasos para Desmitificando Online Dating


onsdag 10 mars 2010

Mitt i en bitter skilsmässa, går en mur upp i Brooklyn par hus


NEW YORK (AP) - Som två kalla krigets motståndare, Chana och Simon Taub skiljs åt av en mur - en som byggdes rakt ned mitt i deras hem för att hålla käbbel makarna isär.

Ingen av dem ville flytta från sitt älskade Brooklyn hus och så - i en av de märkligaste skilsmässa striderna staden har någonsin sett - en vit Gips partition uppfördes för några veckor sedan på order av en domare.

Skilsmässan fall, som har förbluffande till domstol för nästan två år, har kallats Brooklyn's "War of the Roses," efter 1989 års film med Michael Douglas och Kathleen Turner som en kämpande par.

Bortsett från väggen, har Taub version av berättelsen vissa andra farsartade inslag: Chana sade mannen på mer än 20 år har avlyssnat hennes telefoner. Simon sa hans fru äger för många skor.

Det är inte som om Taubs har ingen annanstans att gå. För en sak, äger de en plats två dörrar ner. Men av skäl som inkluderar envishet, trots och sin kärlek till hemmet, både kräva vistas i detta hus i Borough Park.

"Det är mitt hus. Och känslomässigt, i min ålder, vill jag vara i mitt hus!" sa Simon, 57, som var den som begärde muren.

Han kallar sin hustru en gold-digger som efter hans pengar.

Chana, 57, som säger mannen misshandlade henne, sa hon har lika mycket rätt att stanna som han gör, om inte mer.

"Jag behöver ett hus att bo i och pengar att leva på!" hon.

"Jag arbetade mycket hårt, som en häst, som en slav för honom."

I New York City, med sitt ständigt stigande fastighetspriser, är det inte ovanligt att par som slåss om ett hus eller vägra att flytta ut under äktenskapsskillnad. Domare ibland ber par att sätta gränser, till exempel låta en make har tillgång till studien under en viss del av dagen.

Men en verklig mur? Det är en ny, säger Barry Berkman, en New York skilsmässa advokat.

Muren delar upp vardagsrummet från trappuppgången på nedre våningen i Taubs "rikt utsmyckade, trä-paneled tre våningar höga hus, vars marknadsvärde har ställts till US $ 923,000 av staden.

Hon har den översta våningen där sovrummen ligger, tillsammans med köket på andra våningen. Han har i vardagsrummet på första våningen och matsalen på andra våningen. Så de inte springer in i varandra på andra våningen, är dörren mellan matsalen och köket barrikaderade på båda sidor.

Ett av parets barn bor hos pappa, tre andra bor hos mamma.

Chana sa för två decennier hon ut med fysisk och psykisk misshandel som blev värre med åren. Hon sa att hon var tvungen att spola toaletten efter honom och tog på sig strumpor och skor för honom. Han blev så våldsam i mitten av 2005 hon ansökte om skilsmässa, säger hon.

Simon förnekar någonsin om en hand på Chana och insisterar han gav henne en lyxig livsstil. Men han sa att hans tröja tillverkande företag gick i konkurs i slutet av 1990-talet och han fick en andra hjärtattack under 2005 att endast förvärrat deras ekonomiska problem. Han sa att hon vill skiljas tränga vad pengar han har kvar.

Chana säger att hon inte vill ha mycket från sin man, huvudsakligen bara underhållsbidrag, barnbidrag och en skälig andel av egendom.

I augusti 2005 sade en domare Simon, som Chana hade tvingat ut ur huset, skulle flytta tillbaka efter att bygga en mur. Chana överklagas. En appellationsdomstol få slut på väggen, kalla det ett nytt koncept. Muren gick upp i december och Simon flyttade tillbaka in

Vid ett tillfälle under övergången, sade någon Chana hade 300 par skor fångad på Simons sida. Chana säger att det är en lögn Simon kokat ihop för att få henne att likna Imelda Marcos, en hänvisning till den tidigare filippinska första dam och hennes enorma sko samling.

"Jag är inte intresserad av skor, säger hon.

Simon svarade: "Kanske det var 299. Jag inte räkna dem."

Chana sagt sedan Simon har återvänt, har han följt henne via videokameror. Simon sa övervakningen går i båda riktningarna och pekar på kameror på hennes sida, men Chana insisterar hon inte kontrollera dessa. Chana säger Simon avlyssnat hennes telefoner. Simon sa att är galen - han inte bryr sig vem hon talar.

