lördag 7 maj 2011

Olika Dating färger på grund av olika hjärnstrukturer & Användning


Har du hört att män eller kvinnor är från olika planeter? Det är sant. Inte bokstavligen, men det är sant. Kvinnor reagerar olika, lust på olika sätt och arbetar på ett sätt som är helt främmande för en man. Detta beror på att män och kvinnor är två olika arter av människa. De är inte motsatser "eller" lika "i någon traditionell bemärkelse. Naturligtvis de förtjänar samma rättigheter - Eskimo samhällen visar jämställdhet kan existera - men en man och kvinna är inte "lika" - de är olika. Och det är bara genom att förstå dessa skillnader kan du bli riktigt framgångsrik i dejting och relationer med det motsatta könet.

Här är ett utdrag ur en studie från University of Alberta om hjärnan skillnaderna mellan en man och kvinna.

En ny studie tyder på män och kvinnor använder olika delar av deras hjärnor medan de utför samma arbetsuppgifter.

Den forskning från universitetet Alberta i Edmonton, Alberta, Kanada, redovisas denna månad i tidskriften NeuroImage.

I studien ingick försökspersoner som utfört minne uppgifter, verbala uppgifter, visuella spatiala uppgifter och enkla uppgifter rörelse. Under tiden deras hjärnaktivitet övervakades med funktionell magnetisk resonanstomografi, en teknik för att kartlägga hjärnans aktivering.

"Resultaten hoppade ut på oss, sade Emily Bell, doktorand vid universitetet och huvudförfattare till tidningen. "Ibland män och kvinnor skulle utföra samma uppgifter och visa på olika hjärna aktivering, och ibland de skulle utföra olika uppgifter och visa samma hjärnan aktiveras."

När en människa tänker en kvinna är galen eller tvärtom - att säga på en dålig dag eller dåligt dating erfarenhet - de är båda riktiga. Eftersom den andra har ett helt annat perspektiv, eftersom deras hjärna GÖR dem ser världen på olika sätt. Den andra personen verkar vara galen, gör deras hjärna dem ser världen på olika sätt. period.

Så något förhållande utan en tolerans för olikheter och utan en vilja att prata och förklara sina olika synvinklar - är dömt att misslyckas.

Här är ett utdrag från universitetet i Indiana som talar om hur det är "normalt" är annorlunda för en man eller kvinna.

"Som forskare är vi räkna ut vad som är normalt är, och oftare det verkar som vi är konstaterandet att normal för män kan vara annorlunda än normalt för kvinnor, säger Michael Phillips, MD, biträdande professor i radiologi och samarbete författare till studien. "Det betyder inte att man är bättre eller mer kapabla än de andra."


Mobile Dating


De senaste åren har sett mobil teknik kommer på stormsteg, är telefoner blir snabbare, mindre, smidigare, smartare och mycket mer kapabel. Detta har återspeglats i explosionen i valet av program (program) som är tillgängliga för nedladdning. Dessa dagar har du apps som hjälper dig att hitta en restaurang, översätta text, sociala nätverk, och jämföra priser. Även NASA har en app.

Det är förvånande lite därför att en av de mest populära typen av apps är dating app. Det finns hundratals av dem på Android Marketplace och ännu mer på Apple App Store, var lovande det enklaste, mest kul sätt att träffa människor i "ditt område". Flirtomatic, en av de mest populära mobila dating tjänster, rapporterade att under 2010 över en halv miljard "flörtar" sändes, vilket motsvarar ungefär 285 meddelanden per användare.

Det är klart att mobil dating har många saker att satsa på det utan som Flirtomatic anger i sin "Flirt rapporten" Marknadsundersökning, det finns viktiga integritetsfrågor att komma ihåg när du använder platsbaserade program.

