lördag 16 januari 2010

Billig Dating Idéer


Tvärtemot vad många tror, dating behöver inte vara dyrt. Du kan fortfarande njuta av varandras sällskap och skapa minnesvärda stunder genom att vara kreativ och använda din naturliga omgivningar.

Nu med alla känner pengarna nypa, begreppet dating samtidigt spara pengar har aldrig förefallit mer verkliga för unga par. Idag vi delge er några billiga dating tips från tre par vi fångat i Emancipation Park som har hittat några ekonomiska möjligheter att njuta av varandras sällskap.

Glenealle Hyman och Anthony Brown, dating sex månader

Vi går till Emancipation Park eftersom du inte behöver spendera pengar, vi bara sitta och prata och ha en kväll med bara kommunicera. Vi kan också gå till Devon huset och köpa en $ 150 glass och foder varandra. Det är lågkonjunktur tid så vi inte har några pengar att gå till Pegasus, men vi är glada och trevliga samma sätt. Ibland går vi till stranden och bara koppla av, som på Hellshire - vi inte ens köpa någon fisk. Vi kan också åka till vattenfallen och köpa en drink och bara prata och umgås.

Sacha Parkinson och Daniel Mclean, dating två månader

Du kan gå på bio eller ta på en restaurang eller på en bar och skapa din egen atmosfär. Du hittar bara någonstans där man kan umgås och bara chill. Vi gillar att gå på barer och ta en drink. Det ger oss mer av en möjlighet att lära känna varandra.

Collette Brown och Dwayne Lewis, dating två månader

Vi gillar att gå till Island Grill eftersom det är överkomligt och maten är hälsosam, som ett faktum, det är där vi bara kommer från. Du kan också gå till parken eftersom det är gratis. I (Collette) är en stay-at-home person så vi är alltid på datorn och småpratade med varandra på nätet varje dag, eftersom vi inte har någon kredit att brinna eller vi vänta tills cellphone freebies kommer in

- Nadine Wilson