Kimberly Flemke, ett par terapeut i Philadelphia, sa när makarna går så långt som att vägra att lämna ett hus medan skilsmässan, det innebär ofta varken är redo att gå vidare.

"Det är klart att om de ska gå så lång, det finns fortfarande alltför mycket sammanhang, säger hon.

"Jag hoppas att de skulle båda gå till terapi."

Online Dating Is Not A Contest


tisdag 9 mars 2010

Online Dating - nål i en höstack?



måndag 8 mars 2010

Truth-in-dating webbplats skiljer fakta från phonies


Mandy Moreno trodde att hon hade hittat killen, titta på hans online dating profil. Särskilt den del där han sa att han ville "hitta rätt flicka.

Så de bestämde möte.

"Jag såg honom komma över gatan," Moreno sa. "Och jag gick," Wow! " Jag vet inte om han var i förnekelse eller om han bara var feminin. Men han var inte vad jag letade efter. Â € | Jag tänkte att vi skulle gå guy-jakt tillsammans. "

Moreno, och andra som har blivit stungen av vilseledande Web profiler, har sett till en webbplats som hjälper separat online fakta från fiktion.

Människor kan skriva recensioner av datum på TrueDater.com (www.truedater.com) och även koppla in en framtida datum för att se om någon annan har postat en kommentar om personen.

Det handlar också om sanning i dating reklam, inte att smutskasta människor, säger Jamie Diamond, en talesman för Los Angeles-baserade företaget.

"Du går igenom din dejt eller översyn recensioner din dejt. Det är inte Bibeln eller Koranen, men det är något för att hjälpa dig, sade han.

Bland de dating webbplatser som kan nås via TrueDater är: American Singles, BlackSingles.com, eHarmony, HotorNot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com och Yahoo Personals.

Allt som behövs är personens profil identifiering eller namn för att se om de har granskats på en webbsida dejtingsajt.

Mer än en halv miljon människor har använt TrueDater sedan Webbplatsen lanserades förra året. "Granskare" uppmuntras att hålla mig till fakta angående ett dater faktiska längd, vikt, ålder och kön. Det finns utrymme för kommentarer, men personal på plats övervaka kommentarer.

"Vi är strikta om vad som pågår i en recension," Diamond sa. "Det är inte ett öppet forum för angrepp eller förtala någon. Vi gjorde en hel del forskning för att avgöra hur vi kan respektera allas personliga information och personliga utrymme."

Något som efterfrågas

Mark Brooks, en oberoende analytiker och konsult till online kontakt branschen, sa han har inte sett något annat som TrueDater.

"Jag tror att det besvarar ett klart behov av online dating marknaden, säger Brooks, som också är redaktör för Personalswatch.com (en industri webbplats för online kontakt) och har arbetat med dating webbplatser Cupid.com, Friendster och Friendfinder.

Brooks sa Friendster tillåter människor att skriv omdömen om ett datum, men den person som granskas måste godkänna det, "så inget negativt blir i."

Han sa en planerad webbplats, "honestyonline, försökte" något liknande TrueDater men tydligen gick för långt unearthing sanningen. "De skickade någon till ditt hem för att ta ett foto, kontrollera din vikt och att bokstavligen dra blod (för en medicinsk profil). Det föll platt."

Brooks sa TrueDater är den typ av webbplats som får folk att tänka mer på sitt rykte, vilket är en ny fråga i online dating. Han säger att ett problem i branschen är att människor tenderar att överdriva, om de inte ren lögn.

"De är några pounds tyngre (i verkliga livet), eller de har en bild med sitt hår fylligare, sade han.

Marcus Frind, grundare av plentyoffish.com, en gratis dating webbplats, sade både män och kvinnor är lika skyldiga när det gäller fudging profiler. "Med kvinnor, det är vikt, för män, det är höjd. En tredje part (gör en bedömning) är det enklaste sättet att gå."

EFTER ÄRLIGHET

Cuban-born Celcilia Alegria av Avenutra, Fla., varit på betyg för Internet går sedan hennes man dog för tre år sedan â € "både att hitta någon att datum och att forska för en bok om online dating. Den 47-årige ger också råd till par på den spanska tv-nätet Telemundo.