Lloyd Borrett, säkerhet Evangelist på AVG (AU / NZ), säger: "En enhet känna till dess användaren befinner sig kommer att möjliggöra framtida innovativa tjänster. Inom fem år användare kanske kan hitta någon på en dating site och skicka (med tillstånd) riktiga blommor omedelbart deras exakta placering. "

"Långsökt? Intrång i privatlivet? Tänk på att eftersom telefonen vet var du är, blir det den mest effektiva leveransadress kan tänka sig. Din adress är telefonen, som är där du är. Men bara om du vill att det ska vara. "

Ge bort din plats till främlingar har uppenbara konsekvenser, så här är fem tips från AVG (AU / NZ) på sig fram säkert när du använder platsbaserade program:

Kolla källan: Installera bara program från en betrodd källa - det är som att köpa från en butik, eller placera dina pengar på ett bankkonto. Prova och kontrollera rykte app tillverkaren. Apps i Apple Store är noggrant kontrollerade, medan Android Marketplace är mer öppna med sin screening politik.

Kontrollera om dolda avgifter: När du hämtar en app se att förstå exakt vad de dolda kostnaderna är. "Gratis" är inte alltid så svart och vitt som det kan verka.

Kontrollera dina inställningar: Se till att programmet bara är övervakning / rapportering av de uppgifter som du vill dela.

Stäng av den: Stänga av GPS-funktionen när du inte använder det kommer att se till att din integritet skyddas. Detsamma gäller för att ta bort programmet om du har slutat använda den.

Slitageskydd: med en aktuell anti-virus på telefonen kommer att säkerställa att den håller skadlig programvara från att dela information som du vill hålla privat.


fredag 6 maj 2011

Datum en Cougar Woman


En av de nuvarande hetaste trender bland ensamstående unga män och äldre kvinnor är cougar dating, plus det är ännu blivit mycket populär bland kändisar. Även om det liknar något annat dating, finns det vissa skillnader när det gäller äldre kvinnor dating yngre män, för pumor är oftast ute efter att uppfylla särskilda önskemål och behov.

Det finns några saker att tänka på innan Cougar Dating

Om du är en ung ensamstående man överväger dejtar en Cougar, det är det viktigt att komma ihåg varför vi ser fler och fler äldre kvinnor dating yngre män. Cougars är inget annat än medelålders eller äldre kvinna som söker hittills yngre män. Många av dessa kvinnor har fått ut av unken äktenskap med tråkig äldre män och de svälter för unga män som kommer att ge dem uppmärksamhet, romantik, intimitet, sex och konversation. Du måste dock inse att ofta cougar kvinnan är ute efter en mycket självsäker ung man som är mycket energisk och kan erbjuda henne hela paketet.

Om att leta efter en Cougar Woman

Om du är en ung ensamstående man letar efter en cougar kvinna hittills, de två bästa platserna att leta finns barer eller online dating webbplatser. Cougars finns ofta på båda dessa platser söker yngre män, även om dessa platser både erbjuda egna helt annan atmosfär för mötet pumor.

Ansluter med en Cougar kvinna på en bar

Möte en puma kvinna på en bar är ganska lätt, för det finns ofta pumor frekventerar dessa ställen att kolla in ögongodis. Ibland pumor som hänger på barer är bara ute efter en snabb lösning eller en-nighter, men inte alla. Om du vill ansluta med en puma på bar du måste låta henne veta att du är intresserad och tillgänglig, så du behöver tala med stort förtroende och föra henne.

Möte Cougars på Online Dating Sites

Cougar dating via online dating webbplatser händer ganska annorlunda än med bar scenen. Det finns många pumor använder online dating webbplatser för att söka yngre män för sex, eftersom det ger dem en chans att få veta mer om en ung man genom att byta bilder och chatta online. Detta är också ett bra sätt att få träffa en puma, och det gör att du kan ange i din profil exakt vad du letar efter i cougar dating relation, därför att det skulle vara en bra idé att gå med i en puma online dating site.


torsdag 5 maj 2011

5 tips för Möte män på tåg, flygplan, bussar och mer


Genom Meredith Turits

Vad är det konstigaste ställe du någonsin träffat en kille? Jag har träffat män på några konstiga ställen, bland annat i tunnelbanan, som jag berättade gals om förra helgen. Jag började få lite "Hur i hela friden lyckades du plocka upp en kille i en sådan snäv, obekväma rymden?" Qs, så jag tänkte att jag skulle dela min (mycket ovetenskapliga) dating tips med dig.

Ögonkontakt är # 1. Men inte, gillar, stirra. Börja med Sly, små korta blickar på honom och sedan titta tillbaka på det du söker på innan. När han inser du tittar på honom varje gång, kommer du att kunna bedöma om han medvetet s fångar ögat också.

