tisdag 15 maj 2012

Studien säger republikanerna har den bästa sex, demokrater mest


En ny studie utförd av dejtingsajt Match.com fann att själv beskrivna enda konservativa republikaner är mer benägna att få orgasm under sex än anhängare av någon annan politisk övertygelse.

Liberaldemokraterna var de minst benägna att uppleva uppfylla sexuell intimitet, även om de enligt uppgift oftare sex än sina konservativa kolleger.

Gruppen "en enda i Amerika Study" pollat ​​5000 individer och fann att 53 procent av enskilda konservativa republikaner sannolikt att få orgasm under sex, jämfört med 40 procent av liberala demokrater.

Dock hade konservativa republikaner mindre sex under de senaste 12 månaderna än någon annan grupp som tillfrågades i undersökningen. De var också den mest sannolikt har aldrig haft sex.

Studien gjordes på uppdrag av match.com i samband med Dr Laura Berman och biologiska antropologen Dr Helen Fisher.

Några andra intressanta sociologiska resultaten från studien:

Liberaldemokraterna är mer benägna att söka en partner med ett sinne för humor, en känsla av självständighet, någon som de anser att deras lika och någon som delar en liknande livsstil.

Omvänt konservativa republikaner att göra samma reserverade val sina kompisar, väljer någon med en jämförbar bakgrund och politisk tillhörighet som är intresserad av äktenskap.

Attityder om sexuell aktivitet verkade också för att återspegla de större politiska stereotyper förknippade med varje grupp. Till exempel var republikanerna det mest troliga att rapportera njuta av sex i ett gift förhållande (40 procent). Demokraterna var mest benägna att njuta av sex på ett engagerat, men ogift förhållande (48 procent) eller sammanboende (36 procent). Och de frihjulsfunktion libertarianer är mest sannolikt att njuta av en "casual hook-up" (46 procent).

Och medan Republikanerna verkar ändra sin preferens för en politisk kandidat varje vecka, är det demokraterna (65 procent) och registrerade libertarianer (66 procent) som är villiga att ha ett one-night stand, i motsats till 49 procent av republikanska svarande.