lördag 14 juli 2012

Webbplats fokuserade på hur locka en flicka


Datum Hotter Tjejer, en ledande för män dating råd företaget meddelade bara lanseringen av en informationsplats som hjälper män lära sig krångligheter hur man kan locka en flicka.

Webbplatsen, som gick live, den 19 mars, har flera gratis artiklar och tips som hjälper avmystifiera kvinnliga attraktion. Temat för hur man kan locka en flicka får tiotusentals förfrågningar sökmotorn en månad och är en som förbryllar många ensamstående män.

"Det är mycket kontraproduktivt intuitivt", förklarar Rob domare, grundare av Datum Hotter Girls. "Så många män kämpar för att avkoda en kvinnas beteende. Män tror ofta alltför logiskt om attraktion när de ska närma sig det känslomässigt. "

Mycket av råd om plats gångjärnen på temat "emotionell intelligens". Domare anser att om män kan bättre förstå en kvinnas känslor, kan han lära sig att framkalla dessa känslor på ett attraktivt sätt.

"Det man tittar på vad som intresserar kvinnor", förklarar domaren, "Så mycket av det bygger på de känslor kvinnorna följer av de saker som de tycker, från vad de äter till visar att de tittar på."

Domare: s okonventionella filosofi har varit ett hett ämne för både män och kvinnor. Bloggaren har bjudits in att delta i kvinnors paneler på dating, ofta för att ge en mans perspektiv på dating spelet.

"Jag tycker om att få feedback från kvinnor", förklarar domaren. "Jag tror inte någon av de råd jag ger är skamligt eller konstigt. De flesta killar är stolta över att träna tipsen de läser på min blogg och i mina produkter. "

Även om vissa kvinnliga bloggare har reagerat med mindre än gynnsamma recensioner som domare strategi på dating. Nyligen har en bloggare skriver för The Frisky skrev en svidande genomgång av Domarelever "Top 10 bästa texter genom tiderna" rapporten hävdade domaren var uppmuntrande män att anta en cookie-cutter inställning till dating.

"Det kommer alltid att vara kritiker", skrattar domare. "Jag tror det faktum kvinnliga bloggare har en sådan visceral reaktion på mitt material sorts visar dess effektivitet. Jag menar, jag säger killar att få kvinnor känslomässig. "

Rob domare har tillbringat de senaste 5 åren undervisa män för att möta och attrahera kvinnor, både genom produkter och levande coaching.

Datum Hotter flickor har släppt flera böcker på att möta och locka kvinnor. Magnetisk Messaging är den senaste utgåvan från domaren.


tisdag 10 juli 2012

Har åldern någon roll?


Jag hade ett samtal med en vän över lunchen där vi diskuterade frågan om ålder, att vara en puma, och varför det är okej att vara en puma om upp som "Cougar" av någon i tjugoårsåldern.

Här är min poäng: Ålder spelar ingen roll, om det inte gör.

Jag tillbringade större delen av mina fem år som frånskild går yngre män. Min första post-skilsmässa pojkvän i 2004 var 11 år yngre än jag. Han gjorde dock har två barn och har också skilda. Misstag, antog jag att eftersom han hade barn och hade gått igenom processen att äktenskap och skilsmässa, hade han den känslomässiga mognad som krävs för att vara i ett funktionellt förhållande.

Naturligtvis gjorde han inte. Och uppriktigt sagt, det gjorde jag inte heller. Bara för att någon har samma livserfarenheter som du, betyder det inte att han / hon har den mognad som typiskt kommer från att ha dessa erfarenheter - och det kan gälla hur han behandlar kön och frågor intimitet också.

Efter att jag daterat Junior, testade jag vatten genom dating några män närmare min ålder. Jag träffade en mängd män som tillhörde olika Manimal arter (inklusive några av de Quality Casual typerna, Mr Murse och de som jag inte Hittills har mer än en gång och därmed kunde bara sättas i kategorin kallas "Överdriven Prata om Ex -Fru och scheman custody ").

Under denna period insåg jag än en gång att trots att dela många av samma livserfarenheter var dessa män inte söker för samma saker som mig. Några var fortfarande återhämtar sig från förlust, medan andra njuter av sin frihet, och andra bara "var inte en match." Och när du inte är på samma sida, in i en intim relation i efter skilsmässan skede kan komplicera det hela ännu mer .

