lördag 31 oktober 2009

Top 10 Pick Up Artists Of 2006 Announced

Los Angeles,) December 31, CA (PRWeb 2006 - ArtOfApproaching.com, Internet ledande webbplats tillägnad dating råd för män, meddelade idag på den blogg Topp 10 Pick Up Artist 2006.

Webbplatsens webbmaster, författare Joseph Matthews, har ranking överst Pick Up Artists de senaste fyra åren.

"Innan jag började officiellt uppsatta personer, fanns det mycket spekulationer om vem som var den verkliga affären och som inte var, säger Matthews, om hans beslut att rangordna män på deras skicklighet med kvinnor.

"Du hade en massa killar springa runt att säga hur bra de var med kvinnor, men jag faktiskt börjat gå ut och träffa dem och själv se om de hade varorna. Några gjorde, gjorde vissa inte. Jag ville påpeka de som gjorde det. "

Ända sedan lanseringen av New York Times Best Selling bok "The Game: Penetrating The Secret Society of Pick Up Artists," det har varit ett stort intresse från folk om "Pick Up Artist fenomen."

"Det finns en massa killar där ute som försöker tjäna pengar lära män hur man ska möta kvinnor som har absolut inga affärer att göra det, säger Matthews. "Att frigöra Topp 10 per år var ett sätt att lyfta fram de människor killarna bör vara uppmärksamma på."

Kriterierna för att göra Top 10 listan varierar. Först och främst måste de sökande ha träffat Matthews, eller någon som han litar på, och sett dem i aktion med kvinnor i person.

Det andra, Pick up-artister är graderade på deras egenskaper och färdigheter. Inte bara är deras förmåga att få en kvinna som dras till dem snabbt beaktas, men deras innovationer, kreativitet och vilja att ge tillbaka till samhället i stort väger tungt i rankingen.

"Det handlar inte bara om huruvida man kan få en tjej att sova med dig, säger Matthews. "Det handlar om om du tar med något nytt till bordet. Om du kan hjälpa människor i stort att förbättra sitt kärleksliv på ett sunt sätt som är fördelaktigt, inte bara för dem, men för kvinnor också."

Av den anledningen kommer du inte att se några "sleazeballs" bland Matteusevangeliet plockar i år.

"Det kommer att vara en kontroversiell lista i år, förklarade Matthews om sin ranking. "Vi har ett nytt nummer ett, och det är inte som du kanske tror. Förutom detta har vi också en hel del nya ansikten till i listan - av vilka många är inte övertygade borde ha tagits med, men jag kände skakade det nog att bli igenkänd. "

Några av de personer rankas i år kommer att vara bekant för läsarna av The Game. Vissa är nya fräscha ansikten. Andra är gamla stand-bys vill klo sig högre i rankingen.

Tidigare år, de som har rankats högt i Matthews 'Top 10 har sett sin verksamhet ansträngningar att öka det kommande året. Antalet en Pick Up Artist 2004 och 2005 - Neil Strauss, författare till The Game, som Matthews upptäckt medan han fortfarande var hemlig och okänd - fortsatte med att släppa en kurs i 2006 som sålde slut på några timmar, kvittning författaren en rejäl sju figur vinst.

Erik von Markovich, även känd under sitt pick-up namnet "Mystery", fortsatte med att se sitt företag växa från en liten verkstad service till flera miljoner dollar per år inom branschen samtidigt som framhävs ständigt i topp 3 i rankingen.

"Jag vet inte om den ranking påverkar verksamheten eller verksamheten påverkar rankingen, säger Matthews. Men oavsett, det är bra exponering för de människor som är listade. Inte alla av dem gör andras pengar lära ut hur man förbättrar sitt kärleksliv, men alla definitivt att få en bula i trovärdighet på grund av detta. Och det är inte ovanligt att se någon satsning på den kommersiella arenan efter att vara intagen.

De tre var nära lopp i år. Titeln på nummer ett Pick Up Artist i år går till en man med nick-namn Swinggcat, en under-radar författaren och dating coach med bas i Los Angeles Kalifornien, som steg till berömmelse genom sin ökända förmåga att få kvinnor att ha sex med honom inom några timmar att möta honom - ibland medan deras pojkvänner var i rummet bredvid.

Det nummer två plats går till tidigare mästare Neil Strauss, tätt bakom med Markovich, som nyligen avslutat en pilot till en TV-show på VH1 baserad på hans läror.

