fredag 29 juli 2011

Jennifer Aniston isnt Den största fan av dating


I en intervju med brittiska Röda tidningen, öppnade den 42-åriga skådespelerskan om hennes nuvarande icke-existerande kärleksliv.

"Jag är inte ett stort fan av dating. Jag har middag med manliga vänner och det är direkt, "det är den nya människan", säger hon i sin täckmantel för tidningen från maj 2011 frågan.

Istället är Aniston mer fokuserad på vad hon älskar att göra mest ... och det är underhållande andra.

"Att veta att jag får göra det jag älskar att göra, vilket är underhållande. Det är viktigt för mig. Den verkliga kärnan i allt arbete, och jag kommer att skydda det - och mig - som en Momma lejon skyddar en unge ", säger hon.

Men när det kommer till berömmelse ... Hon är inte så skyddande.

"Fame är ett udda djur. För det är inte verkligt, "Jennifer fortsätter. "Det är inget riktigt om det. Ibland vaknar och tänker "Jag vet inte om jag är lika stor som denna best. Kommer i dag vara den dag när det blir mig? Eftersom du är bara en person som alla andra, med ådror och ett hjärta ", sade hon," och ändå är du projiceras som nästan övermänsklig. "

Fortsätt njuta av enda liv Jen. Vem vill egentligen att vakna upp till samma person varje dag ändå?

En ABC Guide till Dejting i College


onsdag 27 juli 2011

Varför Dating Vidskepelse arbete som faktiskt


Av Diana Vilibert

När det gäller att få tur, kan jag alltid räkna med en sak: ju mindre förberedd jag är, desto mer sannolikt är det att det ska hända. Jag minns att nå denna slutsats en ödesdiger natt då jag befann mig i mitt badrum, tog av mina strumpbyxor (kontroll-top, natch) och ta tag i en rakhyvel och rakkräm innan balansera min fot på kanten av diskbänken, bedjande glaset vin Jag hade just avslutat inte skulle ramla över mig. Min dag var i vardagsrummet, förmodligen undrar vad fan jag gjorde där inne.

Detta var inte första gången jag befann mig i den positionen - Jag har även gjort sig skyldig till rakning benen på en restaurang badrum i mellan middag och efterrätt. Och när jag började märka mönster, utan att misslyckas, varje gång jag skulle misslyckas med att raka benen före ett visst datum, skulle jag få lite handling.

Jag frågade mina vänner om de också har date-kväll skönhet eller vidskepelse mode, och jag fick reda på att jag inte är den enda (OK, jag var den enda som rakade benen i restaurangen i mitten av ett datum - det var bara en gång, jag svär!). En flickvän sa att på första dejten, "Om jag är riktigt nervös jag bär mina" vardagliga "klänning att låtsas att jag inte bryr sig. Jag brukar ha min bästa klänning på den andra dagen. "Another svär av omaka strumpor. "Första gången jag fick kysst, jag var klädd i omaka strumpor. Jag var arg på förhand ... riktigt nervös att jag såg ut som en idiot (som är dum, han kunde inte ens se dem)., men sedan dess har det varit en sak "

Och det är inte bara damerna - men min kille vänner håller sig till mer allmän vidskepelse. Man svär av en lycklig skjorta, medan en annan medger han undviker kläder som inte har gett honom mycket lycka i det förflutna.

Jag kunde inte undgå att märka att mellan min stubb ben och min kompis "vardagliga" klänning, är målet att undvika försöker för hårt. Trots allt, tycker som att tillbringa fyra timmar att plocka ut de perfekta kläderna bara ha datumet vara en total byst? Sikta lågt och du kommer inte bli alltför besviken, du kan även bli positivt överraskad. Men under tiden, höll mina killkompisar allt det enkelt: få ett ligg gång bär en viss klädsel eller cologne, och hålla bära det. Man fortsatte även att bära hans "tur" skjortan efter att ha blivit rånad i det.