Vilket leder mig till nästa punkt: att göra något (annat än att kontrollera ut honom). Har en bok att titta upp från. Bli distraherad av telefonen, eller klottra i en anteckningsbok. Det sättet, när du tittar upp, han vet att det är avsiktligt ... och det kommer att hjälpa dig inte ut som en stirrande creepster.

Om du märker att avsiktligt ögonkontakt är alla system gå, leende. Det verkar enkelt, men blinkar en tystlåten liten grin blir en signal till honom att flirt är inte i huvudet (och han kommer tillbaka ser att du vet att det inte i ert, heller).

Se till att du är ensam. Ingenting är mer avtändande för en kille att räkna ut om han kommer att arbeta upp förtroendet att prata med dig än att inse att han kommer att behöva ta en risk framför dina vänner.

Och kanske du tjejer tycker att detta är en konstig en, men kolla Craigslist s missade anslutningar styrelse i din stad. Om ingen av er hamnade säga någonting, men du kan inte sluta tänka på din lilla utbyte (som jag har tillbringat många kontemplativa löpband sessioner, le suck), varför inte ge det en snabb granska? Ta det från denna bloggare: Jag har i samband med tre, ja, tre killar så. Teknik, baby.


onsdag 4 maj 2011

Online Dating Ideal och Liars


Några roliga fakta om online dating, speciellt alla lögnare, som redovisas i New York Post och andra platser:

Män överdriver sin höjd med i genomsnitt två inches, kvinnor en. Du kan se höjden ligger tydligt i grafen som utarbetats av dejtingsajt OkCupid publiceras på Gizmodo, som visar hur den normala höjden kurvan är skev åt höger.

Folk överdriver ofta sina inkomster med 20 procent. Omkring sex av tio kvinnor ljuger om sin vikt, något mer än de 55 procent av männen. Men män är mer benägna att ljuga om sin ålder.

För varje tum en man är under 50-10, måste han göra om $ 35.000 - $ 40.000 per år mer att visas lika attraktiva.

Den idealiska åldern för attraktivitet är 27 för män, 21 för kvinnor. Genom den logiken skulle det perfekta paret vara Robinson Cano (som är att ha en bättre säsong än Derek Jeter och A-Rod ändå) och Vanessa Hudgens.

En av de märkligaste fenomenen i OkCupid studien var att de flesta som anmäler sig som bisexuell bara datum ena könet. Männen (men inte kvinnor) tenderar att ligga på motsatt sätt, beroende på ålder. Mer än hälften av dem skicka meddelanden bara för män om de är i tjugoårsåldern, och endast till kvinnor om de är i femtioårsåldern. Förklaringen kan vara att de yngre homosexuella män inte är villiga att helt komma ut, medan den äldre raka män försöker framstå som mer intressanta och fördomsfria.

Och om du tror allt detta bevisar online dating är dumt, anser att detta: 22 procent av heterosexuella par säger att de träffades på det sättet.

Nyolc dolog, amit nem szabad tenni, ha Te Tagadják Ismerkedés Valaki


tisdag 3 maj 2011

Är du dejtar en missbrukare?


Känslomässiga övergrepp, verbala övergrepp och våld i hemmet är på uppgång, särskilt bland ungdomar. Risken att hamna i ett våldsamt förhållande är större än någonsin.

Det finns uppenbara röda flaggor för att undvika i en prospektiv älskare, till exempel arg, kontrollerande, possessiva, svartsjuk, eller våldsamt beteende. Tyvärr, de flesta missbrukare kan maskera dessa tendenser i dating. Vid tiden många människor märke till den uppenbara röda flaggor, de är redan ansluten till en missbrukare, vilket gör det mycket svårare för dem att lämna relationen.

Mer användbar än en lista med uppenbara röda flaggor finns riktlinjer grundar sig på mycket tidiga varningstecken på en potentiellt missbruk relation, tecken som syns innan en bifogad fil band bildas. Följande är en lista över egenskaper ska leta efter i en potentiell älskare. Undvik dem till varje pris.

Not: Under de tidiga stadierna av din relation, är din partner inte kommer att göra någon av dessa saker till dig. Men bevittnar dessa attityder och beteenden mot andra är ett säkert tecken på att de kommer att svänga in på dig, förr eller senare.

