lördag 25 december 2010

Sex and the ensamstående mamma


Har du någonsin kallat kondom en "ballong" eller införts din senaste datumet som "farbror Mike?" Om så är du mer än sannolikt en ensamstående mamma som försöker hitta den någonsin känsliga balansen mellan att leva sitt eget liv utan att störa ditt barns. Dating och samtidigt vara en ensamstående mamma har sina utmaningar, men när du lägger sex till mixen, de utmaningar bara växa. Aktuellt i varuhuset € ™ s det bästa sättet att hantera din childâ € ™ s nyfikna frågor, för att inte tala nyfikna grannar eller de bristningar youâ € ™ re inte alltför glad om? För vissa lösningar, lade jag detta ämne till min radio-show lyssnare och tillsammans kom vi fram till några tips bombsäkert kön för ensamstående mammor. Här är fem saker du kan göra för att vara en bra mamma ... men också få en viss tillfredsställelse.

Dölj din sexiga stash från nyfikna ögon. Varje kvinna bör ha kondomer (och kanske till och med en sexleksak eller två) för att stärka de mest intima stunder. Men till skillnad från våra barnlösa systrar, det är mer av en utmaning att hålla dessa besynnerliga föremål ur händerna på ett barn som kommer över dem medan du tar en rundtur i strumpan låda. Min lyssnaren Megan hade en sådan upplevelse när hennes tre-åriga avslöjat hennes mamma's utstyrsel. Hennes överlevnad plan: "jag genast ta henne till ett annat rum för att titta på Barney att distrahera henne." Eller titta på att skapa ett nöje bröst: Investera i en låda som låser där du enkelt kan lagra alla dina godsaker.

Sex upp sceneriet. Alla kvinnor förtjänar att ha ett sovrum som sätter stämningen - men det är svårt att göra om det översållat med barnens kritor eller actionfigurer. Så, skapa en regel med dina barn att ditt sovrum är en leksak-fri zon. Och - detta tips kommer att bryta några hjärtan - överväga att flytta någon inramade foton av dig, dina barn, och deras pappa till en mer neutral zon i din pad som vardagsrummet eller köket. Tänk tillbaka till din high-school dagar när du slog ditt sovrum till en håla som mötte alla dina sociala (och romantisk) behov. Nu måste du se över att design tema. Det innebär att se till att din säng är sexigt och tilltalande, att det finns en soffa eller en stol i ditt rum tillsammans med en CD-spelare, TV, DVD-spelare och alla andra fordon underhållning som vanligtvis är spridda i hela huset. Målet är här för att göra ditt sovrum i allrum som har allt du behöver för att underhålla din man utan att vakna eller inbegriper hela huset. Överväga att sätta ett lås på din dörr och för de stunder när man verkligen inte vill att någon klampa in - och inte känna mig skyldig om det! Du är inte stänga dina barn ut, youâ € ™ re bara banar väg att bli en lyckligare förälder.

Ljudisolerade din inre kärna. Naturligtvis mest passionerade människor vill vara fria att stöna så mycket som de vill. Endast hur får man att göra detta när barnen är precis bredvid? Svaret för många kvinnor är många kvinnor är pillowsâ € "och många av dem. Använd dem för att fylla tomrummet under dörren och alla entusiastiska utrop. Vissa kvinnor har även inklämd dem mellan sängen och väggen för att slippa höra deras sänggavel stöta mot väggen, vilket kan skrämma barnen och få dem att köra till din dörr. Några andra sätt att dämpa ljud: Investera i en bra musiksystem för ditt rum som kan pumpa ut musik, eller ens flytta talan väckts för ditt sovrum till ett annat rum i huset längre bort från barnens kvartal som källare, den, eller badrummet (! efter, ta ett bad tillsammans kan vara mycket sensuell) En ensamstående mamma vid namn Jay som kallas in i mitt radioprogram och erbjöd ännu ett alternativ: "Se till att barnen leker hårt hela dagen, säger hon. "Ge dem ett varmt bad och en flaska, och de kommer att sova sig igenom allt!"

Camouflage din brister. Nästan alla mammor har några fysiska tecken på mommyhood. För vissa kvinnor kan det vara en C-avsnitt ärr, för andra bristningar eller ens la pounds. Och när du går ombord på ett mellanspel med någon som inte var inblandad i skapandet av din "mamma spår," den personen kan göra dig självmedveten. Några lösningar: Invest in massor av ljus för boudoir: Candlelight gör allting glöda och se slät. Donâ € ™ t glömma att också investera i en bra fuktighetskräm eller bronzer för huden. Mörkare hud ser fastare, spray-on garvare eller toning krämer verkligen kan maskera hudbristningar och andra defekter hud. Och det är knappast den enda lösningen i ensamstående mammor "arsenaler. Maryanne, till exempel, säger att hennes topp oro är hennes "saggy mage hud" - hur det var ändå tydligt att hon bar "en nio kilos bowlingklot runt i nästan tio månader." Hennes rätta? "Massor av låg på rygg när kysser en kille - eller att göra mer än så, säger hon. "Allt ser underbart platt när jag ligger platt." Och kom ihåg att alltid spela upp och visa upp dina positiva egenskaper, han kommer helt enkelt äta upp det.

Att få killen att gå. Det är klockan 6 och dina barn är att vakna upp i en timme ... enda problemet är, det finns en främmande man sova lugnt i din säng, och utan tvivel din lilla Tykes kommer freak, om de ser honom. Hur kan du få honom att SNABB RETRÄTT utan att såra hans känslor? Nu finns det två skolor av tanke på den här. En av mina manliga lyssnare, John, avfärdade detta som ett hinder för ensamstående mammor, eftersom "de flesta killar vill lämna så snart som heâ € ™ s finishedâ € |. Han ISNA € ™ t vill bo" På andra sidan, använder min lyssnaren Tanya den direkta metoden för att få honom att lämna av "att göra det klart innan sex för att han måste studsa direkt efter det är över innan barnen vaknar." Om killen är en bra kille, kommer han att förstå och respektera dina önskemål.

LaDawn Black är en radio personlighet och författare till "Stripped Bare. De 12 sanningar för Landing The Very Best Black Man"