onsdag 1 december 2010

Mormor Hittar Kondom i McDonald's Bag


Wellington, Nya Zeeland (AP) - En mormor var rädd för att hitta en kondom i ett Happy Meal presentförpackning köpt till sin 7-åriga barnbarn på en McDonald's restaurang i Nya Zeeland, rapporterar lokala medier torsdagen.

Kondomen upptäcktes natten till tisdagen i en påse som följde med Maja Whitaker's måltid, som hennes farföräldrar köpte på en McDonald's utlopp i staden Wellington.

Morfar Rowan Hutch säger till The Dominion Post tidningen att det var tur att hans fru var först att titta inne i den lilla sportväska som följde med måltid.

Hon var bestört när hon fick den gröna kondom och dess paket i väskan, sade han.

"Jag var ganska förskräckt verkligen. Faktum mitt barnbarn skulle titta i påsen och hitta den här saken. Det skulle vara svårt att förklara, hon är bara sju, sade Hutch.

Utloppet bytte snabbt Happy Meal för en hamburgare och pennfodral. McDonald's är att undersöka fyndet.

Taleskvinna Joanna Redfern-Hardisty sade på grund av sin popularitet hade tidigare Happy Meal gåva slutsålda vid utloppet och färdigpackade väskor byttes ut barns gåvor.

En var kvar otätade för visning syften och "på något sätt" hade hamnat med kunden, säger hon, utan att förklara varför kondom var närvarande.