torsdag 12 november 2009

Amerikanerna Don't Want To Be Friends med någon

Amerikanerna har tredjedel mindre nära vänner och förtrogna än bara två decennier sedan, och antalet människor som ingen har mer än fördubblats - ett tecken att vi kanske bor ensammare, mer isolerade liv än tidigare, är en undersökning släpps i dag kommer att säga.

I undersökningen fann man att män och kvinnor i varje ras, ålder och utbildningsnivå rapporterade färre intima vänner än samma undersökning dök upp 1985.

Sina återstående förtrogne var mer sannolikt att vara medlemmar i sin kärnfamilj än 1985, enligt studien, men intimitet inom familjerna var nere också. Resultaten redovisas i juninumret av American Sociological Review.

"Du brukar inte se den typen av stora sociala förändringar i ett par decennier, säger studie Medarbetare Lynn Smith-Lovin, professor i sociologi vid Duke University i Durham, NC

Detta är inte bara en akademisk övning: Nära relationer fungera som ett skyddsnät, sa hon. "Vare sig det är att plocka upp ett barn i dagvård eller hitta någon att hjälpa dig ut ur staden, i en orkan, det är människor vi är beroende av."

Linda Bickel kan relatera. Den 33-årige Detroiter är en designer för en reklambyrå centrum. Hennes närmaste förtrogne är en syster och syster-in-law.

"För mig är det eftersom jag alltid haft en nära familjemedlem, Bickel sa. "Även när jag var gift - Jag var gift i 10 år - vi skulle göra saker med sin familj eller våra nära vänner. Vi hade inte en stor cirkel."

En förklaring till vänskap nedgång är att vuxna förlängda arbetstider och umgås mindre. Det inkluderar kvinnor som, när hemmafruarna, tenderade att ha en stark gemenskap nätverk. Dessutom pendlar är längre, och TV-tittande och datoranvändning har ökat.

Som anslutningar till grannar och sociala klubbar nedgång, Smith-Lovin sa, "Ur social synvinkel betyder det att du har fått fler människor isolerade i ett litet nätverk av personer som är precis som dem."

Carissa Gaden, en St Clair Shores psykolog, sade torsdag att fler härjade livsstil bidrar till brist på nära relationer.

"De flesta människor är så upptagna idag att de kanske inte har tid att vårda relationer. Personen du stöta på din dotters fotbollsmatch kanske inte är den person som du vill säga" Hej, jag är verkligen oroad över den här ... " till. "

Men Gaden sade medan hertigen studie visar människor har mindre nära vänner, det betyder inte att folk inte vill ha dem.

"De kunder jag jobbar med pratar mycket om relationer, sade hon. Människor vill absolut de nära relationer med andra människor. "

En persons relationer eller brist på dem - kan säga mycket om personen.

"När jag ska träffa någon, jag vill veta om sina relationer, eftersom den berättar om hur känslomässigt friska de är," Gaden sa.

Forskargruppen har resultaten bygger på frågor som de till en av landets klassiska inställning enkäter, General Social Survey, som University of Chicago National Opinion Research Center har genomförts vartannat år sedan 1972.

Inför-ombads to-face undersökning 1.467 personer - ett nationellt representativt urval - att räkna och beskriva alla de människor som de vill diskutera frågor som är viktiga för dem under de senaste sex månaderna.

Den fråga som ställdes under 2004 var densamma som den som frågat 1985 trots att termen "diskuteras" kan ha fått en del nya respondenter att utelämna vänskap stöds av e-post, medgav Smith-Lovin.

"Men om du behöver någon att hämta dina barn från daghem eftersom du har fastnat på jobbet, kan du inte e-post någon i New York, säger hon.

La Detroiter Bickel: de e-post relationer är inte lika intimt.

"Det sätt vi kommunicerar är annorlunda, säger Bickel, som e-post college friends. "E-post är så lätt att hålla en massa människor i en slinga i en mer otvungen sätt. Skäl om de var tvungen att skriva brev för att hålla kontakten med folk, det var mer personligt."

