torsdag 6 maj 2010

Online Dating Lektioner


Som vuxna kan dating världen vara en sådan utmaning. Detta gäller särskilt om du har kommit ur en långsiktig relation och har inte varit i "spelet" ett bra tag.

Det finns många fällor där ute som du behöver undvika. Att undvika de fällor är en "inre spelet." Detta görs genom att uppmärksamma ditt eget tänkande och känslor och att vara ärlig mot dig själv om vad du tänker och känner.

Här är tre av de vanligaste fällorna, tecken och symtom, och framför allt, vad de ska göra i stället.

Sagan Trap

Kom ihåg alla de sagor vi hört och läst som barn? Medan de flesta av dem hade goda moraliska lärdomar att lära, var de ändå sagor.

Men vi hanterar så många av våra relationer, kärlek framför relationer, som om vi tror att sagor är verkliga.

Vi förväntar oss att vår perfekta ideal partner för att bara magiskt dyka upp någon dag, utan någon ansträngning från vår sida.

Här är hur jag hör det uttrycks av många av de singlar som jag tränare:

"En dag jag bara tittade på andra sidan rummet, möttes våra ögon, och jag bara visste att han / hon var en!"

Ja, kanske ja och kanske nej.

Hursomhelst, efter skenet av "det nya" i förhållandet avtar, du måste ändå lära sig att leva med en annan person - kladdigt när den är som bäst.

Jag ser så många människor bli skadad på detta sätt.

Lösning: Du måste bara ta ansvar för din egen relation val och ta en aktiv roll i att hitta en bra matchning för dig själv.

Sitt inte bara reagerar på de människor som väljer dig, som i "jag gillar den här personen för att de gillar mig." Intervju många människor till tjänsten som din partner.

Rescue Trap

Så kan singlar fastna i det här. De tror att om de bara kan träffa rätt person, då alla deras känslomässiga, finansiella och andra problem med levande kommer att lösas direkt. Det är en fälla, för en anledning, för det är alldeles för mycket press att sätta på någon. Dessutom övertygar detta att du har mycket små möjligheter att påverka ditt eget liv. Denna man lämnar du känner dig desperat och behövande. När problem multiplicera istället för att försvinna, är förhållandet sannolikt att misslyckas.

Lösning: Först och främst finns det ett ordspråk som lyder: "Utan en vision, folket förgås." Jag tror att detta är sant för relationer också.

Vad är din vision för ditt förhållande? Ett sätt att komma igång med din syn är att ställa frågan: "Om jag kunde skriva manus, vilken skulle det se ut?" Vet att ditt förhållande inte exakt kommer att matcha manuset. Alltför får tid vi letar efter en skräddarsydda passar perfekt i en off-the-rack världen. Detta är bara en fråga att komma igång med att skapa din relation vision.

Den andra saken du behöver göra är att lösa din personliga, känslomässiga, finansiella och andra vardagliga problem innan du engagera sig i en långsiktig relation. Du står då en mycket stor chans att förhållandet framgång.

Datum-To-Mate Trap

Ända försöka sätta en rund pinne i ett fyrkantigt hål? Detta är en av farorna med den dag-till-mate fälla. Om du går ut i dating världen med målet att du måste hitta en långsiktig relation eller äktenskap, du ställer dig upp för att försöka göra något passform som inte, kan inte, och kommer inte att passa.

Jag hade en coaching kund en gång som gick in i ett äktenskap relation visste han ville ha barn och visste att hon var ambivalent i bästa fall om att ha barn. Resultatet är förutsägbara, är det inte? Paret skilde sig så småningom i denna fråga.

Att ha barn var ett krav för denna person. Ett krav är något du måste ha, och är inte förhandlingsbar. I detta exempel kan man inte ha halv ett barn.

Lösning: Var mycket försiktig att bli en omedelbar par, speciellt bara för att vara med någon. Vet du vad dina krav är i ett långvarigt förhållande, och nöja sig med inget mindre. Med denna ståndpunkt skrämmer många av de singlar jag tränare eftersom de tror att det kraftigt reducerar antalet tillgängliga partners. Även om detta är sant, kom ihåg, det tar bara ett.