Dating är en färdighet som övas, eftersom det gör att du kan urskilja din icke-negotiables, gillar och ogillar. Det skapar också möjligheter att öva kontakt med människor, oavsett om du vill ha dem som en romantisk partner. Om du har varit ute i dating spelet för ett tag på grund av skilsmässa, är det okej att spela fältet lite som du "praxis" som går - men kom ihåg att "dating" och "intimitet" är inte utbytbara.

Jag fortsatte att attrahera yngre män i mitt liv, och det var under denna tid som jag bestämde mig som var för ung och som inte var. För ung är någon som har aldrig sett ett avsnitt av "Happy Days" eller "Carol Burnett Show." För ung är någon som tillbringar större delen av dagen att berätta att han är "väldigt moget" eller texter du På 11:30 Pm frågar, "Var är du?"

Dessa män var helt lämpligt när min relation mål var hittills i förbigående medan jag räkna ut hur jag kunde hålla mitt oberoende i förhållande och bestämma vad jag verkligen letade efter i en partner.

Det är verkligen roligt att inse att du kan locka yngre män och att du har det i dig att hålla upp förbi stängningstid, men det är viktigt att inse att dess värde är just det: en bra tid.

När jag blev klar att vara i en relation och hade identifierat vad som var förhandlingsbart och vad som inte var förhandlingsbart, visste jag vad jag letade efter var en mer holistisk paket. Jag visste att jag ville ha en man med känslomässig mognad, någon som inte vill ha barn i hans egen, en person som var på en andlig väg, och någon som bodde i Los Angeles. Jag är nu i ett förhållande med en man som passar in på i dessa områden och är åtta år yngre än jag.

Naturligtvis finns det tillfällen då jag undrar om han kommer att attraheras av mig när mina veck vända sig till rynkor, eller om det verkligen fråga som jag har låtit alltför mycket tid mellan besöken till kolorist. Mestadels dock, jag centrerad och kommer från en plats egenkärlek, vet att Jem blev kär i mig. Alla av mig: de goda delarna, de delar som är pågående arbete och den kvinna som "ser bra ut för 40-plus."

Vilket leder mig till den viktigaste lärdomen av alla: Istället för att fokusera på antalet, bestämma dina värderingar bestämmer vad du letar efter i en partner, och sedan bestämma om personen matchar dina värderingar, din mognad och din vision för en partner. Detta är långt viktigare än siffrorna på deras körkort.


söndag 8 juli 2012

Modern Dating, Decoded


Jag hatar kramar och jag har en ny motvilja för Hallmark helgdagar såsom Alla hjärtans dag och årsdagar. Min nyfunna hat mot dessa helgdagar kan rivaliserade endast av pesten. Låt oss bara säga att jag inte gör engagemang just nu. Det mest åtalet sak i mitt liv är min hund. Jag hade svårt tillräckligt med tid att underteckna ett telefon kontrakt förra månaden.

Ja, jag låter som 2012 års post-moderna kvinnan. Jag gör inte fäste - bara en avslappnad krok med stellar "direkt" kommunikation. Jag ska berätta exakt vad jag vill och hur jag vill ha det. Jag har min egen grej att gå och det sista jag vill är obeskrivlig "förhållande" ord för att komma upp.

Men jag pratar ett stort spel och jag vet inte riktigt om jag kan backa upp det. Jag är fräsch ut ur en sju år långt förhållande. Även om "förhållande" egentligen inte fångar vad vi hade. Jag skulle säga livskamrat, men det betyder inte riktigt passar, heller. För alla avseenden, var vi gifte oss. Hade vi valt att bosätta sig i en annan stat, skulle vi ha varit vanligt-law gifta. Inga ringar, inga förslag. Men vi delade ett liv tillsammans: ett hus, en hund, ett motorfordon. Och kommer från föräldrar som skild och omgift två gånger, var detta en stor affär för mig. Jag sa alltid att jag antingen skulle aldrig gifta sig eller aldrig skilt sig. Hittills ser det ut som option man är mitt kall.

Så, hur gör du övergången till dating scenen efter att ha från marknaden för så länge? Vid 29, är dejting mycket annorlunda än 21. Utan komfort college där du träffar nya människor varje dag och dina optioner i det motsatta könet ändras varje kvartal, måste du faktiskt gå in i nya vägar för berättigade ungkarlar.

