torsdag 6 maj 2010

Online Dating Lektioner


Som vuxna kan dating världen vara en sådan utmaning. Detta gäller särskilt om du har kommit ur en långsiktig relation och har inte varit i "spelet" ett bra tag.

Det finns många fällor där ute som du behöver undvika. Att undvika de fällor är en "inre spelet." Detta görs genom att uppmärksamma ditt eget tänkande och känslor och att vara ärlig mot dig själv om vad du tänker och känner.

Här är tre av de vanligaste fällorna, tecken och symtom, och framför allt, vad de ska göra i stället.

Sagan Trap

Kom ihåg alla de sagor vi hört och läst som barn? Medan de flesta av dem hade goda moraliska lärdomar att lära, var de ändå sagor.

Men vi hanterar så många av våra relationer, kärlek framför relationer, som om vi tror att sagor är verkliga.

Vi förväntar oss att vår perfekta ideal partner för att bara magiskt dyka upp någon dag, utan någon ansträngning från vår sida.

Här är hur jag hör det uttrycks av många av de singlar som jag tränare:

"En dag jag bara tittade på andra sidan rummet, möttes våra ögon, och jag bara visste att han / hon var en!"

Ja, kanske ja och kanske nej.

Hursomhelst, efter skenet av "det nya" i förhållandet avtar, du måste ändå lära sig att leva med en annan person - kladdigt när den är som bäst.

Jag ser så många människor bli skadad på detta sätt.

Lösning: Du måste bara ta ansvar för din egen relation val och ta en aktiv roll i att hitta en bra matchning för dig själv.

Sitt inte bara reagerar på de människor som väljer dig, som i "jag gillar den här personen för att de gillar mig." Intervju många människor till tjänsten som din partner.

Rescue Trap

Så kan singlar fastna i det här. De tror att om de bara kan träffa rätt person, då alla deras känslomässiga, finansiella och andra problem med levande kommer att lösas direkt. Det är en fälla, för en anledning, för det är alldeles för mycket press att sätta på någon. Dessutom övertygar detta att du har mycket små möjligheter att påverka ditt eget liv. Denna man lämnar du känner dig desperat och behövande. När problem multiplicera istället för att försvinna, är förhållandet sannolikt att misslyckas.

Lösning: Först och främst finns det ett ordspråk som lyder: "Utan en vision, folket förgås." Jag tror att detta är sant för relationer också.

Vad är din vision för ditt förhållande? Ett sätt att komma igång med din syn är att ställa frågan: "Om jag kunde skriva manus, vilken skulle det se ut?" Vet att ditt förhållande inte exakt kommer att matcha manuset. Alltför får tid vi letar efter en skräddarsydda passar perfekt i en off-the-rack världen. Detta är bara en fråga att komma igång med att skapa din relation vision.

Den andra saken du behöver göra är att lösa din personliga, känslomässiga, finansiella och andra vardagliga problem innan du engagera sig i en långsiktig relation. Du står då en mycket stor chans att förhållandet framgång.

Datum-To-Mate Trap

Ända försöka sätta en rund pinne i ett fyrkantigt hål? Detta är en av farorna med den dag-till-mate fälla. Om du går ut i dating världen med målet att du måste hitta en långsiktig relation eller äktenskap, du ställer dig upp för att försöka göra något passform som inte, kan inte, och kommer inte att passa.

Jag hade en coaching kund en gång som gick in i ett äktenskap relation visste han ville ha barn och visste att hon var ambivalent i bästa fall om att ha barn. Resultatet är förutsägbara, är det inte? Paret skilde sig så småningom i denna fråga.

Att ha barn var ett krav för denna person. Ett krav är något du måste ha, och är inte förhandlingsbar. I detta exempel kan man inte ha halv ett barn.

Lösning: Var mycket försiktig att bli en omedelbar par, speciellt bara för att vara med någon. Vet du vad dina krav är i ett långvarigt förhållande, och nöja sig med inget mindre. Med denna ståndpunkt skrämmer många av de singlar jag tränare eftersom de tror att det kraftigt reducerar antalet tillgängliga partners. Även om detta är sant, kom ihåg, det tar bara ett.

Datum ett gäng olika människor utan trycket från den dag-till-mate fälla. Denna lösning ger en väsentligt dina chanser att hitta en.

För fler tips och verktyg för singlar, är du välkommen att besöka www.ConsciousDatingAtlanta.com.