fredag 2 september 2011

Ta tillbaka Kärlek och Romantik


Det finns en stor tragedi jag har observerat.

Vad jag märker om killar är att vara kär gör dem vill vara mer undergiven och feminina. Det är inte att vara i kärlek som gör ont dem - det är att vara undergiven och feminin.

Nu, med många av killarna på denna webbplats, tappar de helt förmågan att vara i kärlek, eftersom de är utbildade på hur dåligt oneitis är. (Det är, bekymrar dig över en viss tjej som kanske eller kanske inte vet att du finns.) Men de vilseleda sin energi, och istället för att försöka döda undergivenhet och kvinnlighet som en helhet, de till slut dödar sina känslor. Som ett resultat, tycker de att de inte kan vara kär även när de vill vara.

Dessa killar associerar kär i att vara en feg och sjukdomen kallas oneitis. Men det finns en enorm skillnad mellan en frisk, ömsesidig kärlek och en ensidig blinda besattheten som degenererar dig till en klängig idiot.

Du vill veta hur du vet att du har en bra inställning?

Vad skulle hända är att vara kär i en tjej bör göra som du vill vara mer maskulin, vara ledare, sopa bort henne hennes fötter, och se till att hon aldrig kommer att glömma dig.

Jag har funnit att detta händer för mig med min tjej, nästan av en slump. Med min maskulina naturen tar över, jag har verkligen ingen behöver komma ihåg stora tekniker. Jag kan lugnt säga att hon bokstavligen är beroende av mig.

Killar har en tendens att sorts bli wusses när de är i kärlek - att förlora manlighet. Men kvinnor verkar bli mer feminin och undergiven också, vilket innebär kvinnor är mer i samklang med sin feminina natur än killarna är med sin maskulina natur. Varför händer detta?

Tja, först ut, är bristen på värt fadersfigurer i samhället att skylla. Ingen lär pojkarna hur man ska vara män, är det ingen som lär dem hur man ska vara i samklang med sin maskulina natur. Mödrar, försök eftersom de kan, inte kan göra det tillräckligt, eftersom de inte vet hur man undervisar maskulin natur, eftersom deras natur är feminin. Med fler pojkar att lära sig att älska av sina mödrar, plockar de upp den kvinnliga naturen.

Tjejer, när de är mycket förälskad, fortfarande bli mer feminina (för det mesta), uppenbarligen på grund av denna mor vårda. Även med avsaknad av mamma siffror, kvinnor älskar att prata om känslor och killar, medan killar egentligen inte göra så mycket talar om kvinnor förutom kortfattade kommentarer och skryt.

Nu för många pickup konstnärer och Don Juans, fokuserar de för hårt på teknik och mindre på tänkesätt. De kommer att agera maskulint och leaderly ett tag, men när de hamnar i en långsiktig relation är där de stöter på problem. De tänker, "Sweet, jag fick henne att gilla mig / kön mig. Nu kan jag visa mitt verkliga jag, och sluta oroa dig allt skit jag lärt mig. Det är för mycket arbete. "

Ja, det är där skon klämmer. Att vara man ska inte fungera. Att vara en människa ska vara roligt, ska lätt. Varför oroa sig för det? Du bör vara maskulin till sin natur och älskar det du gör.

Men problemet är att vissa killar aldrig ingrain kärlek känslor och romantik med nyfunna manliga tekniker och metoder inte blir tänkesätt, stannar de helt enkelt tekniker. Kärleken blir den polära motsatsen till att vara en man, och de undviker det som pesten.

Eller får de in i en långsiktig relation, och de slutar med de tekniker, och i stället börja sitt "sanna jag".

Vad händer?

De tar bort byxorna i förhållandet, sätter sin flickvän byxorna på, och killen blir dominerad och dumpas.

Kvinnor vet att relationer har roller, de bara inte erkänna det. Och om du börjar försöka fylla sin roll kommer de att börja undermedvetet försöker fylla din roll. Och eftersom det inte ligger i deras natur att göra så kommer den att ha mindre chans av bestående, och du kan kyssa relationen Bye Bye.

Hur naturligt män göra det?

Den dominerande, manliga ledare är som deras är. Det är inte en front. Det är inte en vanföreställning. Det är den verkliga dem. De är bara att vara sig själva. De kan även vara kär, och inte få skruvas över, cuz de är i kontakt med sin natur som män, och kärlek gör dem vill vara mer maskulin och inte mer feminin.