Mycket tidigt varningstecken # 1: En Blamer

Undvik alla som skyller sina negativa känslor och otur på någon annan. Särskild försiktighet krävs här, liksom blamers kan vara riktigt förförisk i dating. Deras skylla på andra kan få dig att se bra i jämförelse:

"Du är så smart, känslig, omtänksam och kärleksfull, inte så tik jag brukade gå ut med."

"Varför kunde inte jag har träffat dig innan dess självcentrerad, giriga, kvinna jag använt hittills?"

"Du är så lugn och tillsammans, och hon var så galen och paranoid."

Utfrågning sånt här kan få dig att tro att allt han verkligen behöver är den förståelse och kärlek en bra kvinna att ändra sin lycka. Denna katastrofala antagande strider mot lag av den skulden.

The Law of Blame: Det går så småningom till närmaste person.

När du blir närmast person till honom, kommer skulden tur säkert på dig.

Blamers kan vara farligt att älska eftersom de ofta lider av offer identitet. Känsla som offer, de ser sig själva som motiverade oavsett vedergällning de anta och oavsett ersättning de tar. Blamers kommer säkerligen orsaka smärta för dig om du kommer att älska en.

Mycket tidigt varningstecken # 2: missnöje

Förbittring är en negativ stämning som orsakas av fokus på uppfattningar om orättvisa. Förbittrade människor känner att de inte får den hjälp, omtanke, beröm, belöning, eller kärlek som de tror beror på dem.

Alla måste stå ut med en viss orättvisa i livet. Vi tycker inte det, men vi handskas med det och gå vidare, vi försöker att förbättra vår situation och våra erfarenheter. De förbittrade avfall deras emotionella energi genom att uppehålla sig vid det orättvisa i andra (samtidigt som den är omedvetna om sin egen orättvisa). De tror (felaktigt) att de inte vet hur man kan förbättra sina liv. De använder förbittring som ett försvar mot en känsla av fel eller otillräcklig.

Förbittrade människor är så fångade i sina "rättigheter" och så låsta i sina egna perspektiv att de blir helt okänslig för de rättigheter och perspektiv av andra. Om du blir förälskad i en bitter person, kommer du att bli så småningom bördan av att förbittring och nästan säkert känner stänga ute och minskade i förhållandet.

Mycket tidigt varningstecken # 3: Rätt

Människor med en känsla av rätten anser att de förtjänar särskild uppmärksamhet och särskild behandling. De kan skära inför andra som står i kö, rök var de vill, kör något sätt de vill, säga vad de vill, och göra i stort sett allt de vill.

Driven av en hög standard på vad de ska få och vad andra människor bör göra för dem, känna rätt kroniskt besviken och kränkt. Så det verkar bara rättvist, från sina närsynta perspektiv, att de får ersättning för deras ständiga frustrationer. Särskild hänsyn verkar som så lite att fråga! Här är logiken:

"Det är så svårt att vara mig, skulle jag inte stå i kö, också!"

"Med allt jag har att stå ut med, jag förtjänar att ta några leveranser från kontoret."

"Med den typen av dagen hade jag, förväntar du att jag ska klippa gräset?"

"Alla de skatter jag betalar, och de bry mig om denna lilla avdrag!"

"Som jag träffade bollen, skulle jag få den bästa plats i restaurangen!"

"Jag är mannen, man måste laga min middag!"

Efter skenet av förälskelse avtar, kommer den berättigade personen beaktande sina känslor och lust som viktigare än din. Om du accepterar, får du deprimerad. Om du inte håller, du får missbrukas.

Mycket tidigt varningstecken # 4 Överlägsenheten

Överlägsenhet är innebörden, åtminstone genom kroppsspråk eller tonfall, att någon är bättre än någon annan. Potentiella missbrukare tenderar att ha hierarkiska självkänsla, dvs de behöver för att må bättre än någon annan att känna sig okej om sig själva. De behöver påpeka hur de är smartare, mer känsliga, eller mer begåvade än andra. Även detta kan vara förförisk på dating, som han kommer att peka ut sätt som du är överlägsna också.