Datum ett gäng olika människor utan trycket från den dag-till-mate fälla. Denna lösning ger en väsentligt dina chanser att hitta en.

För fler tips och verktyg för singlar, är du välkommen att besöka www.ConsciousDatingAtlanta.com.


tisdag 4 maj 2010

Känner Krossade?


Är din relation blir obehagligt? Är du inte längre omfattas av förhållandet? Förstår ni inte vad som kan gå fel, men du kan känna det? Du är inte lycklig, men kan inte pin punkt orsaken till olyckan. Du vill komma bort från förhållandet, men argumenterar för och emot och bli trött på det hela. Detta är ett typiskt, tecken på att bli krossade och vänd förvirring i relationen.

Låt oss diskutera mer om hur detta sker.

Jag ska ge ett exempel - din partner är med dig. Din partner är inte bidrar någon positiva till förhållandet. Hon / han håller klagar på att du är orsaken till deras olycka och obehag. Du undrar hur när bollen är i annan domstol? Hon / han inte förstår vad du försöker förmedla. Du blir arg och försök förklara igen bara för att få ytterligare frustrerad. Om du talar om separation ni får höra att de inte kommer att kunna leva ensam. De vill vara med dig. Få alla bekvämligheter från dig. De bryr sig ingenting om din komfort. De skyller er för allt som går fel. De förstår ingen kommunikation eller agerar som om de inte förstår. Du vill springa bort från allt, men de gör du dig skyldig att göra något fruktansvärt fel med det. Du vet helt enkelt inte vad de ska göra och är på din intelligens slut. Du känner dig krossade.

Vad ska du göra i denna situation? Låt mig berätta. Inte interagera med din partner. Försök inte kommunicera alls. Be dem att ta hand om sig själva och inte bry sig om dig alls. Få bort långsamt genom att ta någon skyldighet från dem. Låt dem känna det långsamt. Under en tid kommer de att förstå att de inte kan manipulera dig. Om vid den punkt, skiljer dig, de kommer inte att kunna spela sina spel för att göra dig att känna dig skyldig. Du får din frihet. Reclaim din frihet från relationer som krossar dig.

Krossade om hur man får tillbaka honom

Det var en kvinna som berättade om hur hon gick igenom under bryta upp, här det går, "Jag saknar honom, men jag sparkade honom på trottoaren för en god anledning, och verkligen hatar hans betyda beteende i tre månader. Jag var då kommit över vad han gjort för mig och beslutade att avancerade med mitt liv. Det gjorde han också. Men i hemlighet han skrek åt mig, och försökte komma tillbaka tillsammans. Bara att vara en envis idiot är han jag vände ner honom, som om jag var för bra för att känna honom. Stort misstag!.

Jag trodde att genom att hålla min distans skulle jag inte tänka på honom, och det kommer att hålla mig från att vara besatt av honom. Och nu är det nästan tre månader utan honom, jag saknar honom.

Vi sparar inte kontakten längre eftersom han beslutade att gå vidare med sitt liv. Vid den tidpunkt då allt var bra, jag gjorde icke göra något ont. Det kändes som jag behövde honom. Thats fick mig att gilla honom igen.

Varje natt jag tänker på honom och jag kan bara inte undvika att känna behovet av att vilja honom tillbaka, och jag beklagar alla de fel saker jag gjort och inte ge honom kärlek och tillit. Snart kommer han att lämna mig, och avgår till en annan stat och jag kommer att vara bunden här drömmer om honom. Jag vill bara komma tillbaka till honom.

Var inte som henne, efter att bryta upp med din pojkvän, du har en liten sannolikhet att dra honom tillbaka. Detta beror på att män kan identifiera konflikten mellan relationen och deras genomsnittliga livslängd, kvinnor fungerar dock annorlunda, varje del av hela ditt liv påverkas av honom ... du berätta för mig har du inte kunnat fokusera på dina handlingar eller har inte din funktion i arbetet blir värre "

Rules of Engagement

Om det finns en sak jag lärt mig under årens lopp, det är hur lätt jag kan falla tillbaka i gamla mönster.

