fredag 23 juli 2010

Man besök bordell finner hustruns deltidsarbete


En polsk man fick chock av hans liv när han besökte en bordell och fläckig hans hustru bland anläggningens anställda.

Polska tabloiden Super Express sade kvinnan hade gjort lite extra pengar vid sidan om medan han berättar hennes man arbetade hon i en butik i en närliggande stad.

"Jag var dumfounded. Jag trodde jag drömde," mannen säger till tidningen på onsdagen.

Paret gifte sig i 14 år, nu är skilsmässa, rapporterade tidningen.

Conoscere The Good Guys


tisdag 20 juli 2010

Forskare säger Svarta kvinnor har sex mer än vita kvinnor. Fett kvinnor får nej Loving ".


Dr Ilana B. Addis vid University of Arizona i Tucson och kollegor fann också i sin undersökning av drygt 2.000 kvinnor andelen 40-69 Så bättre psykisk hälsa var förknippad med mer sexuell tillfredsställelse, medan tyngre kvinnor är mindre benägna att vara sexuellt tillfredsställd .

Det har varit lite forskning om kön liv medelålders och äldre kvinnor, särskilt på sexuell dysfunktion bland kvinnor i denna åldersgrupp, Addis och hennes kollegor skriver i aprilnumret för obstetrik och gynekologi.

För att undersöka, analysera de resultat från 2.109 kvinnor som deltar i en studie av inkontinens, som alla var långsiktiga medlemmar av Kaliforniens Kaiser Permanente hälsa plan. Kvinnorna hade enkäter på hur ofta de hade sex, de var nöjda med sitt sexliv och eventuella sexuella problem.

Sjuttio-en procent av kvinnorna rapporterade att ha sex under det senaste året, medan 37% haft sex varje månad eller mer sällan och 33% haft sex varje vecka eller oftare. En tredjedel av sexuellt aktiva kvinnor som uppgav att de hade någon typ av sexuell dysfunktion, inklusive brist på intresse för sex, blir oförmåga att slappna av och njuta av sex, eller svårighet att upphetsad eller har en orgasm.

Tjugofyra procent av den sexuellt aktiva kvinnor sagt sexuell dysfunktion var "något av ett problem" eller "mycket stort problem."

Rikare eller fler högutbildade kvinnor hade mer sex, fann forskarna, medan en måttlig alkoholkonsumtion, lägre BMI och bättre hälsa också var bundna till tätare sexuell aktivitet. Yngre kvinnor och dem i ett signifikant samband var också mer benägna att ha sex oftare.

Afroamerikanska kvinnor var 32% mindre risk än vita att rapportera är missnöjda med sitt sexliv. Forskarna identifierade även ett samband mellan bättre psykisk hälsa och mer sexuell tillfredsställelse och högre kroppsmasseindex och mindre tillfredsställelse.

I en ledare medföljer studien pekar Dr Brenda S. Gierhart av FDA i USA i Silver Spring att definiera sexuell dysfunktion hos kvinnor kan vara oerhört svårt. "Läsaren uppmärksammas på att närma sig all kvinnlig sexuell dysfunktion studier prevalensen med försiktighet tills forskare acceptera en standard definition", skriver hon.

KÄLLA: Obstetrik och Gynekologi, april 2006.

Acronis True Image


Ta risker i Dating, få belöningar


Tre av de inre No More singlar trappar ur sina komfortzoner att träffa nya människor - och en, egenföretagare beskrivs cynisk, har övervägt att sluta. Det är torsdag, vilket betyder att det är dags för ytterligare en uppdatering från de fyra tunnelbanan Detroiters Free Press hjälper till att hitta datum.

Loretta Green, en 32-årig college bibliotekarie från Detroit, har haft några dagar med en ensamstående förälder hon träffat online - förkasta henne regeln att inte dejta män som har barn. Förhållandet tränare den fria pressen anlitade hjälpte henne att fatta detta beslut att bredda sina alternativ. "Vad brukade vara min typ har inte fungerat till min fördel," Loretta säger. Hon är känslan en förbindelse med honom. "Det gör mig fråga mina närmaste vänner många frågor:" Hur länge ska du datum innan det är allvarligt? Vilka regler när du startar ett förhållande? ... Varför får vissa människor bli kär så snabbt? "