Det mest kränkande form av hierarkisk självkänsla är rovgiriga självkänsla. Att må bra om sig själva, personer med rovgiriga självkänsla behöver göra andra människor må dåligt över sig själva. Många kommer att testa hög självkänsla när de kommer till domstol beordrade behandling, medan alla andra i familjen tester låg. Men när ingripande ökar självkänslan hos den känslomässigt misshandlad ner makar och barn som då inte längre internalisera sätta-downs, avböjer rovdjur självkänsla alltid.

En variant av detta mycket tidiga varningstecken är självrättfärdigande. Om du vågar inte håller med honom, kommer du inte bara vara fel, men omoraliskt!

Mycket tidigt varningstecken # 5: småaktighet

Om han gör en stor grej av ingenting eller fokuserar på en liten, negativ aspekt av en fråga, kommer en relation med honom bli katastrofala. Detta kan visa sig vara extremt noga med hur hans Maten tillagas i en restaurang eller skenbara otålig om någon droppar något.

I ett kärleksförhållande, kommer hans småaktiga attityder och beteenden att du känner reduceras till några små misstag, som om ingenting du någonsin har gjort rätt i ditt liv frågor. Du kommer att känna kritiserade och minskat för det minsta av överträdelser, verkliga eller inbillade.

Mycket tidigt varningstecken # 6: Sarkasm

Sarkasm kommer i många former. Ibland är det bara dåligt tidsinställda humor - att säga fel saker i fel sammanhang. Ibland är det oskyldigt okänslig, utan avsikt att såra eller förolämpa. Oftast är det fientliga och tänkt att devalvera. Syftet är att underminera ett perspektiv sarkastisk personen inte håller med eller skaka någons förtroende, bara en tillfällig ego vinning eller några strategiska fördelar i en förhandling.

Sarkastisk människor tenderar att vara tung i intryck förvaltning, alltid försöker låta smart eller kvick. Deras ton har alltid minst en subtil lägga ner i den. I dating detta skall vara riktade till andra. I ett förhållande, kommer det att handla om dig.

Mycket tidigt varningstecken # 7: Svek (avsiktliga och oavsiktliga)

Oavsiktlig svek händer hela tiden i dating, på grund av vad jag kallar "dating själv."

Vi försöker alla att sätta på bästa möjliga ansiktet i dating. De flesta av oss kommer överdriva vår goda egenskaper åtminstone lite, om vi tror att den andra personen kommer att gilla oss mer om vi bara var lite mer så. "Åh, du är religiös? Jo jag har känt mig lite mer andlig nyligen, så jag ska rätt hem och läsa Bibeln, eller åtminstone se filmen version."

Denna typ av oavsiktlig överdrift är tänkt mindre att bedra än att motivera sig själv. Den exaggerator verkligen vill utveckla egenskaper du gillar, han är bara inte riktigt där ännu.

Naturligtvis, dating själv ofta innehåller grovt bedrägeri, som i "Oh, sa jag att jag gick till Harvard?" eller "Ja, jag vet en del rika och berömda människor." Svek visar en låg nivå av självrespekt - och respekt för dig - som bara kan illavarslande i ett förhållande.

Mycket tidigt varningstecken # 8: Mindre Svartsjuka

Mindre svartsjuka inte lossnar som den självklara röda flaggan för att kontrollera och possessivt beteende. Det ser mer ut så här: Han är en aning obehagligt när du pratar med eller ens titta på en annan man. Han kanske inte säga något, men han ser obekväm.

Den hårda sak om mindre svartsjuka i dating är att du faktiskt vill ha en liten bit av den för att veta att de andra personen bryr sig. (Du vill verkligen inte att älska någon som skulle inte ha något emot om du sov med hela fotbollslaget.) Men lite av svartsjuka går en lång, lång väg. Se det som en droppe starkt koncentrerad vätska i en stor hink med vatten. Mer än en liten droppe kommer att förgifta någon relation du kan utvecklas med den svartsjuka personen och, viktigare, sätta dig i skymundan.

Även mindre svartsjuka har potential att vara skadliga. Svartsjuka blir farlig när den övergår i besatthet. Ju mer vi hemsöka om något tar mer fantasi över, snedvrider verkligheten och rationellt tänkande. Svartsjuka är den enda naturligt förekommande känslor som kan orsaka psykos, vilket är en oförmåga att berätta vad som verkligen händer från vad som finns i ditt huvud. Mest grovt våld i relationer innebär någon form av svartsjuka.

