fredag 18 december 2009

Dating World Online - Allt du behöver veta

Det verkar som alla talar om on-line dating dessa dagar. Alla har antingen en fantastisk framgångssaga eller värsta skräckhistoria i världen. Om du är ny till världen av internetdejting, kan du bli avskräckta av de skräckhistorier. Kan dock online dating världen också vara ett underbart ställe att träffa nya människor, även att "speciella personen." Den enda skillnaden mellan "riktiga" dating och on-line dating är Internet. Det finns många online dating tjänster som finns, catering till människor i alla åldrar, intressen, demografi och olika livssituationer. Antalet personer som deltar i online dating tjänster ökar. En nyligen genomförd studie visade att ungefär 1 av 5 amerikaner har eller nu delta i någon form av online dating service. Mer än någonsin tidigare, är unga människor som använder Internet som sin främsta vägen att träffa människor.
Mer

tisdag 15 december 2009

Kvinnan Fakes Abduction To Get Out Of Date

En brud-till-vara, som ville få ut av en träff med en man hon träffade på en chatt telefon linje är i trubbel med lagen, men det verkar som hennes blivande make är mer förlåtande.

Sara White står inför en förseelse ansvarar för att missbruka räddningstjänsten sändning för att berätta myndigheter hon hade träffats i huvudet och dras in i bakluckan på bilen medan du sitter i en park Sacramento.

White sa hon hittade på historien måndag efter enighet om att träffa en mana € "inte den hon planerar att marryâ €" för ett datum i Sacramento park.

Stället för att gå vidare med datum, kallade hon honom och sa att hon hade blivit kidnappad.

Mannen kallades polisen, som sänds 60 officerare att söka efter henne.

Den 20-årig vit fortsatte ljuger när officerarna kallade sin mobiltelefon.

White greps och tillbringade två nätter i fängelse sedan polisen hittat henne i Turlock hem.

Hon säger att hon tycker illa om att ljuga för polisen. Men hennes engagemang är fortfarande på, och hon planerar att gifta sig i april.

måndag 14 december 2009

Dejting och förhållanden Tips från "The Superior Man" av David Deida Del 2

Som anges i det sista inlägget, har en kvinna hennes mana € ™ s manlighet â € "sin inre styrka. Att känna denna styrka en kvinna tester hennes man, oavsett om du just har börjat dating eller har haft ett förhållande ett tag. En del av det är medvetet, någon omedveten, men allt det är att se om hon kan flytta dig från ditt centrum och att du känner dig frustrerad. Hon gör detta så att hon kan känna hur självsäker och stark du är. Om du behåller ditt sinne för humor och din kärlek så har du visat att ditt humör inte kan manipuleras av hennes beteende. En kvinnlig kvinna älskar känslan här sortens styrka i sin man.

Många män donâ € ™ t har en aning om att kvinnor naturligt testa dem. Så de antar att kvinnan testa dem är nötter eller helt enkelt inte intresserad. Det couldnâ € ™ t vara längre från sanningen. Själva det faktum att Shea € ™ s testar dig, genom att försöka störa dig, visar att hon bryr sig!

Nästa sak att vara medveten om kvinnans youâ € ™ re dating, är hennes sinnesstämningar. En womanâ € ™ s främsta prioritering är flödet av kärleken i ett förhållande. När hon doesnâ € ™ t känna älskar henne stämningar tycks förändras snabbt. Medan hon är arg eller irriterad orden hon använder är antingen syftar till att skada eller ta kontroll. Så länge det inte finns någon kärlek flödar. Det är inte led i att uppmärksamma hennes ord. Orden är viktiga bara så foar eftersom de återspeglar hennes humör.

Din första uppgift om du är dating eller i ett förhållande är att bryta sin negativa stämning med kärlek och humor. När hon skrattar och ler och den kärlek och tillgivenhet är närvarande i hennes humör bara gör sedan hennes ord har direkt betydelse.

De flesta män försöka sluta fred med den kvinna de daterar genom att försöka lösa de problem som representeras av hennes ord kommer detta att vara ineffektiv eftersom hennes ord syftar främst till att uttrycka sin sinnesstämning. Oftast inte sina ord har ingenting att göra med det verkliga problemet.

Allt du behöver göra för att lösa upp hennes humör är att få henne att skratta.

Om du precis har börjat dating än du verbala humor eller du kan göra narr av dig själv. Försöka hoppa upp och ner samtidigt roliga ansikten. Om intimitet är djupare (än den i allmänhet är i början av dating) kan du ta tag i henne och blås på halsen gör roliga ljud, eller dansa med henne såg henne djupt in i ögonen, eller ens strippar naken och börja dansa! Så länge du kan bryta hennes stämning med skratt och kärlek hon kommer att balansera sig själv. Sedan kan du prata med henne och hennes ord är sant och du kan ta dessa ord på allvar.

Med andra ord, vara säker på att kärleken flödar mellan er två innan du tar hennes ord på allvar.

Disoccupati tedeschi Go Speed Dating per l'occupazione