1. Swinggcat

Vi har ett nytt nummer ett i år! Och det ära tillhör Swinggcat, en PUA som inte är främmande för överst i listan. Han har genomgående varit mycket högt rankade i topp 10 under de senaste åren, och i år har han äntligen bryter sig in i den 1: a plats, dethroning tidigare mästare Neil Strauss, som har slagit fast att ära eftersom rankingen har börjat. Detta är inte att säga att Neil skicklighet som en pick up-artist har försämrats på något sätt (i själva verket är han lika bra som någonsin!). Anledningen till den plötsliga hopp till nummer ett har att göra med många saker ...

Swinggcat's spel har konsekvent blir bättre och bättre, och 2006 var definitivt hans år. Swinggcat har gått ut ganska konsekvent sedan år började, vi talar som 4 till 5 dagar i veckan. Och oftare än inte, drar han kvinnor tillbaka för en lekman.

Så prevalensen av hans förförelse skicklighet har verkligen vuxit under 2006 - både i klubb spel och dag spel. I själva verket, skulle jag gå så långt att säga att han drog så många kycklingar från walking down 3rd Street Promenade i Santa Monica som han har från nattklubbar i Los Angeles. Inte bara det, utan bevis på honom dra flickor bort framför sitt alldeles egna pojkvänner och banka dem i ett närliggande badrum medan pojkvännen undrar var hans tjej gick det börjar bli en ganska standard krampa för Swinggcat, som verkar ha perfekt för konst "instant stark attraktion."

Men mer än hans otroliga upphämtning tapperhet, och förmodligen den största anledningen till att han har hoppat upp till antalet en plats i år, har varit hans innovation och utveckling av plocka upp färdigheter. Även Neil Strauss hade Annihilation Method, vilket var definitivt en stor riktmärke under 2006, har Swinggcat utvecklat ett helt annat - men inte mindre kraftfull metod för förförelse och attraktion. Till skillnad från Neil har dock Swinggcat behållit detta system mest på sig själv, men han delade ett par av hans nya idéer med mig, och jag måste säga, de är ganska fascinerande.

Inte bara det, utan Swinggcat har också varit aktivt engagerad i gemenskapen under 2006, i en klart icke-kommersiella kapacitet, vilket är ytterligare ett skäl till varför jag bestämde mig för att ranka honom # 1 i år. Om andra förförelse gurus tenderar att ta betalt för workshops och seminarier, har Swinggcat varit mycket bra om möte med lokala pick-up artister och ta dem till sarge. Han är även fostrat några killar jag känner till, ta dem under sina vingar och visar dem rep.

Alla dessa faktorer har tillsammans föra Swinggcat till toppen av listan. En överraskning, utan tvekan, att vissa - men inte alla som har sett Swinggcat i aktion det senaste året, for sure.

2. Style

Jag var tvungen att fundera länge och hårt om den roll Style skulle spela i årets Top 10. Visst, tekniskt han "ur spelet, men sedan han slut med sin flickvän, vet jag Neil har varit upp till sina gamla knep. Detta var en seg, eftersom jag har så hög respekt för Neil och hans förmåga, och det faktum att Swinggcat och Mystery är båda så imponerande Puas i sin egen rätt, att Mystery ska nog till nummer två plats i år, men Jag skulle vara försumligt att ge Neil något mindre än en sekund i rankingen för en mycket stor anledning ...

2006 var absolut det år då Annihilation Method. Neil's avslöjande av hans speciella tekniker till en lycklig 375 människor var helt klart den största händelsen i PUA gemenskapen under 2006 - inte bara för att han avslöjat en otrolig mängd Pick Up kunskap, men framgången för hans produkt kan mycket väl ändra affärslandskapet av samhället i stort.

Men som alltid, är Style en av de bästa som finns, och om han slår sig ner i 2007, jag är säker på att han kommer att finnas med på listan nästa år också. Heck, kan han till och med kunna återkräva sin 1: a plats!

3. Mystery

Jag skäms släppa Mystery to # 3 i år, förmodligen för att han förtjänar bättre på grund av hans skicklighet set, men det fanns några faktorer som vägde tungt på mitt beslut. Den första var bristen på innovation Mystery visade i år. Inte att ta bort något från Mystery Method, men det är exakt samma som den var förra året. Mystery skära också tillbaka på sin workshops, så han var inte lika produktiv som han under tidigare år. Men som sagt, 2006 var inget lodis år för mannen. Hans företag fick stora, skapade han Project Miami, uppföljaren till den ödesdigra Project Hollywood hus, och han sköt en pilot för VH1. Och naturligtvis är Mystery fortfarande Mystery - charmig, rolig, sauve, och galen som alltid. Jag hoppas att se stora saker från honom under 2007, och kanske han äntligen kan rangordnas i den 1: a plats han, med alla rättigheter, förtjänar.