I en post-online dating samhälle där människor bränns ut på Match eller e-Harmony och du är ständigt översvämmas av sociala nätverk, tror jag enda folk har förlorat konsten att kommunicera på ett mindre tekniskt kunniga sätt. Prövning en berörd part kräver endast ett musklick och jakt Facebook tidslinjer.

Textning tar upp en helt annan mängd osäkerhet. Denna informella sätt att kommunicera tillåter oss att vara opersonliga och försöka tolka vad den andra parten tänker eller säger via ett textmeddelande. Vad jag vill kalla en bakdörr sätt att kommunicera har testat mitt självförtroende vid flera tillfällen till den grad att en dödande 90-minuters hot yoga klassen var det enda som kunde få mig att tänka på tvångsmässigt kontrollera min telefon.

Det suger verkligen att vänta på ett textmeddelande från någon som du inte ens tänkt att gilla. Och vad gör du när du inte får ett svar i den tid du känner att du borde? Har ge dig ledigt upp i samtal, "Så märkte jag att du inte svarar den andra dagen." Ja, just det. Den desperation kan lika gärna vara skriven på min panna. Men det är så mycket lättare att text än plocka upp linjen - så mycket mindre personlig och möjligheten för avstötning verkar inte riktigt så illa eftersom det är helt enkelt tecken på en stor smart telefon skärm.

Och när du faktiskt gör att gå på en dag, hur du döma de sociala ledtrådar när datumet telefon behandlas som ett barn? Vad betyder det när han diskret söker efter e-post eller textmeddelanden? Är samtalet dåligt? Är mina bröst inte stort nog? Finns det spenat i mina framtänder?

Även om jag tror att vara ansluten hela tiden kan vara en stor sak, det finns några allvarliga nackdelar när du kastar anor i mixen. Kanske är det bara det att jag växte upp i en tid då mobiltelefoner var storleken på ett stort block av ost och personsökare var cool. "Hej, är att en personsökare på höften, eller är du bara glad att se mig?" Och jag säger inte att jag inte omfamnar tekniken - jag nu idrotten en iPhone, har en blogg och ens vet hur man hashtag på Twitter. Det är bara det att jag ifrågasätter om vi inser hur mycket det påverkar våra liv, särskilt mellanmänskliga relationer i dating rike.

För att undvika denna värld av sammanblandning med korsningen av teknik, dating och det okända, tänkte jag att jag skulle hålla sig till en "säker" kandidat - en specifik man, en vän, som nyligen hade gått igenom en upplösning av sitt eget . Mannen jag valde var också någon som inte precis passar in i min "typ" vad det nu var, jag förlorade spåret under det senaste decenniet. Låt oss bara säga hans fritidsaktiviteter inte tränar för en halv maraton, mer som maraton "Half Baked" och "Dude, var är min bil." Samtidigt har vi en kvasi-åtagande med sexuell trohet, delar vi inga andra förtroenden . Vi drog upp två viktiga regler i början av denna affär: Inga sleepovers och ingen canoodling. Avsikten med denna inställning skulle hjälpa mig att bli en rätt kvinna (naturligtvis bestämde jag mig för detta ändamål på eget bevåg, men han skulle bli den lyckliga deltagare).

I denna situation skulle jag inleda en mötesplats och jag kunde sparka ut honom efteråt. Jag kan också använda honom för att återupprätta min sexuella förmåga. Jag kunde undersöka saker som jag alltid vågat göra i min gamla relation, men gjorde det inte. Och det var bara ledig. Ingen relation. Ingen grälar promenerar med hunden eller smutsig disk.

De etablerade regler vi inrätta ett par månader sedan över en kopp kaffe i den sena eftermiddagen på en ovanligt varm vinter dag har inte brutits. Men ironiskt nog, vad jag trodde jag ville ut mesta möjliga av honom - säkerhet att vara med en partner som jag litade på och kände bekväm med, som jag åter justeras i dating världen, har förändrats. De saker jag trodde jag skulle sakna minst (den kura ihop sig, frukost nästa morgon eller lata tupplur du glida in efter en trevlig eftermiddag glädje) är just de saker som jag inser att jag saknar mest.

Hogyan Facebook és a Google Killed Blind Dating