lördag 22 maj 2010

Tips om fördelar och nackdelar med Dating In Your trettiotalet


Numera fler och fler människor in på dating scenen i trettioårsåldern. I vissa fall människor kommer till dating scenen efter en skilsmässa eller en långsiktig relation. Dock att ISNA € ™ t den enda anledningen till så många människor i trettioårsåldern på dating scenen. Många 30-någonting har spenderat många år att utveckla en stark finansiell bas så att de kan känna trygghet i todayâ € ™ s karriär drivs värld. Har upprättat sina pensionsplaner och andra nödvändiga finansiella skyddsnät för framtiden, nu är de redo att börja leta efter en kompis. Naturligtvis finns det fortfarande flera fördelar och nackdelar med att dejta i din 30A € ™ s och här är några av de viktigaste ...

Fördelar

Den mest uppenbara fördelen med att dejta i trettioårsåldern är dina nivåer av erfarenhet. Du har en bättre förståelse för människor och som du sannolikt eller osannolikt att umgås med. Det är lättare för dig att hantera låga och höga toner att livet kan kasta på dig så att du är mer sannolikt att kunna hantera den osäkerhet och överraskningar för datering.

Nästa Fördelen du har är din ekonomiska trygghet. Du har råd med en semester eller ett familjehem ska dina dating leda till äktenskap. Du kan notan på en dag utan att tänka på det. Med andra ord du är ekonomiskt förberedda för oavsett vilken dating världen kan kasta på dig.

Mest nytta du har samtidigt dejta i din 30A € ™ s på ditt självförtroende. Den kamp som kommer att förstå vem du är, vad du styrkor och svagheter är och andra problem folk att gå igenom i sin 20a € ™ s är bakom dig. Du är förmodligen nöjd med vem du är och försöker inte svårt att passa in med en viss samhällsgrupp. Detta självförtroende är mycket attraktiv för det motsatta könet i alla åldrar.

Nackdelar

Den mest uppenbara nackdelen med att dejta i din 30A € ™ s är att du dejta i din 30A € ™ s. Du får gå förvänta sig att dating scenen att fyllas med mycket yngre människor och undrar vad du gör där. Denna känsla av social osäkerhet är vanligt för äldre datersâ € | men den enkla sanningen är att dagens dating scenen passerar generationer så det finns ingen anledning att vara osäker om din ålder.

En annan nackdel är att dina förväntningar kan vara för hög. Eftersom människor i deras 30a € ™ s är mer benägna att veta exakt vad de vill ha det får svårare för dem att öppna sig för vad dejta upplevelser kommer deras väg. Lära sig att släppa taget om förväntningar är en bra idé att ha roligt.

En sista nackdel kan dina vanor och rutiner. Att vara 30 innebär att du redan har etablerat sätt, vilket inte bara kan störa din dating, men också med att vara flexibel med någon relation som kan uppstå från din dating. Lära sig att släppa några av dina dagliga rutiner kan hjälpa dig att få den flexibilitet du behöver för att få en lyckad dating erfarenhet.

Mest av allt ha kul! Håll ett öppet sinne och vara redo för äventyr todayâ € ™ s dating scenen kan släppa lös över er.