Maureen Rose, en 43-årig biltillverkning handledare från Rochester Hills, tog en risk i förra veckan. Samtidigt som en dryck med flickvänner, fläckig hon en stilig man i baren. "Jag beordrade honom en drink, gick sedan över och presenterade mig. Vi pratade om 30 minuter innan jag var tvungen att lämna. Jag gav honom min e-postadress. ... Jag fick ett e-postmeddelande från honom upprepade att han just flyttat tillbaka i stan och att han var tvungen att få sig själv ekonomiskt läge innan han kunde återgälda och fråga ut mig för en drink. Var det ett trevligt sätt att säga "Nej tack?" "

Randall Walker, en 31-årig 401 (k) konsult från Royal Oak, har haft två dagar med en kvinna som kontaktat honom genom den fria pressen. Deras första dagen för kaffe gick bra. För sin andra dag förra helgen körde Randall till Lansing, där hon bor. Den optimism han kände när han först stötte på henne blek: "Jag bara inte känner för det finns ett samband med henne och mig nu. ... Hon söker sina doktorandstudier ... och har ett heltidsarbete, där hon delar upp sin tid mellan Flint och Ann Arbor. Om vi skulle starta ett förhållande, då vet jag att det skulle vara oerhört tufft. "

Pat Moylan, en 53-årig neuropsykolog från Northville är stred om den inre No More projektet. Hon finner gruppmöten med dating coach ointressant. Och hon kände också att hon inte passar in eftersom hon är äldre än de andra deltagarna. Men då hon pratade med andra kvinnor hennes ålder som uppgav att de har varit övervakning hennes framsteg genom tidningen. "Jag har hejade på av en massa kvinnor över 50. ... Jag är bara förvånad över hur många människor som säger" jag hejar på dig, Pat ". "

Strangers Influenza Incontri Preferenze


Franska kvinnor blir fetare


Den franska blir större och fetare och franska kvinnor i synnerhet är allt ge upp sin berömda "Taille bra," en undersökning som spårar vikt mönster i Frankrike visar.

Nästan 42 procent av den franska befolkningen äldre än 15 år har problem med vikten, en ObEpi-Roche Undersökningen visade på tisdagen. Nästan en tredjedel är överviktiga och 12,4 procent är feta.

Trots en föreställning att den franska sky överätande och skräpmat är fetma fortfarande på uppgång, enligt studien, som har genomförts vart tredje år sedan 1997.

Den bevakas Undersökningen är sponsrad av droger grupp Roche som tillverkar produkter viktminskning, men också speglar växande oro i Frankrike om fetma och återspeglar andra undersökningar som visat tendenser såsom stigande genomsnittliga klädstorlekar.

Medan problemet i Frankrike är inte lika allvarlig som i länder som USA och tillväxttakten har mattats jämfört med tidigare undersökningar visade data en stadig ökning av svår fetma som kräver medicinsk vård.

"Det finns en liten förhoppning om att en gynnsam utveckling börjar," Marie Aline Charles, chef för forskning vid det nationella institutet för hälsa och medicinsk forskning (INSERM) sade.

"Men man kan inte säga att vi kan börja vända denna trend i Frankrike till andra studier bekräftar våra resultat."

För tre år sedan 11,3 procent av den vuxna befolkningen i Frankrike feta mot 8,2 procent 1997, medan andelen av befolkningen som är överviktig är oförändrat.

Människor kallas övervikt när deras body mass index (BMI) - vikt dividerad med längd - är 25 eller mer och är feta när det överstiger 30. Svår fetma börjar vid 35, enligt Världshälsoorganisationen (WHO) normer.

"Mer än något annat, är fetma ett hälsoproblem," Anne-Sophie Joly, chef för franska fetma lobbygrupp CNAO Reuters. "Om du inte informera folk kommer de inte vet.

Undersökning sponsorer Roche tillverkar ett läkemedel viktminskning känd som Xenical. Andra exempel Sanofi-Aventis Acomplia och Abott Laboratories s Meridia.

Kampanjer lanserades i Frankrike förra året som varnar för hälsorisker kopplade till fetma och i slutet av detta år CNAO hoppas att markera ett ökande antal överviktiga barn.

Fetma är kopplat till inkomsten, visade studien. Den högsta andelen överviktiga, nästan 19 procent tjänar mindre än 900 euro ($ 1.139) i månaden. För första gången sedan 1997 har emellertid fetma minskat bland dem som tjänar över 5.300 €.

En separat TNS Worldpanel undersökning förra veckan visade franska hushållen att använda 3 euro mer i genomsnitt - eller 132 euro totalt - på hälsan produkter såsom yoghurt och spannmål som lovar viktminskning och lägre kolesterol, under 2006 jämfört med 2005.

TNS i en tidigare undersökning sagt att extra stora klädstorlekar stod för 22 procent av fransmännen damkläder försäljning i början av året jämfört med 18 procent 2004. Andelen kvinnor köper större C-kupa behå steg 7 procentenheter till 56 procent mellan 2000 och 2005, visar det.

