lördag 20 augusti 2011

31 sätt att göra en flicka Smile


1. Säg åt henne att hon är vacker

2. Håll hennes hand när som helst. . . även om det bara för en sekund.

3. Krama henne bakifrån

4. Lämna henne röstmeddelanden att vakna till.

5. Brottas med henne:)

6. Don? Inte gå umgås med ditt ex när hon? Ar inte med dig, kanske du inte relize hur illa det gör ont henne.

7. Om du väljer att prata med en annan tjej, när du? Är klar att prata, gå över och krama henne och kyssa henne?. Låta henne vet hon? Är ditt och det eller hur? T.

8. Skriva sina anteckningar eller kalla henne bara för att säga? Hej?

9. Introducera henne för dina vänner. . . som din flickvän.

10.Play med sitt hår.

11.Pick upp henne (hon älskar det)

12.Get upprörd om en annan kille rör vid henne och hon inte? Gillar det

13.Make henne att skratta

14.Let henne somna i dina armar.

15.If hon? Är arg på dig, kyssa henne.

16.If du bryr dig om henne, så berätta för henne

17.Every killen borde ge sina tjej 3 saker: ett uppstoppat djur (hon kommer krama det varje gång hon somnar?), Smycken (hon ll skatt det för alltid?), Och en av hans t-tröjor (hon ll mest? sannolikt bär det till sängs) eller tröjor besprutas med sin parfym! och blommor eller något ibland.

18.Treat henne samma runt om för dina vänner som du gör när du? Åter ensam.

19.Look henne i ögonen och le.

20.Hang ut med henne på helgerna

21.Kiss henne i regnet (flickor älskar detta)

22.Kiss henne bara för fan av det

23.If dina lyssna på musik, låt henne lyssna också.

24.Remember hennes födelsedag och få henne något, även ifnits enkla och billiga, det kom från dig. Det betyder hela världen för henne.

25.When hon ger dig en present på din födelsedag, eller bara när som helst, ta det och tala om för henne att du älskar den, även om du inte? T (det? Ll göra henne lycklig.)

26.Always ringa henne när du säger att du kommer, kan det inte verkar vara det, men det gör ont henne och gör henne tror att du don ¡¯ t vård så ring även om du bara kan prata i en minut. Tjejer don ¡¯ t nödvändigtvis behöver ha timme långa samtal varje kväll men trevligt för oss att höra din röst, även för en snabb hej.

27.Give hennes wat hon vill

28.Recognize de små sakerna. . . de menar oftast mest.

29.Dont krama sina vänner eller dina vänner som är flickor för hon? Ll känner utanförskap.

30.Hang ut med henne när du är fri

31.If u bryr sig om henne? Visa henne!


tisdag 16 augusti 2011

Den Casual Coffee Date


Jag tycker att kvinnor tenderar att vara förmätet av en mans intresse för dem. De tenderar att anta att bara för att han har tagit kontakt med henne, eller bett att få se henne, att han vill ha sex eller en relation. Detta gör att kvinnor backa om de tror att mannen kommer att be dem om för mycket för tidigt.

Jag har också funnit att kvinnor tenderar att gilla mannen att vara lätt och ledig i början, projicera en känsla av mystik över sig själv och vad han handlar om. De tenderar att njuta av att inte veta vad som kommer att hända härnäst och njuta av friska spontanitet, och även de gillar inte mannen att komma på för stark. Med denna förståelse har jag kommit fram till en framgångsrik modell som behandlar alla ovanstående frågor, och har resulterat i att jag hade bokstavligen en över 70-grad% framgång i att få kvinnor att gå att få ihop med mig.

När jag träffar en ny kvinna, föreslår jag att jag finner henne intressant och vill veta mer om henne och lära känna henne bättre än en avslappnad kaffe. Nu är detta inte innebär jag vill ha sex eller ett förhållande, eller att jag är desperat. Men förmedlar ett visst intresse och en nyfikenhet i mig för henne. Också jag inte be henne för en dramatisk och allvarlig middag och en film, vilket innebär en "relation-orienterad" typ av datum, vilket inte är vad jag vill eller vad du vill förmedla.

Poängen är att hon inte är riktigt säker på vad jag vill eller om jag är verkligen intresserad av henne helt och hållet ännu. Och det förmedlar till henne att hon kanske behöver bevisa för mig att hon är värd mitt fortsatta intresse. Detta sätter henne verkligen på hennes bästa beteende för att försöka imponera på mig.

Den andra delen av denna metod är att hon inte är säker på var detta kommer att gå. En ledig kaffe datum kan leda till något, vilket jag tycker tenderar att excitera kvinnor och leder till möjligheten att någon spontan handling. En annan viktig del är detta sedan dagen är ledig man inte känner sig tvungen att kyssa henne eller ha någon uppföljning planer om hon inte uppfyller det du söker efter.

Den sista och viktigaste delen är att både du och hon kan koppla av och ha kul och inte känna att du förväntas göra eller vara något som du inte är. Jag har funnit att kunna skapa denna typ av känsla av lätthet tenderar att snabba upp saker och ting mellan så vi båda vet att man inte kommer att be den andra för något utan att det synes lämpligt för tillfället.

Även på kaffe "datum" Jag tycker det är oerhört givande att hålla tillbaka din lust för henne och bara fokusera på att lära känna henne. I de flesta fall att hon kommer att föreslå en uppföljning eller avtala om att se dig igen. Och här tycks nyckeln vara att komma överens och ta upp henne på hennes framsteg och förslag.

Jag har funnit att även om hon uttryckt någon tvekan att se mig i början, tenderar att smälta bort när jag föreslår bara en tillfällig kaffe och hon har en chans att umgås med mig. En kvinnas intresse tenderar att växa långsamt, i motsats till stigande snabbt som en mans. Och placera dig själv på detta sätt kan du spendera tid med henne och tillåter dig att växa på henne. Och detta verkar oavsett om hon har en pojkvän, man eller "är bara inte ute efter ett förhållande just nu."

Sammanfattningsvis säger jag till kvinnor, "Hej, det var bra att träffa dig. Du verkar väldigt intressant och jag skulle vilja veta mer om dig över en avslappnad fika nästa tisdag kl 6:00. Vad sägs om det?" Sen bara stanna enkel och avslappnad och låta saker hända på egen hand.

Sikker Speed ​​Dating