Mycket tidigt varningstecken # 9: Rusher

Jag har haft klienter klagar över att deras pojkvänner inte förfölja dem eller försöka sopa bort dem från deras fötter. Jag säger alltid dem, "hur lycklig du är!"

Killar som går "för fort" (definierad som vad gör dig obekväm), inte av några gränser. En definition av "missbruk" är "det som kränker den personliga gränser." Det är inte smickrande att någon vill dig så mycket att han inte bryr sig om huruvida du är bekväm. Se till att någon människa du blir intresserad av visar respekt för din komfort-nivå, i alla avseenden av ordet.

Lita på dig själv

En viss försiktighet i dating är en bra sak, du vill vara säker på att försiktighet är proaktiv snarare än reaktiv, du vill ha det baserat på förtroende på din intuition, snarare än misstro kärlek.

Lita på dig själv beror på dina djupaste värderingar. Så länge du stannar anpassade till de viktigaste sakerna till och om dig, kommer du att dras naturligt mot dem som verkligen uppskattar er som person.

Men även om du är fast förankrad i dina värderingar, är det möjligt att luras av dold förbittring, ilska eller missbruk tendenser i de människor som du datum. Det beror på att det är lätt för dem som ofta drabbas av sådana tendenser att lägga på en falsk dating ansikte. För de har en mer "flytande" självkänsla än de flesta människor är det lättare för dem att hälla den i någon behållare som de tror att du kanske gillar. Men de kan inte och kommer inte att bo i en trevlig behållare när du etablera en relation. Sedan deras förbittring, ilska eller missbruk kommer att dyka upp i full kraft.

Flera mobbing

Forskning visar att om en kvinna har blivit illa behandlad tidigare, även i barndomen, det finns en god chans att hon blir illa behandlad i sitt nästa förhållande också. Det kallas "multiple-offer," och det är ofta missförstås.

Jag har hört alldeles för många kvinnor klienter säga saker som: "Jag kunde gå in i ett rum fullt av läkare och terapeuter och bli kär i den kriminella."

Eller frågar de med sorgsna och förvirrade ögon, "Varför lockar jag bara bitter, arg och missbrukande partners?" De undrar om de sätter ut signaler som säger, "Snälla missbruk mig!" Denna särskilda missuppfattning har även smittat några proffs som har löjligt teori var att vissa kvinnor "vill bli misshandlade."

Om du har haft flera offer, vänligen förstå detta: Problemet är inte att du enbart lockar bitter, arg, eller missbrukande friare, det är det, i stort, har du inte varit öppen för mjukare, mer respektfulla män du också attrahera. Detta beror inte på ditt temperament eller personlighet, det är en normal defensiv reaktion. När du har blivit sårad, det är klart du ska lägga upp subtila hinder för att skydda sig själva. Icke-misshandlande män kommer att erkänna och respektera dessa hinder. Anta exempelvis att du arbetar med någon som är attraherad av dig. Men han känner av att du är nöjd med sina små gester för mer närhet. Han kommer naturligtvis att gå undan och ge dig tid att läka, eller kommer han nöja sig med en icke-romantisk vänskap. Men en man som sannolikt kommer att misshandla du antingen inte kommer att erkänna ditt hinder eller helt bortse från dem. Han kommer att fortsätta att slå på dig, tills han bryter ned det skyddande väggar som ditt hungriga hjärta.

Följande "intimitet test" kan hjälpa dig att bli mer känslig och förtroendefullt till den icke-verbala signaler om kvarstad som slutligen stiga från din kärnvärde.

Intimitet Test

Kan du avslöja något om dig själv, dina djupaste tankar och känslor, utan rädsla för avstötning eller missförstånd?

Är budskapet i er relation, "växa, expandera, skapa, yppa, uppenbara?" Eller är det ", gömma, dölja, tycker bara på vissa sätt, beter sig endast på vissa sätt, känner bara vissa saker?"

Är detta förhållande erbjuder båda parter optimal tillväxt?

Kan ni båda utvecklas till den största personer du kan vara?