Sammanställts från Knight Ridder Tidningar och USA Today.

onsdag 11 november 2009

30 Snabbtips i Möte och dejta kvinnor

Under de senaste åren, aktivt och medvetet försöker att träffa kvinnor, har jag lärt mig några saker. Några av dessa kom som upplysande epiphanies, några kom med suckar och slår i pannan, men alla kom med erfarenhet.

- Det är tänkt att vara roligt. Du kan inte och kommer inte att vinna em all. Få ut något av all kommunikation med en kvinna. Lära sig något. Roa dig med henne.

- Vara beredd att ändra, men bara för dig själv.

- Det är verkligen en lek med siffror. Spela siffrorna, rulla med slag. Det är en berg-och dalbana, upp-och nedgångar, baby. "När du väl har kommit, det är aldrig så bra som det verkar och när du är nere verkar det som att du aldrig upp igen." Du kommer.

- "Bra saker kommer till dem som väntar". Inte den här gången. Bra saker kommer till dem som agerar. Den 3-sekunders regeln fungerar på många nivåer.

- I allmänhet, att det är dålig form ber om ursäkt. För allt. Du kan erkänna att du hade fel, kan du erbjuda att göra saker rätt, men inte om ursäkt.

- Det finns inget som heter overconfidence. Finns något sådant som tar sig själv på för stort allvar, dock.

- Fråga inte tillåtelse att göra eller säga något. Fråga aldrig en kvinna om du kan kyssa dem, krama dem, hålla dem, etc.

- Angenäm är tråkigt.

- Svartsjuka är en "låt oss bara vara vänner" best friend.

- Humor gör att många synder. Laughing är ett afrodisiakum. Lära sig att bli rolig. Lyssna på komedi album. George Carlin, Eddie Murphy, Chris Rock.

- Aldrig ställa frågor som är utformade för att ta reda på vad hon tycker om dig.

- Role återföring är roligt, och det fungerar. Bete sig som hon försöker få in dina byxor. Spela svårfångad. Fight fire with fire.

- Ingen gillar en complainer. Såvida han är verkligen rolig.

- En öppen spis är en värdefull investering.

- En droppe vaniljextrakt i din flaska parfym. En spray på halsen, en på bröstet, och lite bakom öronen.

- Det enda som är viktigt med en kvinna är nu. Vad hon tänkte på dig 10 minuter sedan är förmodligen annorlunda än vad hon anser om dig nu och vad hon kan tänka på dig 10 minuter från nu. Så oroa dig inte om vad hon tycker om dig.

- Du måste leda. Även om du inte vet vart du ska. Gör det till ett äventyr. Ta hennes hand och bly.

- Touch hennes första, omedelbart, kortfattat. Låt kino framsteg naturligt. Tvinga inte det.

- Livet är inte rättvist och dating är en del av livet. Dating, behandlar kvinnor, är inte och ska inte vara rättvist. Get over it.

- Det finns ingen sådan sak som att spela ut din ligan. Alla är i samma liga. Det kan vara all-stars och buskmarker, men även all-stars förlora och även scrubs kan bli all-stars med praxis.

- Kvinnor älskar hundar.

- Ta regelbundna pauser från spelet. Fokusera på dina andra intressen. Få ditt liv rätas ut. Göra något annat, sen komma tillbaka.

- Få henne att ringa dig, du gunst, justera hennes schema för dig, etc.

- Skillnaden mellan att vara kongruenta och sänder blandade signaler:
Att vara kongruent har att göra med vem du är. Sänder blandade signaler handlar om hur du känner för henne.

- Om du planerar att bli allvarlig med en kvinna, finns det några saker du bör beakta. Först kommer hon vända sig till sin mor. För det andra kommer hon vända sig till sin mor.

- En kvinna kommer att testa dig och håller på att testa dig. Don't get too comfortable. Bo på tårna.

- Bra dansare är bra i sängen.

- Bra Kissers är bra i sängen.

- Låt inte flirta drar ut på tiden. Sluta medan det fortfarande är kul. Nära, eller lämna och komma tillbaka.

