fredag 23 april 2010

Den farliga värld av online dating


Gratis Ugg Boots (kort eller lång, 1 par per person Limit). Tyvärr, gott folk, men detta erbjudande är tillgänglig för människor som bor i USA bara för sjöfarten skäl.

Baltimore - Den här veckan har den orädda Joan Allen trotsade vildmarken i online dating och återvänder från sin farliga expeditionen att berätta berättelsen.

Joan: Jag gick på min första Match.com dag förra veckan och skulle vilja dela några röda flagg signaler. För det första frågade mannen mycket personliga frågor, såsom â € œWhy har du fått aldrig gift? Youâ € ™ är vacker och intelligent, â € och â € œWhat röda flagg signaler har ni lagt märke till om mig? Â € Detta var vår första dag, och jag kände mig som han intervjuade mig. Jag bestämde mig för jag hade inget att förlora, så jag svarade honom ärligt. Jag sa, â € œThe första röda flaggan signalen youâ € ™ har bara haft två dubbla Martinis, och jag skulle vara orolig för din drinking.â € Hans svar? â € œMy syster är en alkoholist, men Iâ € ™ m inte. Och Iâ € ™ tänker inte change.â € Självklart har jag aldrig hört från honom igen.

Dan: Det låter dagen fungerat perfekt. För mig är ett första datum en intervju situation: Vem är du, vad gör du om, nu stå upp och ge oss ett spinn. Jag donâ € ™ t tänka på hans frågor, eller din, var ute på linjen, som ni båda lärt mig vad du behövde veta â € "och ISNA € ™ t det bättre att göra det just utanför bat i stället för på vägen efter youâ € ™ har träffats denna person fem eller sex månader?

Joan: När jag sa till min vän Anna om min dag, erbjöd hon ett par av hennes favorit röda flaggan skyltar om internetdejting: män whoa € ™ har aldrig varit gifta, män som donâ € ™ t samtal när de säger att de kommer, män som är mycket kritiska, män som säger negativa saker om sin före detta makar och bästa till sist â € "efter en tredje eller fjärde dag med samma man, när du kommer hem från detta datum och kontrollera din e-post och upptäcker att heâ € ™ s redan onlinechatt med andra kvinnor.

Nu damer, sjunger det till tonerna av â € œMy Favorit Things.â € â € œWhen heâ € ™ s negativa, när heâ € ™ s sluga, när han wonâ € ™ t ringa tillbaka, bara låta ditt konto upphör att gälla från Match, och då är det wonâ € ™ t verkar så bad.â €

Dan: Då Iâ € ™ ma promenad röd flagga, som Iâ € ™ m 44 och aldrig varit gift ... och varken har DU! Egentligen, alla dessa gälla kvinnor också. Och hära € ™ sa par: kvinnor som skriver, visa sitt intresse och sedan försvinna bort från jordens yta. Kvinnor som tar dig för givet. Kvinnor som canâ € ™ t ta itu med ett Mana € ™ s kvinnliga vänner. Kvinnor som säger youâ € ™ re bra men börjar sedan tappa kommentarer om dina kläder, hår, hem â € "damer får män vara knölig, men weâ € ™ re inte klumpar av lera som du kan forma, ta oss som vi är eller ta dig någon annanstans. Kvinnor som ser uppfattas förakt i varje ord eller gest och ursäkter efterfrågan, gratis middagar och pedikyr, men har inga problem att släppa atombomben medelstora förolämpningar om ovannämnda kläder, hår, hem, och om vi kräver ursäkter, information weâ € ™ re som mesiga.

Och jag donâ € ™ t tänka att aldrig varit gifta räknas som en röd flagga. Detta är vanligtvis stöddes av personer som har varit gift, insåg de gjorde en dum misstag, skilde sig och nu omfamna att â € œmisery älskar companyâ € koncept, att uppmuntra alla andra runt omkring dem att göra samma dumma sak. Jag tror, min kära Joanie, att du och jag är för intelligent för att gifta sig bara för att vara gift. Vi vill att den som är bäst för oss på alla nivåer, känslomässigt, mentalt, fysiskt, andligt, så att om och när vi gifter sig, är det en gång för alla!

Joan: Amen!

Dan Collins är en obotligt enda 40-någonting författare och lokala PR Maven. Joan Allen är en noteras äktenskapsmäklare extraordinär och författare till â € œCelebrating Singel och Komma Love Höger: Från Dödläge för Soulmate.â €


Online Dating par äldre


Ames, Iowa, jan 23 (UPI) - Par som träffas via Internet dating och gifta är mindre benägna att gifta sig för första gången föreslår en Iowa State University studie.

I par har även kortare courtships, i genomsnitt 18,5 månader äktenskapsförord dating jämfört med 42 månader för par som träffades i mer traditionella sätt, sociolog Alicia Cast sade i en release fredag.

Cast och forskarutbildning assistent Jamie McCartney insamlade uppgifter från 175 centrala Iowa nygifta, 25 av dem träffade online via sociala nätverk eller dating tjänster.

Av de 25 par, hade många barn eller krävande jobb, vilket minskade den tillgängliga tiden till dags dato, Cast sade i en studie som kallas "att klicka: en direkt jämförelse av Newlymarried Online och Offline Couples."

"I många fall finns det några verkliga strukturella krafter som främjar stöd och användningen av dessa (online) teknik," Cast sagt. Och en av dem är bara strukturella begränsningar människors tid. "

�mrtnosti a Seznamka


torsdag 22 april 2010

Säker Dating Regler för män


Nästan allt du läser om online dating säkerhet vänder sig till kvinnor, men män måste fråga också. Perversa, sexuella rovdjur och weirdoes kommer i båda könen, alla storlekar och alla åldrar ... liksom, lögnare och fuskare. Så män måste stanna på sin vakt också.

Det är allmänt känt inte lätt kan lämna ut personlig information till främlingar. Anledningen till att inte göra det så stort som antalet främlingar som vill ha denna information. Om du stöter på en person som ger ut personlig information och be andra att göra detsamma, donâ € ™ t göra det. Du donâ € ™ t vet vad de vill använda det för ... och ni hade bättre tror att de vill använda den för något. Det â € œsomethingâ € kommer inte att till din fördel. Men, också bör gardera sina riktiga namn, adresser, telefonnummer och arbetsplats. Ge inte denna information till någon på nätet tills du är säker på att de är som de säger sig vara.

Men, akta oss för att kvinnor som tycks alltför ekonomiskt behövande. Om de ber om pengar, i någon av ett dussintal sätt för kvinnan att be om pengar, klippa relationen bort omedelbart. De är inte ute efter kärlek eller vänskap ... de söker ekonomiskt stöd.

Om en kvinna ger dig ett kontaktnummer men du kan aldrig nå henne på det numret, se upp. Om du alltid har till sida dem eller text dem och få dem ringa tillbaka, kan detta vara ett tecken på att vad de säger du är inte den fullständiga sanningen.

Ett behov av att gifta sig och otrygghet finns andra tecken män bör vara mycket försiktig med. Om kvinnan är pressande för svårt för ett åtagande du arenâ € ™ t beredda att göra, kan det vara en god tid ta sig till närmaste nödutgång.

10 Breakers Deal datation qui ne sont pas vraiment