Har din partner helt acceptera att du har tankar, åsikter, inställningar och känslor som skiljer sig från hans?

Har han respektera dessa skillnader?

Har han vårda dig trots dem?

Accepterar han era olikheter utan att försöka förändra dig?

Vill du acceptera att din partner har tankar, åsikter, inställningar och känslor som skiljer sig från din?

Kan du respektera dessa skillnader?

Kan du vårda din partner trots dem?

Kan du acceptera dem utan att försöka förändra dem?

En större känsla av dina kärnvärden kommer att ge dig mer säker på att du kan upptäcka mycket tidiga varningstecken på missbruk. Lyssna medlidsamt på svag meddelanden i din Hungry Heart. Då är det inte kommer att behöva göra den typ av desperata utrop att stänga av ditt goda omdöme skrämma bort lämpliga matcher, och locka bitter, arg, eller missbrukande partner.

Namoro Outros casais podem melhorar seu relacionamento romântico


söndag 1 maj 2011

Hur till Land en rik man


Tydligen hela feministiska rörelsen var något slags skämt. Eller så den senaste tidens utslag av dating gurus och deras kontroversiella guideböcker om landning en rik kille skulle få er att tro. Strunt jämställdhet, dessa kvinnor vill ha pengar - och massor av det.

Med brinnande behåar ett avlägset minne, har dessa skamlösa kvinnor skrivit böcker, erbjuda seminarier och även ge privatlektioner om hur haken en penningstarka man. De erbjuder där-to's och how-to's som kan hjälpa till att frigöra äktenskapet banken utan att göra, tja, vad som helst - flirta inte motstå.

"Varför inte göra det själv?" Kritikerna frågar ofta Ginie Polo Sayles, författare till Hur man får Rich. Hennes svar: "Du kan, men du kan göra det snabbare med en man."

Leidra Lawson, författare till Sugar Daddy 101: Vad du måste veta om du vill vara en Sugar Baby, är lika slö. "Personligen, jag älskar att arbeta, säger hon. "Men jag vill också vet att jag kan gå och handla eller åka på semester utan att behöva spara ihop pengar för det."

Om det låter legosoldat, det beror på att det är. Men det är också något nytt. "Vi är genetiskt programmerade att gå efter framgångsrika män, förklarar Lisa Johnson, författare Hur Snare en miljonär. "Hela vägen tillbaka till grottman dagar, hade kvinnorna att para sig med de bästa jägare, samlare och leverantörer för förökning av vår art."

Inte alla kvinnor är övertygade om pengar är det mässingsbricka: "Det är lycka om personen du älskar - man eller kvinna - som råkar ha pengar, säger Kim Gandy, ordförande för National Organization for Women. "Det är en underbar sak, och det kan säkert göra livet bättre och öppna möjligheter för dig och dina barn. Men det är en riktig misstag att tro att pengar kan köpa kärlek eller lycka. Det kan inte."

Men enligt University of Virginia sociologer Bradford Wilcox och Steven Nock, medförfattare av studien "Vad Love Got to Do With It? Jämställdhet, rättvisa, engagemang och kvinnors Civilstånd kvalitet". Amerikanska hustrur vanligtvis gladare när deras män tjänar lejonparten av hushållets inkomst.

"Vår studie visar att kvinnor som tar en mans rikedom i beaktande när dating kommer sannolikt att vara lyckligare ner på linjen, säger Wilcox.

Naturligtvis finner att big-time familjeförsörjaren är inte så lätt som det låter. Det handlar om att veta hur och var att söka. Ange gurus med salvia råd.

"Du måste uppgradera vart du går," råder Sayles.

"Häng där de rika göra", ekon Johnson. Det innebär dricka deras barer (tror femstjärniga hotell), middag på deras restauranger (super high-end, förstås) och spela deras sporter (golf, någon?).

Ett annat säkert kort för Anna Nicole Smith-wannabes: välgörenhetsevenemang. Johnson säger det finns ingen anledning att skänka stora pengar. Bara registrera dig som volontär - you'll få en tjuvtitt på gästlistan, en inbjudan till festen och ett frikort att mingla med dyra.

Bara en tips från gurus av guldruschen: Flirta och fjäskande är bra, men inte diskutera bankkonton.

Särtryck ur Forbes