torsdag 2 juni 2011

Online dating och Real Life


(CNN) - Nätdejting är som att läsa National Enquirer i en tandläkarpraktik och som i gemenskap teater eller titta på sex timmars sammanhängande "Antikviteter Roadshow": massor av människor har gjort det, men ingen vill prata om det.

Folk gör det förstulet, med sheepishness visar även på sina profiler. ("Min mest ödmjuka erfarenhet:. Trying online dating, självklart")

Här är kruxet: Allas gör det, så vi egentligen borde bara komma över den stigmatisering. Under de senaste två åren har en av fem enkelbörd (och en av fyra partner-up personer) daterad någon de träffat på en dejtingsajt, och 17 procent av par som gift sig under de senaste tre åren träffat online, enligt en studie finansieras av Match.com.

De miljontals människor kunde omöjligen alla att vara förlorare som inte kan träffa en potentiell datum genom vänner - eller på köttmarknaden som kallas baren. Istället de (en stor del av dem i alla fall) är bara folk som ville sålla bort söta folk som är, tyvärr, redan i ett förhållande, till exempel, eller inte engelska som modersmål.

Vi kommer inte att förklara, för miljonte gången, hur man strukturerar en fin profil eller starta en bra flirtig-men-inte-läskigt dialog. (Det finns hela tjänster ägnas åt att - helvete, det finns även killar som kommer att skriva dina meddelanden åt dig.

Istället vad y'all behöver är riktlinjer för att interagera i verkliga livet samtidigt som ansluter sig till nätet rusning. Delta i vår frågesport och läsa på för att få råd att leva livet när man letar efter kärlek på internets.

1: Du är perusing andras profiler när ett ögonblick av "Hej, är att ... ? "Blir" OMG, som definitivt Craig från Accounting, komplett med en bild av honom sweatily utför med ett jam band "Du.:

a) Tala aldrig om det, online eller i person. Hålla saker begränsade till kanske en menande nick.

b) Skicka honom ett snabbt meddelande jovialiskt säga hej och skratta åt det faktum att du är båda på det. Se, online dating inte bara för knäppskallar! Vad upp, solidaritet!

c) Nämn det när du ser honom i fikarummet nästa dag. Fråga om han har någon tur, swap profil-fullända tips.

2: Efter några kvick back-och-tillbaka med en stilig Rando på webbplatsen, har du en dejt ikväll, Huzzah! Du:

a) berätta för någon. Online dating är stigmatiserad, minns du?

b) Berätta några få nära vänner exakt var och när du kommer att träffa. Du lovar också att skicka en mid-dag text lägesrapport.

c) Anmäl ditt planer via Facebook och Twitter.

3: Denna dag blev kort då han frågat dig hur gammal du var när du förlorade oskulden. ("Om det är för gammal eller för ung, berättar att jag mycket om en person.") På person # 2. Du ordna ett datum via meddelanden på webbplatsen. När uppstramande upp planer, du byta nummer. Datumet går utomordentligt bra. Under de följande dagarna får du:

a) Svar på det sista meddelandet på webbplatsen med en söt uppföljning och ett förslag att du går ut igen.

b) Skicka honom en text (eller, gasp!, ge honom ett samtal) som uttrycker samma känsla.

c) visa upp på hans dörr, som innehar en bergsprängare på hög, och bekänna din odödliga kärlek till honom.

4: Cue i ljusstrålen, en kör av himmelska härskaror sjunga ordlöst vokaler i åtta delar harmoni: Du ur den DTR (om förhållandet) prata med en bona fide andra större. Några dagar senare, känner du en liten kvist glädje i bröstkorgen när en arbetskamrat frågar om dina planer helg och du får säga, "Åh, min pojkvän och jag ser" Den sociala nätverk "för tredje gången på . Fredag ​​"Hon, av sociala nåd (och i kraft av det faktum att du fortfarande var instängda i hissen tillsammans flera våningar från marken), frågar några allmänna frågor om honom, inklusive" Hur träffades ni "Du?:

a) Lie och vagt nämna möte på en fest, sedan segue i hur awesome sitt jobb (gallerist!) och tatueringar (en linje från Kerouac!) är.

b) Vrid att stirra på golvet indikatorn och fåraktigt muttra, "Åh, vi faktiskt träffat online." Fortsätt rida i obekväma tystnad.

c) Säg, "Vi träffades på [sade site]!" och sedan leende besvara hennes frågor om din e-dating erfarenhet.

SVAR

1. a. Online dating är som Anonyma Alkoholister: Du bara inte kalla andra på deras medlemskap. Jag vet att detta verkar motsäga vår "the stigma-måste-dö"-kampanj, men du bara inte kan anta alla kommer att vara stolta kort bärande online daters.

2. b. Detta handlar mer om säkerhet än netikett, men det bär nämnas: När du träffar en främling, du måste säga några vänner exakt var du ska (det offentliga rummet, inte någons lägenhet), och uppdatera dem hela natten (09:14 : "Detta är sättet awks!" 10:53: "Vi är helt bara gjort under hela jazz karaoke open mic!"). Världen är full av galningar, internet, ännu mer.

3. b. För Pete skull, plocka upp telefonen. När du har flyttat din relation ut i konkreta jorden, är det dags att lämna bakom meddelandesystem. Gömmer sig bakom den dåligt fungerande dejtingsajt inkorg känns som ett steg bakåt, och bara påminner nämnda datum att du fortfarande aktivt på plats, titta på andra hotties.

4. a. eller c. Hur du svarar på din kollegas undersökning beror på hur bekväm du känner med henne. Hon är bara gör artig konversation (och, låt oss inse det, faktiskt inte bryr sig om hur du träffade), så det är bra att breezily segla förbi ämnet om du tror att det skulle göra henne visa dig i ett negativt ljus. Om hon är cool (och / eller, hey, enda själv), gå vidare och ge en liten promo på din favorit online äktenskapsmäklare!