4. Zan

Zan är tillbaka på listan i år, och det med besked, köra hela vägen tillbaka till # 4 plats efter att få bara ett hedersomnämnande förra året. Jag hade tillfälle att umgås och prata med Zan under 2006, och som ett gott vin, är killen bli bättre med åldern.

Zan har kommit in på området kommersiell förförelse undervisning med sin Upplyst Seduction verksamhet, och hans filosofi om livet och kärleken är definitivt ett mycket starkt inflytande på mig personligen.

Zan inte längre har sin 6-flickvän harem, men han ner till två kvinnor som han verkligen älskar, men som naturligtvis inte hindra honom från att följa sina passioner när tillfälle ges. Förväntar sig stora saker från Zan människan i 2007.

5. Sinn

Jag fick äntligen träffa Sinn i år. Nu är detta inte den ursprungliga Sinn, från boken The Game. Detta är den nya Sinn, Mystery Method främsta instruktör. När jag träffade killen var jag ganska imponerad av hans säkra uppförande, easy going attityd och charm. Han har också mycket kraftfull interaktioner med kvinnor, från vad jag sett. No doubt, kan vi förvänta oss stora saker av denna stigande stjärna i framtiden, skulle han någonsin försöka hitta ut på egen hand och förnya området något.

6. Lance Mason

Också känd som "Sensei," Lance har varit riva upp San Francisco scenen som han fortsätter att expandera sin verkstad Pick-Up 101. I själva verket, skulle jag gå så långt som att säga att PU101 är den enda verkstad företag där ute som kan tänkas konkurrera med Mystery Method på detta område, och detta har till stor del på grund av Lance och hans strävan att hjälpa män att få bättre med kvinnor. Lance har också arbetat hårt för att leverera vissa kvalitetsprodukter dela sina tankar och idéer till marknaden i år. Även om han inte har delat något helt banbrytande med världen, är hans stil ett trevligt alternativ till uber-vetenskapliga aspekterna av Mystery Method, som verkar råda just nu.

Kort sagt: Lance är en PUA för att titta på.

7. David DeAngelo

Detta år var en riktig höjdare, eftersom jag faktiskt fick umgås med David D i Las Vegas för en helg och se honom i aktion för mig själv. Naturligtvis tog killen upp en ny strippa varje natt. Som Borat skulle säga - NICE! Jag tror inte att någon kan argumentera om det inflytande här mannen har haft på samhället i stort (i själva verket skulle jag hävda den enda personen med mer utbredd överklagande Neil Strauss), och nu när jag har fått se sin färdighet för mig, kan jag ärligt säga att han hör hemma på Top 10. Han kanske inte är så produktiv som någon som Mystery, eller som tillägnad hans farkost som någon som Swinggcat, men mannen har varorna där det räknas. Såg sin kaxig / roliga stil i aktion (och hålla i mitten, det här är killen som skapade det!) Var verkligen upplysande. Jag tror att om han hade fokuserat mer på att dubbla dina Dating i år än hans andra affärsprojekt, skulle han troligen att bli högre på listan.

8. Jonglör

Upp från nummer 10 förra året, skulle jag säga Juggler är nu officiellt att stanna. Eftersom hans stora comeback år 2005 med hans framträdande i The Game, verkar han har verkligen fokuserat på att bygga hans karisma Konst företag i en bransch krampa. Människor som tar en jonglör workshop svär kille, och på grund av detta har han en mycket trogna fans. Han är även omfattar mer mainstream media, och inta en mer aktiv roll i samhället verkar det, vilket är anledningen till hans bula i år.

9. Playboy LA

Tillbaka på listan i år är Playboy LA (som ironiskt nog bor i New York). Ha känt Stephen ett tag, kan jag intyga att hans otroliga skicklighet som en pick up-artist. I själva verket gillar han skämtade om att han är "Real Life Hitch!" 2006 såg Stephen skilda vägar med sin CECI kompis Sickboy, och stryka på egen hand. Han driver nu CECI på egen hand, och styra företaget i en riktning som är särskilt unik för honom. Stephen verkar mycket engagerad för att inte bara förbättra tekniken i Pick Up, men förnya det och hjälpa män inse bättre självförtroende och större möjligheter med kvinnor. Jag är verkligen spännande att se vad Playboy kan dra av i det nya året!