Och min gamla mönster när det gäller romantiska känslor är långt ifrån till nytta för mig eller någon annan som kan vara inblandade.

Jag kan mycket snabbt falla i en besatt och självdestruktiv krossa läge. På baksidan kan jag falla för någon för jag tror att jag kan "rädda" dem-det perfekta exemplet på White Knight syndrom. Det finns också ett antal andra saker som jag åtminstone vagt intresserad av som är bergsäkert vägar till dåligt skev kostnadseffektivitet.

För att undvika de kända problemområden, jag har en uppsättning frågor och provningar som jag har konditionerat den logiska sidan av mig för att automatiskt börja löpa genom så snart en krossa varar mer än en dag eller två. Här är fem av de stora.

Är jag verkligen kär i henne?

Ofta är detta den enda fråga jag måste ställa och besvara för att avgöra en verklig relation skulle vara en dålig idé. Det finns många saker som kan se ut som för någon. Du kan vara förälskad i tanken på en relation-något samband och föremålet för din förälskelse är bara ett praktiskt mål. Du kan se dem som ett "projekt", något som skall fastställas (a la The White Knight frågor). Eller, i mitt fall, kan du falla för idén om historien att försöket på förhållandet skulle leda till troligen inte den bästa anledningen att hålla på med någon.

Varför är jag kär i henne?

Om du lyckas komma förbi den första frågan utgör detta en som en dubbel kontroll och en djupare utforskning av dina egna känslor. Återigen kunde svaret här punkten till en White Knight fråga ("För att hon har så mycket potential som jag kan bidra till ut!"). Det kan också leda till en mycket förståndig lista över positiva egenskaper som stämmer väl med dina egna känslor. En närmare titt på denna lista kan också ana djupet av den potentiella relationsbyggande om allt fokuserar på den fysiska (söt, lysande byrå, bra jobb, etc.), det finns en rejäl chans att det blir en ytlig flört.

Vad har vi gemensamt?

En annan möjlighet till en fin lista. Relationer mellan människor med någonting gemensamt (trots vad oh-så-många pop-kultur sagor berätta) sällan träna bra i det långa loppet. I bästa fall både människor går gärna sina egna vägar med breddas horisonter. Oftast finns det agg, tunga missförstånd, och stora slagsmål. En stor sak att leta efter är ett allmänt meddelande stil. Om en av er kommunicerar bäst ansikte mot ansikte och den andra är bäst via e-post eller SMS, det ska finnas en grov väg.

Är ett förhållande ens vagt lämpligt?

Är hon en medarbetare? Är han en affärspartner? Din chef? Dina anställda? En nyligen ex av en god vän? Det finns ett antal situationer som kan göra en relation verkar olämpligt. Även om det inte en make-or-break fråga, är det viktigt att inse att gå in en relation hur det kommer att se de som står utanför. Externa sociala dynamik kan orsaka en massa problem i en relation.

Hur mycket är jag villig att kompromissa?

Detta är den största av de stora hantera frågorna. Det kan vara överordnat alla som kommer före eller efter den. Det kan också i efterhand, punkt ända tillbaka till den första frågan. Nästan alla hinder kan övervinnas, nästan alla umbäranden slagen, men alla som kommer till en kostnad. Ofta är denna kostnad i vår egen komfort, integritet, säkerhet och / eller säkerhet. Om hon vägrar att leva norr om Mason-Dixon line, du är OK med att behöva resa långa sträckor för att besöka din familj i Chicago? Om han inte kan stå på västkusten, är du villig att ge upp den drömmen att bo i LA? Relationer är alltid om kompromisser, bör du vara väl förtrogen med var dina gränser ger är.

Beviljade, är alla dessa frågor från den logiska sidan av hjärnan. Det är bara så mycket att sidan kan göra om det emotionella halv är fast beslutet att hoppa från krossa till förhållande, oavsett vad.

Åtminstone om det går dåligt, har du den lilla tröst att kunna se tillbaka, skaka på huvudet och säger "borde jag ha vetat."

Och om det går bra ... desto bättre: Du har antingen slagit dina egna odds eller visat du exakt vet själv.

??? ?? ???? ??? ??? ?? ???