lördag 8 januari 2011

Den mest effektiva Line för online dating


Enligt en studie som utförts av ett socialt nätverk, badoo.com, medan flirta är något som är global, berömmer den mest effektiva för att uppvakta kvinnor i online dating skiljer sig kulturellt. Enligt forskning, men "Du har vackra ögon" är den vanligaste första raden i online dating, det mest effektiva linje över hela världen är "Du har vackra läppar", och de har kallade den för "den heliga graal som flirta" .

Enligt Jo Hemmings, en psykolog, prisade läppar är ett djärvt drag, och personlig, vilket är den primära anledningen till det att ha så höga framgångar.

När det gäller mer specifika prisar, för den europeiska kvinnliga, vad som fungerar bäst är att prisa hennes ben eller lår, medan det är att prisa kläder för en amerikansk, italiensk eller fransk motsvarighet. Likaså gillar en kanadensisk kvinna som uppmärksammats för sin hud, och en spansk eller sydamerikansk tjej gillar att vara beröm för sitt hår. För nederländska och portugisiska kvinnor, hemsidan hävdar att det bästa linjen är, "Du har vackra öron", och för kvinnor från Ryssland, "Du har en vacker näsa."

Baddoo.com anspråk på att vara en av de största online dating webbplatser, med över 87 miljoner registrerade användare, och det understryker också att det varje månad har de spelat in nästan 200.000 nätdejting chattar på tio olika språk.

76% ?en Datum Star?� mu?i