Copyright © 2006 Reuters Limited.


söndag 18 juli 2010

Hot men god är en osannolik Match för ett Online Dating Service


De kvinnor som visas i webb-annonser för dating site True.com nästan säkert inte behöver leta på nätet för ett datum.

De fyllig och ofta knappt klädd modeller poserar bredvid slagord som â € œItâ € ™ s skönt att vara stygg, är â € putsade över Internet dessa dagar, och är svårt att undvika på den sociala nätverkssajten MySpace.

Delvis på grund av sin provokativa annonser, True.com, baserat i Irving, Tex, har kommit till synes från ingenstans för att bli en av de mest besökta platserna i $ 700.000.000 om året online dating branschen, locka 3,8 miljoner människor förra månad.

Trueâ € ™ s stiga har varit kontroversiell. Företaget har riled konkurrenter som Match.com och Yahoo Personals, som säger att Trueâ € ™ s obildad annonser konflikt med sin högsint lobbyverksamhet och rättsliga insatser. True, som bedriver brottslig bakgrund kontroller av sina abonnenter, är den primära kraften bakom en två-årig kampanj för att få statlig lagstiftarna att kräva att sociala webbplatser framträdande plats om huruvida de utför sådana kontroller.

Sanna säger också att det planerar att stämma en före detta straffånge från Florida i Texas State domstol för brott mot dess villkor för tjänsten genom att gå platsen.

â € OEI vill se till att våra medlemmar har en hälsosam miljö för frieri, sa â € Herb Vest, Trueâ € ™ s 63-årige grundare och vd.

Rivaler ogilla companyâ € ™ s fromhet som ett spel för offentlighet. De menar också att företaget gör den särskilt svårt för användarna att ställa in det $ 49,95-en-månaders tjänst, och att den har en historia av att skapa automatiska meddelanden som verkar vara flirtig â € œwinksâ € från andra användare.

â € œTrue är den kontroversiella barn på Internet dating branschen. De avskydde av alla, â € sa Joe Tracy, utgivare av Online Dating Magazine, en webbplats på branschen.

Mr Vest, en Vietnam veteran med en Texas accent, borstar bort kritiken. â € œIf det fanns en popularitetstävling bland hela befolkningen i USA, jag Sannerligen skulle komma ut i botten av detta, € â han. â € œBut du inte kommer att hindra mig genom att ringa mig names.â €

Sanna gick med fullsatt online dating scen 2004. För att skilja sig från förpackningen, erbjöd sig en mängd personlighet och undersökningar sexualitet. Den hyrs också de uppgifter mäklaren ChoicePoint att utföra bakgrundskontroller av kunder för att säkerställa att de inte hade begått brott tidigare och var inte gifta.

Företaget försökte då att ha lagar som stiftas i flera stater som skulle kräva andra webbplatser för att genomföra bakgrundskontroller eller avslöja att de inte gör det.

Företag som Yahoo, Google och IAC / InterActiveCorp, som äger Match.com, lobbade mot förslaget genom NetCoalition, ett branschmöte. Markham Erickson, den Groupa € ™ s verkställande direktör, sade bakgrundskontroller var verkningslösa, dels för att brottslingar enkelt kan kringgå dem genom att ge falsk information. â € œTheir ursprungliga ljud bita låter bra, men när du kommer över detta, du inser itâ € ™ s helt ogenomförbart, € â han.

Sanna har haft någon större politisk framgång hittills, men backar räkningar att lagstiftare överväger i Florida, Texas och Michigan.

Mr Vest har använt politisk taktik innan. Hans första företag, finansiella företag HD Vest, hjälpte anta lagstiftning i nästan alla 50 stater som tillät certifierade revisorer tjäna provisioner på försäljning av värdepapper. Kritiker som sade flytten skulle påverka ekonomiska råd för revisorer â € "och dra nytta HD Vest, som erbjöd skatt och investeringar vägledning â €" var upphävs.

Mr Vest sålde sitt företag till Wells Fargo för 128 USD miljoner under 2001, därefter drogs till online dating marknaden, med det uttalade målet att återupprätta familjens värderingar. â € OEI tittade på skilsmässor och sa, â € ~ Thatâ € ™ sa massa nonsens. Jag kan göra något åt det, € â € ™ â sa han. Själv genomgick vad han kallade en smärtsam skilsmässa 1991 och har gift om sig.

True.com växte för snabbt under sitt första år och seglade i finansiella svårigheter. I slutet av 2004, Mr Vest, dess primära investerare, permitterad 90 anställda, mer än hälften av sin personal.