10. Mehow

Det var ett tufft beslut att lägga Mehow på listan i år av flera skäl, inte minst som det är - jag har aldrig träffat killen! (Vanligen en stor faktor i att få rankade) Men jag har hört från tillräckligt många människor som har sett honom i aktion, att han är nästa stora stjärna i samhället, och han har varit aggressivt uppvaktar uppmärksamhet, både på webben och media mainstream. Jag har hört att han är inte bara en del av Project Miami, men också en del av Mystery's VH1 pilot (Och förutom allt detta, verkar han ha kunnat charm Mystery bort från sin långvariga relationer med sina affärspartner Nick Savoy!). Inte bara det, men han tycks göra en samlad insats för att lära andra män hur man gör bättre med kvinnor, inte bara trough erbjuda sina egna verkstäder, men tydligen är han också ut video på sig själv sarging gratis upp på Youtube för världen att se så andra killar kan lära sig av exempel - och allt detta har fått honom lite uppmärksamhet. Är naturligtvis en stor nackdel med Mehow att han verkar göra ren Mystery Method till det extrema, och denna brist på sin egen stil och innovation skulle betyda att han är bara en "tronpretendent" of Mystery Method, men jag har hört från tillräckligt många människor att det är mycket möjligt att han kunde bryta ut på egen hand och ta PUA världen på ett unikt riktning. Vem vet? 2007 skulle vara året då Mehow! Only time will tell, antar jag.

torsdag 29 oktober 2009

The Story of Joe Francis and his GGW Franchise

Joseph R. "Joe" Francis (född 1 april 1973) är grundare av Mantra Films, Inc., som producerar Girls Gone Wild och Guys Gone Wild DVD-serien. Francis, som växte upp i Laguna Beach, Kalifornien, examen från University of Southern California 1995 med en examen i företagsekonomi. Han avslutade också USC's Entrepreneur Program.

Efter examen från USC, arbetade Francis i olika kapaciteter i TV-produktion, så småningom landa ett jobb som produktionsassistent för TV-serier Real TV, som sändes fot av ovanliga händelser inte rutinmässigt omfattas av mainstream Network News på den tiden. Medan han arbetade på Real TV, Francis lärt av en sammanställning video som var populär bland produktionspersonalen som innehåller film, som ansågs vara alltför långtgående för tittarna nät-TV, inklusive Real TV. Francis trodde att det fanns kommersiella möjligheter med en video av detta slag och redigerat videoband och döpte den förbjudits Television, som Dagens (bland annat), en liten flicka och hennes mamma träffas av en framrusande tåg. Han använde ett företag direkt marknadsföring plan som han skapade i college och försäljning av enskilda videokassetter av titeln.

Banned From Television ansågs vara en kommersiell framgång och lekte andra uppföljare. En av de videor som Francis hade licens, innehöll bilder från kvinnliga studenter blinkande sina bröst under Mardi Gras och Spring Break. Seeing marknadsföring överklagandet, heter han att bilderna Girls Gone Wild (GGW). Han stannade till slut licensiering material och började producera den själv.

De videor har teman som "Girls Gone Wild: Ultimate Spring Break eller Girls Gone Wild: Sexy Sorority Sweethearts och marknadsförs till unga vuxna män. De är främst säljs via TV postorder och ofta annonseras på sena infomercials natt tv, med en kort "VARNING" som en ansvarsfriskrivning innan kommersiella börjar.

År 1997, vid 24 års ålder, grundade Francis Mantra Films, Inc. som bygger på förutsättningen upptäckte att han kunde film college-age kvinnor "Going Wild," inklusive blottade sina bröst inför kamerorna på våren raster och andra lokaler, Mantra blev ett företag med över 400 anställda och har registrerats omsätter drygt 100 miljoner dollar per år. Mantra snurrade också av killarna Gone Wild DVD-serien.

I en värld av popkulturen, Francis "Girls Gone Wild regelbundet refereras i dagens samhälle och popkultur atmosfär och nämndes nyligen som ett exempel på" sexualisering ", nummer 23 på USA Today: s lista över" 25 trender som Changed America ".

Som offentlig person har Francis lockat sin andel av kontroverser, inklusive påståenden om en konspiration för att använda minderåriga i sexuella föreställningar och påståenden i Los Angeles Times för våld mot kvinnor. I ett väl publiciteten fall, kidnappades Francis från hans Bel Air hem av en angripare som också försökte utpressning Francis. Gärningsmannen fick ett 10-års fängelse.

Francis är ofta kritiseras av sociala kommentatorer och feminister tredje omgången för att vidmakthålla det som vissa anser vara "den nya dubbel standard" vilket motsvarar den objektifiering av kvinnor med sexuell frigörelse.

Mantra filmer har kommit under rättslig attack vid ett flertal tillfällen. Återkommande påståenden ingår att kvinnor ägnar sig åt sexuell aktivitet användes utan samtycke av kvinnorna, som Mantra filmer bedriver sexuellt utnyttjande av minderåriga och den ofullständiga uppgifter hölls av deltagarna i GGW videor. Idag videor, som säljer för så lite som $ 9,99 per styck, bidra till en total omsättning om nästan 100 miljoner dollar per år för Mantra Films, Inc.