torsdag 22 april 2010

Säker Dating Regler för män


Nästan allt du läser om online dating säkerhet vänder sig till kvinnor, men män måste fråga också. Perversa, sexuella rovdjur och weirdoes kommer i båda könen, alla storlekar och alla åldrar ... liksom, lögnare och fuskare. Så män måste stanna på sin vakt också.

Det är allmänt känt inte lätt kan lämna ut personlig information till främlingar. Anledningen till att inte göra det så stort som antalet främlingar som vill ha denna information. Om du stöter på en person som ger ut personlig information och be andra att göra detsamma, donâ € ™ t göra det. Du donâ € ™ t vet vad de vill använda det för ... och ni hade bättre tror att de vill använda den för något. Det â € œsomethingâ € kommer inte att till din fördel. Men, också bör gardera sina riktiga namn, adresser, telefonnummer och arbetsplats. Ge inte denna information till någon på nätet tills du är säker på att de är som de säger sig vara.

Men, akta oss för att kvinnor som tycks alltför ekonomiskt behövande. Om de ber om pengar, i någon av ett dussintal sätt för kvinnan att be om pengar, klippa relationen bort omedelbart. De är inte ute efter kärlek eller vänskap ... de söker ekonomiskt stöd.

Om en kvinna ger dig ett kontaktnummer men du kan aldrig nå henne på det numret, se upp. Om du alltid har till sida dem eller text dem och få dem ringa tillbaka, kan detta vara ett tecken på att vad de säger du är inte den fullständiga sanningen.

Ett behov av att gifta sig och otrygghet finns andra tecken män bör vara mycket försiktig med. Om kvinnan är pressande för svårt för ett åtagande du arenâ € ™ t beredda att göra, kan det vara en god tid ta sig till närmaste nödutgång.

10 Breakers Deal datation qui ne sont pas vraiment