fredag 27 april 2012

En av grundarna till nya dejtingsajt säger det viktigaste är sociala


Di Huang, 24-årige co-grundade dating hemsida SoWink (www.sowink.com), som lanserades i december.

Vad är skillnaden mellan SoWink och andra dating webbplatser? Med Match eller eHarmony, de är traditionella dejtingsajter, baserat på en matchmaking-system. Vi försöker umgås hela upplevelsen genom att användarnas engagemang genom vår plattform. Vi har en hel del sociala faktorer, till skillnad från andra dejtingsajter, där tanken är att skicka meddelanden fram och tillbaka. Det första och viktigaste är att vi inte gör långa profiler som du skulle hitta någon annanstans.

Vem SoWink avsedd för? Vi har en viss demografisk: 18 - till 35-åringarna, akademiker och unga yrkesverksamma. Du måste göra en Facebook verifiering eller har en punkt-edu mail för att bekräfta. Främst kommer det att vara för människor som är ensamstående, letar efter någon hittills. Webbplatsen är inte inriktad mot äktenskapet, det är för datering. Det är för människor som är nya på området och letar efter vänner och vill träffa nya människor.

Var är SoWink tillgänglig? Just nu, det begränsas av geolocations och fokuserade till San Francisco Bay Area sträcker sig till Davis och Santa Cruz. Vi expanderar plats till plats i stället för att konkurrera på en stor skala omedelbart.


torsdag 26 april 2012

Han är inte den rätta. Skilsmässa & Dating Därefter


Skilsmässa är en svår process som kan känna sig helt och hållet skrämmande för oförberedd. Detsamma kan sägas för att försöka att hoppa tillbaka in i dating scenen. Författare Rosario Bacon Billingsley har dessa svar och mycket mer i sin bok, är han inte rätt One.Divorce & Dating därefter. Med en bakgrund och arbetserfarenhet både psykisk hälsa och jurister, ger hon vägledning från mer än bara en aspekt av skilsmässa. Resultatet är en perfekt balanserad bok som innehåller inte bara de rättsliga förväntningar och verklighet i processen, men den psykologiska avgiftsbelagda det tar på en persons mentala välbefinnande.

För att göra hennes råd personlig och fall, organiserar Rosario Bacon Billingsley hennes bok i en serie av berättelser. På detta sätt kan hennes läsare följa specifika exempel och se hur det och varför är för varje enskilt ämne. Till exempel diskuterar hennes första berättelse en man vägran att acceptera att en skilsmässa hände med honom, liksom kravet på att betala ut stöd. Han står fast vid sin tro att han är skyldig ingenting, men läsaren kommer snart se honom i förakt, med att tjäna fängelse tid, och med förlora sitt företag licens. Några av berättelserna centrum på hustrun, medan andra på mannen, en del säger processen från den tilltänkta av jilted och andra från uttråkade eller flickjägare. I huvudsak är alla sidor representerade, och hennes kunder är inte alltid den "oskyldiga" parti. Jag tänkte använda berättelser i det sätt på vilket författaren har verkligen fört henne råd till liv. De var inte bara intetsägande juridiska eller daterar förslag, de blev människor med verkliga hjärtesorg, verklig smärta och omständigheter som läsare kan identifiera sig med.

Författarens ton genom hela boken har en ganska ZING och det inledningsvis kastade mig eftersom jag inte väntade det. Du kan naturligtvis se vilka beteenden - och karaktärer - som väl med henne och som inte gjorde det. Hon har smeknamn för motpartens ombud hos ordföranden domare, och den andra parten i en skilsmässa som Mr Flamboyant, Mr Stoneface, domaren föraktliga, domare Power Play, Mr Casanova, och Ms Know-It-All. Du kan ringa författaren vass, sarkastisk, avtrubbad, rolig, eller realistiskt, men jag absolut älskade henne. Och som ett mycket aktuellt frånskild och dater, kunde jag helt med så mycket av hennes information.

Han är inte rätt One.Divorce & Dating Därefter innehåller endast en liten handfull redigera förbiseenden och gör själva datumet med några av det språk som används. Till exempel använder Rosario Bacon Billingsley '1990s "ganska ofta i texten. Vid tidpunkten för offentliggörandet - 1996 - som skulle ha gjort vettigt. Men för långsiktig användning och eventuell tillämpning av framtida läsare, placerar den boken i det årtiondet och det årtiondet bara. Jag skulle hata att en läsare att sluta läsa boken när den når en "kvinna av 90-talets referens och tänker," Usch, jag vill inte vara det! ". Jag tror att med några smärre ändringar (dvs. användning "moderna kvinnan" eller "dejta i dagens värld" och helt ta bort "Automatic Teller kort" references.I bokstavligen skrattade högt på den referens!), Skulle det ge en mer tidlös kvalitet till boken. Annat än dessa små frågor, tror jag Rosario bacon Billingsley ger fantastisk råd, en empatisk röst och en skarp smacka av verkligheten för dem att gå igenom skilsmässan processen.