Detta spelar i romantik också. Duscha henne med presenter, vara hennes tjänare, vad som helst, är inte verklig romantik. Det är en fars som blivit sålda till oss i en brun påse med en dålig etikett, och vi köpte den. Real romantik är det som sveper henne hennes fötter, tar henne och visar dig den världen du kan ta henne till där hon är undergiven och älskade det.

Poängen här, gott folk, är att vara det maskulina älskare som kvinnor förknippar med prototypiska "Latin Lover" och romaner romantik de så kärlek, är något som inte borde bara göras på tekniker. Ingrain den i ditt tankesätt, och du kommer inte behöva arbeta på det, och växa förbittrade.

Istället kommer du helt enkelt bara vara dig själv. Du kan vara nöjd och glad som en mussla. Och hon kan vara lika nöjd och kär i dig, som du är med henne.

Inte avm kärlek och romantik - ta den tillbaka! Gör det vad det är tänkt att vara, och omfamna den.

Seks için 237 Nedenleri


onsdag 31 augusti 2011

För-och nackdelarna av dating dina medarbetare


Vem vänder dig till när du behöver råd? Om ett neutralt bollplank är vad du behöver, ett e-postmeddelande! Vi är här för att hjälpa dig att hålla en nivå huvudet och ett öppet hjärta på livets gropiga vägen till lycka.

Dejting på gymnasiet och högskolan är så lätt. Du kanske inte tror det medan du är där, men tro oss, med en utvald grupp av kandidater som gör att hitta någon hittills oändligt mycket lättare. Alla är i samma ålder och av samma tänkesätt.

När skolan slutar, börjar dejta svårigheter. Du är inte längre omgiven av hundratals alternativ. Så där går du träffa någon? Barer är det första valet, men det blir gammalt och vidrig efter ett tag. Blind datum är inte alla de är spruckna upp till vara. Som lämnar Internet-dating, och tja, ni vet hur vi känner om det.

Så hur är det med utprovade sann kontor romantik? Är det något att undvika som pesten, eller är din framtida make sitter några skåp bort?

Krystle tycker att arbetet är ett bra ställe att träffa någon. Visst, har hon inte mycket erfarenhet av dejting i denna inställning.

Hon finner inget fel med att dejta någon på arbetet så länge det är lämpligt och att du inte bryter mot några HR-regler. När allt är det bara naturligt att bli intresserad av någon som du ser varje dag och har ett gott samarbete med. I själva verket kan det sätt du arbetar tillsammans vara en bra indikator på hur du skulle bete sig i ett förhållande.

Om du inte har en massa möjligheter att träffa människor utanför arbete, då arbetet är så god som någon. Hon skulle dock råda dig vidare med försiktighet. Workplace romantik aldrig ska störa ett jobb. Det bör aldrig vara alltför uppenbart att du har ett förhållande med någon. Det är personligt och ska hållas på det sättet.

Erin har en regel när det kommer till kontoret romantik: Det är ett no-no. Efter ett förhållande slutade illa med en medarbetare, lovade Erin själv att hon aldrig skulle dejta någon i hennes kontor igen.

Även i relationen, har du alltid den på minnet att du inte vill att någon ska veta. Det blir mycket svårt att fokusera på kalkylblad och e-post när du tänker på den andra personen eller se dem som passerar ditt skåp. Glöm sitter i ett konferensrum med fönster. Har du någonsin försökt att hålla masken när din betydande andra håller går förbi med ett snett leende på deras ansikte?

Om du fortsätter dejta efter en eller båda av er går vidare till nya jobb, kommer det att bli bra för dig i det långa loppet. Men vad händer när man bryter upp medan du både arbetar för samma företag? Du kan sluta som Erin, när hon brast i gråt varje gång hennes ex-pojkvän gick förbi och någon nämnde hans namn. Det ser inte bra att din chef när du plötsligt inte kan arbeta på ett projekt med den personen.

Oavsett om du tror att det är en bra idé eller en mardröm som väntar på att hända, föreslår vi att du fortsätter med försiktighet. Inte bilpool till arbetet eller ständigt äta lunch datum som du kommer bara dra mer uppmärksamhet till er själva.

Håll din personliga relation separat från ditt arbete relation som du gör med någon du inte arbetar med. Vår känsla är att du kommer att sluta med vem ska du sluta med i det långa loppet, oavsett om de är en medarbetare eller inte!

Smertestillende medicin bundet til risikoen for erektil dysfunktion