Så vad är det med dessa dumma vidskepelser, och varför är vi övertygade stämmer strumpor eller en viss klänning är vad som får oss lyckliga - i motsats till vår lysande personligheter? Enligt eHarmony, har det att göra med osäkerhet. "När vi upplever något som verkar okontrollerbara, såsom förälskad, vi försöker få kontroll", skriver psykologen Bruce Hood. Och vi kan inte hjälpa det: "Våra hjärnor är kopplade att söka mönster i världen - särskilt i tider då vi är osäker på resultat. Och vad kan vara mer oförutsägbart än de tidiga virvelvind av en passionerad romans? "

Och du kan lika gärna ge upp - att försöka befria er från vidskepliga beteenden bara gör det värre, skriver Hood. "Vi kan berätta för oss att få ett grepp, men innerst inne vår emotionella hjärna skjuter på alla cylindrar", och tillade att "Det ironiska är att om du försöker att stoppa dig själv från att vara vidskeplig (som ofta kan man inte), då du känner dig mer ångest, vilket i sin tur leder dig att söka mer kontroll. "


måndag 25 juli 2011

En ny studie visar nästan en fjärdedel av Par träffat online


av Jennifer Ludden

Vänner har länge varit samhällets främsta äktenskapsmäklare, med hjälp från föräldrar och medarbetare. Men de är alla förlorar mark till Internet. En ny studie visar att nästan en fjärdedel av par träffat online, och förutspår att webben snart kan komma att bli Nr 1 hur amerikaner hitta en partner.

Michael Rosenfeld på Stanford University säger att tekniken inte har skakat upp dating scenen så här mycket sedan uppfinningen av telefonen, men även det inte jämföra.

"Telefonen gjorde det lättare att ha kontakt", säger han, "men egentligen bara med folk du redan visste. Du skulle inte plocka upp telefonen och ringa någon du inte känner. Det skulle vara besvärligt. "

Men Rosenfeld studie, som presenterades vid American Sociological Associations årliga möte, finner de att ansluta online är oftast fullständiga främlingar - inte ens vänners vänner.

Självklart, säger New York psykologen Nicole Adams hon använder online dating webbplatser just därför att de avslöjar en hel del information om dessa främlingar.

"Grad av inkomst, livsmål, intressen, gillar, ogillar," säger hon. "Man vill också avskaffa de verkliga galna människor, i brist på bättre sikt."

Adams är 35 och har dejtat på nätet samtidigt gå igenom en skilsmässa. Visst, säger hon, folk brukade lita på familj och vänner att överväga alla hennes önskemål och komma med en bra match.

"Men ingen riktigt, riktigt vet vad jag gillar utom jag", säger hon.

Adams uppskattar att kunna nå ut till människor hon aldrig stöter på i sin egen sociala kretsar, och i själva verket finner forskning att webben är mer sannolikt att ansluta människor från olika religioner och etniciteter.

Sedan Adams säger att det är mycket praktisk aspekt: ​​Web dejta sparar mycket tid. Om hon inte träffa någon genom vänner eller familj, även om gnistor inte flyger Adams säger att hon är mer benägna att drabbas igenom några fler datum och låt dem försiktigt.

"I online dating, har du inte något av detta tryck," säger hon.

Inga kemi? Inga problem.

"Det är som," Nästa! Tack så mycket, det har varit riktig. " "

Aj.

Men den mindre poolen av potentiella partners, desto viktigare är de som Web kontakter kan vara. Rosenfeld hittade en jättestor 61 procent av samkönade par träffas på nätet.

"Så Internet är en vän till alla som letar efter något som är svårt att hitta", säger han. "Och det är sant oavsett om du letar efter delar till en '57 Chevy, eller en partner som har vissa egenskaper som är ovanliga."

En nyligen Duke University studie visar att online daters är oproportionerligt vita och välutbildade, delvis därför att färre minoriteter har datorer hemma. Men denna studie förutspår också Web datering kommer att fortsätta att växa som tillgång online expanderar, och framgångsrikt par sprida ordet.

Rosenfeld säger allt är att lätta ett socialt stigma.

"Det brukade vara så att folk som träffat online hade en egen historia som de trodde var mer tilltalande", säger han. "Det verkade lite krasslig och opassande, och av någon anledning tänkte man att det var mer rakryggade att säga," Jag träffade dem i en bar. " "

Barer, förresten - tillsammans med restauranger och andra offentliga platser - är fortfarande den tredje mest sannolika platsen för par att träffas. Men Rosenfeld säger när du talar med människor, visar det sig många träffade där efter att först möta varandra online.