Strax efter blev True mer aggressiva, och kön-tema i sin reklam. Medan tomten fortsatte att resa sig som ett säkert sätt hittills, dess annonser visas nu vällustig kvinnor och slagord som â € œCome och få dem medan theyâ € ™ re hot.â €

Nyare True.com videoannonser skildra modeller i underkläder, besvärjande män att besöka True och chatta med dem live webbkameror.

Enligt Nielsen Monitor-Plus, tillbringade True.com $ 52.200.000 under de första 11 månaderna av förra året på webben annonser, mer än dubbelt så mycket som sina konkurrenter spenderas online. (EHarmony, som driver tv-annonser är offline ledaren med $ 110.100.000 i utgifterna.)

Mr Vest sa companyâ € ™ s annons budget fortsätter att expandera. Han sade att bolaget är lönsamt och har 16 miljoner medlemmar, men han avböjde att säga hur många av dem faktiskt betalar företaget, och hur många använder det mer begränsade gratistjänster eller inte längre besöka webbplatsen.

Match.com och Yahoo avböjde att diskutera True.com. Men David Evans, som skriver Online Dating Insider (onlinedatingpost.com), en blogg om branschen, sa konkurrensen var upprörd Sann eftersom dess annons blitz, som innehöll text bundna annonser till dating-relaterade sökord, driver upp annonseringskostnader medan skada industryâ € ™ s rykte.

â € œThey arbetat hårt för att övervinna det stigma som tillhandahåller dessa tjänster, â € sa Evans. â € œAnd True kommer in, griper tag i bly i sidvisningar och driver upp kostnaden för dating sökord på sökmotorer för alla else.â €

I annonskampanjen har också inneburit en del påfrestande invändningar. MySpace-användare har startat fyra grupper på platsen begärde att den skulle avslå True.com annonser. Mr Vest förnekar att hans annonser exploaterande eller semipornographic. â € œWe är mycket medvetna om vårt rykte, € â han. â € œPornography ger perversa, och vi vill inte perversa på vår webbplats. Å andra sidan, kan du ange från mig med fet stil att Sanna är för sex.â €

Annonsen bombmattor har arbetat på ett sätt: förra året, hoppade True till toppen av flera listor över de mest besökta kontaktannonser webbplatser. Enligt comScore Media Metrix, True.comâ € ™ s 3.800.000 besökare i februari var det något bakom Yahoo Dejting och Match.com, men före äldre konkurrenter som eHarmony och Spark Networks, som äger JDate.com och andra webbplatser.

Men True fortfarande betydligt spår dessa spelare i mer betydande kategorier, såsom tid på webbplatsen. Detta tyder på att många användare antingen inte registrera dig för betald medlemskap eller snabbt släppa tjänsten en gång de gör.

Eller åtminstone försöka släppa det. På många Internet forum, online Daters delade skräckhistorier om att försöka säga upp sina True.com konton. True kräver medlemmarna att ringa företaget för att avbryta, men det tycks gå ett extra steg av ibland inte hedra denna begäran.

Preston Roder, en 54-årig spritbutik manager i Mundelein, Illinois, sade han försökte sluta efter en fruktlös årslång medlemskap True.com september förra året men var fortfarande slå till med en rad avgifter under de kommande fyra månaderna.

â € œTrue är ett stort företag, men de kunde sjukvården mindre när du försöker säga, â € sa Mr Roder. â € œThey fick dina pengar så de är färdig med you.â €

Mr Vest sade företaget nyligen reviderade sin politik på inställda flygningar. â € œWe är inte så bra som jag vill vara. Vi har fortfarande ett pågående projekt för att förbättra, € â han.

Webbplatsen har också kritiserats för att generera slumpmässiga â € œwinksâ € â € "branschen sikt för meddelanden av intresse från andra medlemmar. Dan Consiglio, en 49-årig ingenjör från Vancouver, Washington, sade han fick dussintals blinkningar från kvinnor efter registreringen för True, och svarade på många av dem. Han fick bara ett svar, från en kvinna som vänligt upplyste honom om att hon faktiskt inte, blinkade åt honom.

Mr Vest medgav att tjänsten skickar konstgjorda blink, men han sa Användarna har möjlighet att stänga av dem och att de tjänar ett viktigt syfte. â € œWe försöka få folk som annars skulle vara mycket pension eller blyg för att träffa varandra och förälskar sig och har barn, € â han. â € œWe försöker bara göra vårt jobb som en matchmaker.â €

Speed Dating for Dummies