torsdag 25 februari 2010

Varför kvinnor som Ugly Män


I en studie som avslöjas hemligheten om attraktion, har psykologer utforskade hur utvecklingen har påverkat vad som är inne och vad som inte står i det moderna parning och dating game.

För många kommer det att komma så liten överraskning. Kvinnor behöver inte nödvändigtvis gå till utseende, utan makt, rikedom och status.

"Det är inte så ser inte frågan till kvinnor, att de helt enkelt betyder mindre än andra saker - i synnerhet signaler om pengar och säkerhet", psykolog och författare Viren Swami hittades.

Studien, som ingår i hans bok The Psychology of Physical Attraction, fann också att vi är ett grunt gäng när det gäller midjemått.

Personer är inblandade i en olycka är mycket större chans att räddas, om de har en normal vikt än underviktiga eller överviktiga, kamrater.

Och när det gäller att locka män, det är inte ideal men WHR - waist-hip ratio - det är viktigt.

Medförfattare Adrian Furnham sa ju lägre WHR desto bättre, med kvinnofigurer som de i Scarlett Johansson och Marilyn Monroe den mest önskvärda.

Herr Furnham sa samhället hade förändrats från att värdera skönhet som robusta Tarzan slag till perfekt polerad Brad Pitts.

"Vi har alla utvecklats för att hitta andra människor attraktiva. Men ledtrådar för erkännande skönhet har förändrats under åren.

"Vi ser fortfarande ut för saker som tecken på hälsa, ett symmetriskt ansikte är attraktivt eftersom folk förknippar det med friska människor som producerar friska barn.

"Dessa dagar, bedömer vi människor främst genom sin kroppsstorlek och sedan av ansiktsdrag.''

Guys Only Buy New Underwear When Dating Someone New