- Kvinnor gillar sex lika mycket som vi gör. De gillar att prata om det lika mycket som vi gör också, kanske ännu mer. Men inte på samma sätt.

tisdag 10 november 2009

Den extra Impact respekt

Jag slår vad om att du funderade på ett eller annat tillfälle - hur kommer det sig att en kvinna borstar en killes förskott bort, reagerar på hans ord eller uppmärksamhet negativt och med en cynisk mysa, medan andra gånger är hon helt in i honom.

Svaret är i en något enkelt men ändå extremt viktigt begrepp - Respect.

Hon måste ha lite respekt för dig för att åtrår dig och reagera positivt på DIG.

Du kan få detta avseende på två sätt:

1. Genom en färdighet (vad du gör). 2. Genom din personlighet (vem du är).

Låt mig utveckla ...

Har du undrat varför kvinnor attraheras så mycket att bartenders. Är det för att de är de hetaste killarna i en bar?

Nej! Det beror på att de förtjänar mest respekt i baren. De visar upp sina färdigheter - de fungerar och de är där för ett giltigt skäl. 99% procent av alla andra killar är bara umgås och ser "söt" och måste ta till andra medel för att vara attraktiv.

Vad sägs om artister och komiker? De, bättre än någon annan, visa sin personlighet till hela världen, och det är varför kvinnor vill ha dem så illa.

Å andra sidan går säga något provocerande till en kvinnlig förbipasserande med. Du är garanterad att få en negativ blick och ett hårt ord i utbyte ... Om du har turen att inte ignoreras av henne.

Varför? Det är helt enkelt för att du inte tjänar något avseende, och du visade en bristande respekt för dig själv genom att visa att du inte vet hur man nalkas henne ordentligt.

Här är några exempel från verkliga livet på hur graden av respekt du ändrar dynamiken i en given situation.

Om du närmar dig en kvinna med en cheesy pick-up line, visa att du inte har den kompetens eller personlighet som skulle berättiga dig till respekt. Du har inte förmågan att en naturlig konversation, och du inte har den person som önskar vara äkta och annorlunda än andra.

Å andra sidan, om du säger något avslappnad och neutral i kvinnans närvaro som är relevant för situationen, även utan att låtsas som om du kommer på henne, så kunde hon bara svara mycket bra ... eftersom hon respekterar dig och ... hon respekterar att du respekterar dig själv.

Om hon är smart och socialt skarpsinniga, hon inser hur sällsynta sådana killar är.

När en dag, om du är för påträngande och framåt, kommer du över så desperat behov av sex och kärlek. Detta visar din brist på skicklighet i att få kvinnor och bristen på styrka i att hålla byxorna upp. Varför skulle du få någon respekt för det?

Omvänt, om du bete dig som en mes, vara passiva, hålla med om allt hon säger och gör allt hon vill ha på ett supplicative sätt - du kommer inte att respekteras heller, och av uppenbara skäl.

Kom ihåg, om hon respekterar dig kommer hon vara med dig.

Ta mig inte fel. Jag påstår inte att du ska arbeta på att tjäna en kvinnas respekt för en månad innan det blir intim med henne. Du kan få den nödvändiga respekten på bara några ögonblick.

Din genuinitet, är din förmåga att kommunicera med stolthet, och med en tro på att det du gör är rätt och verkligen smickrande att en kvinna i förtroende och på ett sätt som beskriver kreativitet tjänar du en stor respekt på bara några minuter. Detta är delvis för att så få killar vet hur man gör det.

Jag kommer att gå ännu längre och föreslår att ditt leende kan få dig mycket mer respekt än en grinig, ledsen, deprimerad look. Din ögonkontakt och tillvägagångssätt kommer att vinna respekt automatiskt, oberoende av vad du säger och vad resultatet av ditt meddelande kommer att bli.

Å andra sidan, om du stirrar utan att göra något, du tjänar alltmer respektlöshet med tiden, kommunicera ditt tveksamma, orolig natur och brist på förmåga (förmåga att initiera en kontakt) och brist på personlighet (förtroende).

Så behandla dig med respekt och kvinnor kommer att märka - trots allt, är du en av de få!