söndag 13 november 2011

Dating efter femtio


Dating efter femtio är ett begrepp som gradvis ifatt folk. Även kan det verka lite konstigt i början, men som man brukar säga finns det ingen ålder för kärleksfulla och man kan bli kär igen, även efter nedgången av ungdomar. Men det kommer med en ny uppsättning utmaningar och roliga som måste hanteras. Både män och kvinnor kan gå ut på jakt efter partner även efter 50 års ålder. Men när du funderar på att hittills i denna ålder, det finns vissa saker som bör hållas i åtanke. Kom ihåg att din kropp inte samma sak som det brukade vara, din mentalitet, tankeprocesser och ansvar har också förändrats med tiden.

Så, om du är på jakt efter en partner och villig att datum efter femtio, här är några praktiska tips.

Den första och främsta uppgift är att ta väl hand om dig själv. Hålla sig i form är mycket viktigt eftersom detta kommer att få dig att känna dig mer levande, och ger dig en ny iver för livet. Komma i form är en annan uppgift som blir väldigt viktigt när du är villig att datum efter femtio.

För att hitta likasinnade människor, kan du välja att ansluta sig till flera kommunala tjänster eller andra frivilligorganisationer där människor från olika samhällsskikt skulle samlas. Den utökade sociala krets skulle hjälpa dig att träffa nya människor, dela tankar och idéer, diskutera olika frågor och spendera en bra tid.

Om du älskar musik och dans, kan ingenting vara bättre än klubbar där man kan ägna sig åt dessa aktiviteter. Du kan alltid hitta din dating partner i den här inställningen och tillbringa en helt fantastisk tid.

Internet är ett annat ställe där man kan hitta en dating partner lätt även efter femtio. Oavsett vad dina krav är, kan dejtingsajter vara ett utmärkt sätt att hitta den perfekta partnern. Var ärlig när du är på jakt efter din dejt. Ge riktig beskrivning om vilken typ av person du är.

Till slut när du går ut på din första dag efter femtio, hålla den lätt och ledig. Prata om saker som intresserar er båda. Du kan också nämna dina barn, om du vill. Men inte helt gå in på dem för hela kvällen. Bara nämna dem och gå vidare till andra ämnen som verkar vara intressant för er båda.

Bo informerade om aktuella frågor, sport eller nyheter kan vara en ytterligare fördel. Detta skulle hjälpa dig att föra samtal om olika ämnen. Låt inte tristess steg in din dating, så alltid göra plats för något spännande.

Det är bättre om du inte nämner om din ex-partner, om det är en make, maka eller en dating partner. Alla har nackdelar och vid denna tidpunkt, när du är en ansvarsfull och mogen person, skulle folk inte vill höra om dina misslyckade eller olyckliga relationer.

Så, om du är singel och redo att mingla efter 50, håll utkik efter möjligheter att hitta den perfekta partnern omkring dig.

Wat ik heb geleerd over het Cold Aanpak


Hur läsa kroppsspråk


Hur berätta om en man är intresserad av en kvinna? Ta ett tips från hans ögonkontakt, ansiktsuttryck, arm-och benrörelser, och övergripande hållning vad han tänker och känner. Det är inte alltför svårt att veta om relationen är förtjust eller dömd. Bara uppmärksam på de små detaljerna som kommer att avslöja allt.

Ögonkontakt och elev Dilation

I USA, människor antar att ögonkontakt är avgörande i att veta om någon talar sanning eller är svekfull. Men i vissa kulturer är direkt ögonkontakt ett tecken på respektlöshet. I kulturer där ögonkontakt är acceptabelt, visar ögonen kvar på den andra personens ansikte minst 80 procent av tiden intresse.

Vad som är viktigare är elev utvidgning, något som människor har någon kontroll över. Om en person är intresserad av en annan person, eleverna sannolikt kommer att vidgas. För att dubbelkolla detta, diskutera något personen uppenbarligen har något intresse av och titta på hans elever ihop sig. Sedan ta upp något som är en av hans passioner, och se vad som händer.

Blinkande eller blinka

När någon blinkar, visar den ofta intresse för vad den andra personen säger, enligt Läsning ögonen, en artikel om Psykolog Världens hemsida. Blinkar, men varierar beroende på kultur. I västvärlden är blinkar en flörtig gest, medan det i andra kulturer, det är respektlöst.

Stående Stäng

Män och kvinnor som står mycket nära kan visa intresse. Andra ledtrådar för att titta efter för att indikera en positiv medvetenhet är:

Tänk på att det kan finnas vissa kulturella skillnader, som kan orsaka en annan läsning av personens avsikter. De flesta latinamerikaner tenderar att ha en mindre komfortzon än många asiatiska människor på grund av kulturella uppfostran. Var medveten om personens bakgrund och titta efter förändringar i hans visst beteende. Om han börjar stående armlängds avstånd från varandra sedan flyttar närmare och samtidigt fokusera på samtalet, är detta ett tecken på intresse.

Tecken på kvinnors intresse

Många kvinnor, medvetet eller omedvetet, visa sitt intresse för en man genom att flytta ett visst sätt eller göra gester som visar att deras sinnen är förhöjd. När hon kastar håret, stryker hennes hår eller flyttar bort från hennes ansikte och exponerar hennes bara axlar, hon visar en längtan efter uppmärksamhet. Andra saker hon kan göra är slicka hennes läppar, använda färska läppstift eller långsamt knapra på något som hon äter.

Tecken på en mans intresse

Män tenderar att titta på en kvinnas gester, letar efter ett tecken på att dom är intresserade. Om de är övertygade om att de inte kommer att avvisas, kan de lyfta ett ögonbryn och lät den falla, enligt Tracey Cox i 18 Clues kroppsspråk som säger att han är intresserad, en artikel om ivillage.com.

Andra tecken att titta efter är:

Även om de fysiska tecknen är inte helt pålitlig, kan de ange andra personens intresse. Titta efter ögonkontakt, blinka, elev dilatation, hur nära den andra står personen, putsar och andra organ gester språk för en stark fingervisning. Om detta är den första dagen, det bästa sättet att ta reda på vad den andra personen tänker eller känner är att träda fram och fråga.

I giovani o esperti?