Bara Skyll inte på oss om hon börjar dejta den där killen du blåste av efter tre budskap volleys när han inte kunde sluta använda smiley ansikten och prata om hans tre snuggly kattungar.

물고기가 넘친다 이혼 후 데이트에 대한 조언을 제공?


måndag 30 maj 2011

Frånskilda och Dating med barn


Ensamstående mamma Kate Gosselin är, tydligen, redo att datum igen. Vem kan felet henne? Verkligheten TV-stjärnan skilsmässa från sin före detta maken, Jon, avslutades förra året, och efter ungefär ett år för att försöka reda ut och komma till en känsla av normalitet efter skilsmässa, de flesta av oss är beredda att komma tillbaka in i parning spel.

När vi slog 36 år, som Kate gjorde i slutet av förra månaden, vi ganska höft vad dating handlar om - om inte någonstans längs linjen vi procreated. Dating som en enda person är en sak, dating som en frånskild person med barn är en helt annan sak. Sant, har Kate åtta barn, och att stjäla en titel från en Allison Pearson roman, jag vet inte hur hon gör det. Göra tid hittills samtidigt som de arbetar heltid, gå på Little League-spel och spelar skolan och schlepping barnen fram och tillbaka till ortodontister-barnläkare-handledare-play datum var verkligen en utmaning för mig, och jag har bara två barn.

När jag skilde flera år sedan var jag relativt blekaste aning om vad dating med barn skulle vara. Jag kunde inte riktigt skaka bilden av mig som en sorglös, skrynkelfri 20-någonting i stället för en medelålders frånskild med "bagage" som hade namn, ålder, tankar och känslor. Kvickhet, charm och utseende var uppenbarligen inte längre tillräckligt för att hitta en speciell någon, jag skulle behöva hitta en man som skulle inte bara vara attraherad av mig, men som också skulle acceptera om inte nödvändigtvis omfamna mina pojkar och alla deras egenheter. Och eftersom de flesta män i min ålder har skilt sig, också hade han troligen behöver mig för att göra detsamma.

Och det är stora efter skilsmässa dating shocker: Letar du efter kärlek när man har barn är en paketlösning, och det är ofta så tuffa som försöker öppna PVC vikblisterförpackning bara om allt kommer i nuförtiden.

Inte överraskande är det inte mycket lättare för barnen.

Dejting, shacking upp och omgifte har en stor inverkan på barn, enligt psykolog Constance Ahrons, författare till The Good Skilsmässa och vi är fortfarande Family. Den uppvaktning fasen är inte ett barn i allmänhet se - de skulle inte ens vara här om det inte hade hänt någon gång i sina föräldrars förflutna. Allt de har upplevt är det trauma som det uppbrottet. De flesta av barnen Ahrons talade med ansåg att deras frånskilda föräldrar dating liv ganska darn konstigt. Possessiva när de är yngre, när de är äldre bitter, är barn inte vana att hantera föräldrarnas öppen sexualitet och att de inte särskilt vill ta itu med det - särskilt i en tid av FWBs, pumor och MILFs .

Barn fråga vem de är och vad som väntar när deras föräldrar skiljer sig, förutom i hemlighet hoppas att de ska få ihop igen, terapeuter säga. Mestadels de vill veta vad det betyder när mamma eller pappa blir kär igen, och många nya frånskilda mammor och pappor har inte ens som listat ut själva. Jag vet att jag inte gjorde det.

När jag kastade mig tillbaka in i dating poolen med all den entusiasm av en finnig tonåring verkade komplikationer omedelbart. Barn-fria män ofta inte "få" barn, frånskild pappa kommer med barnen, en del fortfarande i blöjor, en del i fängelse, och inte varje man jag hade "kemi" med skulle klicka med min Axe-doftande pojkar. Vad händer nu?

Det hindrade inte mig från att dejta, jag verkligen ville ha kärlek i mitt liv igen. Men det gjorde orsaka stress och en massa overthinking - När du införa en ny kärlek, när kan han sova över, tänk om dina barn inte gillar honom, tänk om han inte gillar dina barn, tänk om din Barnen älskar honom och han dumpar dig, tänk om dina barn älskar honom och du dumpa honom, tänk om hans barn och dina barn hata varandra, tänk om alla älskar varandra men din stilar föräldraskap Clash - möjligheterna är oändliga. Och ansträngande.

Vilket orsakar många frånskilda föräldrar att antingen galen och ge upp om dejting helt och hållet eller bli slarvar med vem och hur de datum. Varken scenario är OK.

Och det är där Kate Gosselin var ungefär ett år sedan. "Jag har egentligen inte tid" hittills, berättade hon för Access Hollywood i april förra året. "Jag tror inte det är någon där ute som kan hantera mitt bagage som är för tung att lyfta."

Hon kanske har rätt i att, det kommer att ta en mycket, mycket speciell person som kommer att vilja ta på åtta små barn och en verklighet tv-stjärna.

Ändå är ensamstående föräldrar rätt till ett meningsfullt privatliv och vi letar efter det, utmaningar bli fördömd! I själva verket fler ensamstående föräldrar är dating än sitt barn utan kamrater, enligt biologiska antropolog Helen Fisher, författare Varför Honom?, Varför hennes? och en Chemistry.com rådgivare. Och de som inte är inte skylla sina barn heller, de flesta ensamstående föräldrar säger att de bara inte har tid hittills, enligt en eHarmony studie.

Naturligtvis skulle de ha mycket mer tid om de inte hade barn.