lördag 25 juni 2011

Är män verkligen från Mars och kvinnor från Venus?


Har män och kvinnor ser världen från helt olika perspektiv? Vill de agera som om de är från olika planeter? Är deras motiv och agendor motpoler?

Eller är kampen mellan könen en felaktig benämning? Inte kvinnor ofta uppvisar maskulina egenskaper och vice versa? Är vi inte alla lite yin och lite yang?

I allmänhet är kvinnor ses som emotionell och känslig, främst med kommunikation och relationer.

Män är kända för att vara cool och uttryckslös, fysiska och sexuella, med en benägenhet att lösa problem på ett affärsmässigt sätt.

En kvinna får sin självkänsla att hålla ihop familjen, trivs i kärlek och intimitet. En man är värt är bunden till sin ekonomiska framgång, med rollen som brödet vinnare.

Följaktligen har mannen ska bli mer ansvarstagande och tolerera mer på arbetsplatsen. Som främsta leverantör, kan han inte råd att lämna eller få sparken från sitt jobb.

Traditionellt, spelar det ingen roll om kvinnan är löntagare eller inte, men för mannen att vara en riktig man, har han att vara större inkomsttagare.

Kvinnor notoriskt lockas till framgång och killen vill vara tilltalande, så hans värde beror på att få hem bacon.

Detta överföringar till dating, där en man kan känna förhördes av en massa frågor, särskilt vad gäller ekonomisk status. En kvinnas oskyldigt intresse för en mans bostad, karriär, eller bil kan varumärket henne en guldgrävare.

Eftersom män är så arbetar orienterade, anser de första datum som en anställningsintervju, som i någon mening är ganska exakt. Män försöker sälja sig själva, i hopp om att landa ställning "mate".

Å andra sidan kan man undersökningar av kvinnors tidigare äktenskap (s) eller barn orsakar defensiveness av rädsla för att han ska etiketten henne ett misslyckande, en besvikelse, eftersom hennes identitet är kopplad till blomstrande släktskap.

Kvinnor och män har olika fysiologiska komponenter, dvs mönster hjärna, kemi. Det finns 78 generna i Y-kromosomen som skiljer sig från de i X-kromosomen.

Karakteristiskt män bearbeta saker logiskt, i svart och vitt, kvinnor sentimentalt, i gråzonen.

Män är visuella, kvinnor verbala. När en man ser någon lockande, svarar han fysiskt, kvinnor reagerar känslomässigt.

Det är därför efter att älska, kan man somna, känsla uppfyllt, medan kvinnor vill fortsätta med anslutningen, genom samtal, beröring, kramar.

Kvinnor faller snabbare, män hårdare. Kvinnor kommer att tala om att vara kär efter att ha sex en eller två gånger: man bara använda dessa termer efter att veta att du på ett djupare plan.

Män tenderar att vara enslingar. Kvinnor är benägna att resa i förpackningar. Kvinnor dyka upp på fester i en grupp, män komma ensam eller med en annan kompis.

Ända undrar varför det är svårt att få din kille ifrån hans favorit sport programmet, medan Venusians kan samtidigt titta på tv, prata, laga mat, och rena? Det är för att kvinnor är bekväma multi-tasking, män är tillfreds med fokus på ett enda objekt.

Kvinnor har bättre minne för detaljer. Följaktligen män glömmer ofta födelsedagar och årsdagar.

Män finna tröst i att lösa problem. Kvinnor behöver inte nödvändigtvis lösningar på sina quandaries. De är inte ute efter råd. Det räcker för dem att höras och bekräftas.

Hellre än att försöka fixa dilemma presenteras, kan man göra underverk genom att öva aktivt lyssnande, och därefter, vinner fantastiska beundran och tillbedjan från sina partners.

Män och kvinnor har olika tid klockor. Om en kvinna inte höra från dig i en dag eller två, det är som en evighet. Till en man är det bara några minuter.

Om killen väntar flera dagar att ringa, hon är förmodligen redan har byggt upp irritation och förbittring, framgår av hennes tonfall. Omvänt kan han inte förstå hennes gärning, eftersom han bara är upplevt en kort tid passerar.

Ta hänsyn till att när en man inte ringa tillbaka direkt, kan det ha något att göra med dig. Han kan helt enkelt vara att reda ut sina tankar som de gör på Mars.

Tänk på att anledningen till att hon frågar om ditt levebröd är inte hennes önskan att finna en sugar daddy, men en ärlighet nyfikenhet på vad som gör dig kryssa för och vad som är meningsfullt för dig.

Samhället lär män är det inte ok att gråta, "bli tufft", "ta det som en man". Ilska är tillåtet men några bevis för en mjukare sida är tabu.

Ändå ser bakom den starka fasaden och du kommer hitta någon stickande med samma osäkerhet, svartsjuka sårad, och rädsla som kvinnor besitter.

Kanske om män uppmuntras att uttrycka sitt fulla spektrum av känslor, så skulle det vara mycket mindre krigande mellan individer, såväl som nationer.

Oavsett om du är från Mars eller Venus, oavsett hur du reser på din resa, vi ser alla att älska och bli älskad.

Singlar slogan för idag: Jag börjar omfatta alla aspekter av mitt sanna jag, för att fira hur mycket närmare jag att bli den person jag är avsedd att vara.


fredag 24 juni 2011

Tuffa grabbar Få mer deprimerad efter Breakup


Stor, dålig, tuffa killar undvika dykning i dating poolen efter uppbrott, säger en ny studie.

Men det är inte samma sak med flickor. I själva verket tenderar de att gå tillbaka till dating scenen efter samtal avslutas.

En undersökning, genomförd av Date.com, Matchmaker.com och Amor.com, fann att 85 procent av männen erkände att de "blir deprimerad och upprörd" efter ett uppbrott och inte börja stryker för datum, rapporterar The New York Daily News.

Däremot ansåg endast 8 procent av kvinnorna på samma sätt, fann studien.

Enligt rättspsykiatriker Dr Keith Ablow, ett mänskligt beteende expert och författare till "Living sanningen" Det är möjligt att online daters inte representerar alla män och kvinnor.

"Män som dras till dessa webbplatser kan göra det eftersom de är avvisande-känsliga", Ablow sagt. "De kan använda datorn som ett filter."

"Kvinnor kan använda dejtingsajter bara för att ha en större pool av män att välja på," sade han. "Jag tror att män och kvinnor lider lika när de känner sig ensam."

Cybersex och den gifte mannen