Alegria kände sig tvungen att göra en TrueDater recension av en kille från Tampa. Hon trodde att hon hade fått jackpot när hon såg hans bild på nätet.

Men då hon föreslog att de skulle se varandra via webbkamera före mötet. Till en början hade han ursäkt efter ursäkt för att inte komma överens. Alegria berättade slutligen honom att komma på webbkamera eller glömma träffa henne.

"Han sa," OK, men jag ska se annorlunda ut eftersom jag har tandvärk, och mitt ansikte är större. " När jag slagit på Webcam, var han så överviktiga â € "kanske 50 pounds tyngre än hans bild," Alegria sa. "Jag frågade vad som hände." Han bad om ursäkt och sa fotot hade tagits 10 år sedan, och hon sa till honom att han borde uppdatera den.

"Han sa:" Du är såra min värdighet och allt du letar efter är snygg, och jag sa till honom: 'Nej, jag letar efter ärlighet. " "

En annan gång fann Alegria tre olika män som använder ett fotografi av samma tidskrift modell som sin egen. "Fler platser bör be om recensioner, säger hon.

Flesta daters kommer att acceptera en konstruktiv kritik, säger Diamond. "Om du säger att bilderna är 100 pounds sedan och för 10 år sedan, de flesta tar en" Golly, Shucks attityd och inser att de borde ha varit tydligare i sin profil. "

Eric Straus, VD för Cupid.com, säger TrueDater är en "snäll liten nisch, men han var inte säker på hur mycket över områden skulle kunna ändra online dating branschen.

"Jag tycker inte det tillför så mycket till processen, sade han. "Människor tenderar att överdriva, och jag tror det är den typ av djur."

http://www.twincities.com


När ska du gifta dig?


Princeton, NJ - Gallups årliga undersökning om värderingar och övertygelser grävde djupt i frågan om äktenskap i år. En tidigare analys visade att de allra flesta amerikaner har varit gift eller planerar att gifta sig en dag, de flesta tycker det är mycket viktigt för engagerade par att gifta sig, men många tycker det är mindre viktigt för ogifta par att gifta sig just på grund av att ha ett barn. Nya data som befrias från denna undersökning konstaterar att den genomsnittlige amerikanen tror att 25 är den idealiska åldern för en kvinna att gifta sig, medan den idealiska åldern för män är 27. Amerikanernas syn på den bästa åldern för äktenskap har svängt kraftigt de senaste 60 åren, mer för kvinnor än för män.

Den 8-11 maj 2006, begärde enkät amerikaner om deras uppfattning om den idealiska åldern för män och kvinnor att gifta sig. För kvinnor är den genomsnittliga ålder, eftersom 25 år, medan det är 27 år för män.

Overall, 20% av amerikanerna gilla en mycket ung ålder för kvinnor att gifta sig (efter 21 år), medan 12% ynnest en äldre ålder av 30 år eller mer innan knyta upp knuten. Endast 11% av amerikanerna säger män bör gifta i 21 år, medan nästan en av tre tycker män ska fira sin 30-årsdag innan deras bröllop.

Gallup ställde en liknande fråga i 1946. Resultaten av undersökningen visar åsikter har förskjutits markant med tiden. Amerikaner är mycket mer sannolikt nu än de var för 60 år sedan för att tro att det är lämpligt för män och kvinnor att vänta till en senare ålder för att gifta sig. 1946 var medianvärdet idealisk ålder för kvinnor att gifta sig med 21, jämfört med medianvärdet 25 år idag. 1946 sade hälften av amerikanerna män bör gifta sig med 21 år, medan endast 4% uppgav att de bör vara över 25 år.

Det har varit mindre förändring i amerikanernas uppfattning om den idealiska åldern för en man att gifta sig. Medianvärdet rapporterade idealisk ålder för män att gifta sig var 25 år 1946, jämfört med medianen för 26 år idag (nuvarande genomsnittliga 27 år är något högre än medianen eftersom vissa respondenter rapporterats i mycket hög ålder för män).

1946 ansåg 70% av amerikanerna män bör gifta i 25 år, jämfört med 44% som säger att i dag. Det har varit en nästan tredubbling av andelen amerikaner som anser att den bästa åldern för män att gifta sig är efter sin 30-årsdag (från 11% 1946 till 30%) i dag.

