söndag 14 oktober 2012

Representerar du att du är redo för en resa till Cougar Town?


Av Nathan Hale Williams

Min mamma ringde mig en dag för ett par år tillbaka med en trumpen röst skam. Hon hade något att berätta. "I går kväll hade jag en dröm om en man", sade hon. Uppenbarligen, jag ser inte problemet med det och var ganska nöjd. "Ja, det finns mer. Han är en mycket yngre man. "Ändå kunde jag inte se problemet. Sedan sade hon: "Den unge mannen var Usher. Skulle du tänka om jag någonsin daterad en yngre man? "Efter kontroll mitt skratt, försäkrade jag henne jag skulle inte, speciellt om det var Usher.

Nyligen kom en av mina syster-vänner till mig med en liknande verklig dilemma. Hon hade träffat en man på en av de populära dejtingsajter, men han var 13 år hennes junior. Hon hade gått på en date med honom och var mycket intresserad. Men kunde hon inte komma över hans ålder. "Han är i samma ålder som [hennes yngre bror], det är brutto," sade hon. "Men älskling, han är inte din bror", svarade jag. Jag är alltid en expansiv syn på dejting och kärlek, så jag verkligen inte se problemet. Om mannen var mogna, gjorde henne glad och kunde hålla sin egen, då hans ålder egentligen inte borde roll. Vi vet alla mycket "40-somethings" som fungerar deras skostorlek och inte deras ålder.

Dessutom, från vad hon beskrev killen hade hans liv tillsammans - ett bra jobb, inga barn, en stark familj bakgrund. Och genom hennes konto, var han bra. Min enda protest var att även om han skulle vara mogen på papper, och under första intryck, om hon skulle komma in en långsiktig relation med honom, skulle hon alltid ta sin ålder beaktas när man bedömer sina handlingar.

"Men, du sa hans ålder inte ska roll", säger hon ifrågasatt. Sant, har men haft ett förhållande med någon som var 10 år äldre, jag visste också att det fanns vissa överväganden att nämna. Vid 26-år gammal, var jag en framgångsrik advokat och hade min akt tillsammans också. Men jag var fortfarande 26 när jag gick in i förhållandet. Och ofta, antar min partner var jag mogen att fatta vissa beslut som jag inte var. Jag var mogen professionellt, men inte så mycket personligen. Jag hade ägnat hela mitt liv för att uppnå i skolan och arbetet, men jag var fortfarande mycket i mina 20-årsåldern. Jag gav min syster vän några exempel på hur det kom upp i min relation och de frågor som orsakat. Med det sagt, är varje person olika och min erfarenhet var inte nödvändigtvis regel.

Jag uppmuntrade min syster vän att utforska relationen med honom. (De har varit ute på fler datum och det har fortsatt att gå bra.) Hon hade inget att förlora och allt att vinna. Och kanske lite ung kärlek sätta lite pep i hennes steg, eller hur?

Jag säger alltid att dating är svårt för alla. Ju fler restriktioner du sätter på din potentiella partner, ju mer du krympa din dating pool. Om en vacker ung sak fångar ditt öga, inte vara så snabba att kasta Guppy tillbaka i havet. Han kan vara precis vad du behöver. Så, mina damer, jag ber er: Skulle du ta en tur till Cougar Town?