söndag 9 oktober 2011

Fem viktiga saker att tänka om dating


Alla gör det. Inte alla älskar det. Oavsett om du dating eller tycker att det är stressigt och hemskt, du vet att om du någonsin kommer att hitta en person som kan stoppa din dating liv för alltid, du måste göra det. Herrar, har du bara hittills tjejer om du någonsin kommer att hitta den perfekta för dig. Så, här är några goda råd för dig.

Extra dating kan delas upp i de fem viktigaste sakerna om dating girls.They är:

Tjejer är inte killar. De tycker inte det är roligt att göra ljud genom att placera sina händer under sina armhålor och agerar som en bevingad varelse. Även om de är berusade, de gillar inte detta. Spara den här typen av beteende för kille natt.

Tjejer är inte killar. De tycker inte det är coolt att skryta om din tidigare relation erövringar. De vill inte veta om den ditzy blondinen som inte hade något att säga, men hade de mest fantastiska rack som någonsin skapats. Inte heller tror de att det är bra att ha sin kille som välkomnas av alla kvinnor i stället. Ta din dag till en annan plats bara för att vara på den säkra sidan och aldrig, aldrig, aldrig nämna din ex-flickvän.

Tjejer är inte killar. De gillar inte att se dig dyka upp på deras dörr i ditt sämre gamla jeans med en billig fem-buck pizza i handen. Lita på mig på den här. Kanske senare - så senare, som efter att barnen blivit tonåringar - det kommer att vara okej för sånt här hända. Men för nu, snälla, killar: ta en dusch, sätta på något fint som khakis och en pullover skjorta, och ha blommor i handen istället för fet snabbmat.

Tjejer är inte killar. De älskar inte när dagen drar ut köp-en-get-en-fri kuponger på restaurangen kassan. Det är inget fel med ett fynd, särskilt i dessa tuffa ekonomiska tider, men använda dessa freebies när du går ut med din mamma (som kommer att älska din sparsamhet) eller din bästa kompis (som inte skulle märka eller bryr dig om hur du betalat). Gör inte din dejt tro att hon inte är värt fullt pris.

Tjejer är inte killar. De tycker inte att rapa och prutta tävlingar dråpligt intressant och tilltalande. Vem kan komma med som mest tyst-men-mest-dödliga ett utan föregående varning är inget att vara stolt över, enligt den kvinnliga hälften av befolkningen. Det är inte heller så coolt att kunna rapa ut melodin till "The Star-Spangled Banner". Återigen, spara den till fotboll natt med Frat bröder.

Minnas de fem viktigaste sakerna att komma ihåg om dejting tjejer tar dig längre än något annat när det gäller att ha en fantastisk tid på datumen. De fem viktigaste sakerna att komma ihåg om dejting flickor kommer också att du kan få mer än en dag med samma dam. Det finns massor av människor som kommer att erbjuda dig massor av råd om dejting, och även några som kommer helt enkelt att säga, "Var dig själv."

Det är inte så hemskt råd, men tro mig, om att vara dig själv innehåller något av de förbjudna åtgärder i de fem viktigaste sakerna att komma ihåg när dating girls lista, inte vara dig själv. Vara bättre. Kom ihåg dessa fem viktigaste sakerna dejta tjejer och få ett bättre datering liv.

Spice Up Your Online Dating Profile