Trots de förändringar sedan 1946, tron på att män bör gifta sig senare i livet än kvinnor har varit konsekvent över tiden.

Yttranden av de bästa ålder äktenskap inte variera avsevärt beroende på motparten kön, ålder eller religiositet.

Det är en anmärkningsvärd skillnad i uppfattningen av den idealiska åldern för en kvinna att gifta sig med utbildningsnivå. De som har en gymnasieutbildning eller mindre är fyra gånger större risk än de med åtminstone någon högskoleutbildning för att säga att en kvinna ska vara gift med 21 år.

Uppgifterna tyder på att självidentifierande liberaler tjänst senare åldrar för både män och kvinnor att gifta sig än moderata eller konservativa. Det finns endast små skillnader av partitillhörighet.

Dessa resultat bygger på telefonintervjuer med slumpmässigt utvalda nationella prov på cirka 500 vuxna i åldern 18 år och äldre, som genomfördes 8-11 maj, 2006. För resultat baserade på dessa prover kan man säga med 95% säkerhet att det maximala felet kan hänföras till provtagning och andra slumpmässiga effekter är ± 5 procentenheter. Förutom urvalsfel, fråga formulering och praktiska svårigheter att utföra undersökningar kan introducera fel eller avvikelser i resultaten i opinionsmätningarna.

Gallup.Com


söndag 7 mars 2010

12 Things You Don't Know About Women


Kolla förhållandet och dating råd du kan använda dessa på annat sätt störande kändis damer. Nu sluta stirra och gå bli en bättre människa.

1. Christina Applegate

"Ring oss tillbaka direkt. Att "tre dagar" business inte tillämpas. Vi blir äldre och vi har inte tid att knulla runt. Väntar för länge och vi kommer att tappa intresset. Lita på mig en.

2. Courtney Cox

"Vi ägna större uppmärksamhet åt dina händer än du tror. Det är illa nog om du inte har manliga händer, men om dina naglar är längre än vår, glöm det. "

3. Padma Lakshmi

"Några av oss föredrar boxning med yoga. Ingen av oss tycker faktiskt Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Kvinnor är medfödd självmedveten. Detta är inte ett val, det är en genderwide tillstånd. På en dålig dag, jag tittar i spegeln och se mina tio pund-tyngre alter ego. Hennes namn är Bertha. På en riktigt dålig dag, ser Bertha hennes två hundra pund-tyngre alter ego. Hennes namn är Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"När man överväger huruvida eller inte att fråga ut flickan du är rädd för att prata med, ha detta i åtanke: Det spelar ingen roll vem du är eller hur du ser ut, det är alltid smickrande när du träffar på oss. Alltid.

6. Téa Leoni

"Supersecret: Om vi inte är blinda eller har inga nattlampa i badrummet, hela wc-stolen sak är överdrivna och syftar till att kontrollera dig."

7. Mariska Hargitay

"Vi älskar det faktum att det tar bara tolv minuter att göra sig redo för något, vare sig det är en svart slips [event] eller en basketmatch. När det tar längre tid än så ... Vad gör du där inne? "

"Vi är alla om våra halsar. Känn dig fri att ägna så mycket tid där som du vill. "

8. Emily Deschanel

"Även om vi har bara varit tillsammans ett par veckor, inte inför oss som" kvinnliga vän "- eller det är precis vad vi ska bli."

9. Jenna Fischer

"Om vi stöter på din ex-flickvän offentligt, sätts det första du ska göra din arm omkring oss. Och om vi måste introducera oss, har du stora problem. "

10. Julie Delpy

"Vi måste du vara nåbar hela tiden, men vi gör inte alltid plocka upp våra telefoner när du ringer. Vi inser att detta känns som en dubbelmoral, om du vill diskutera det vidare, bara lämna ett meddelande. "

11. Maria Bello

"Vi är rädda för engagemang också. Du kanske tror att vi tillbringar vår tid intrigspel sätt att fånga dig i äktenskap, men många av oss är glada att vara oberoende och självständiga. Dessutom är vi inte i någon bråttom att sluta lusting efter unga Calvin Klein-modeller. "

12. Kyra Sedgwick

"Våra vänner är inte era fiender, och våra fiender bättre att inte vara dina vänner."

Stupid Women's Kriterien w�hlt man eine Boyfriend