tisdag 14 juni 2011

Bröllop Crasher gör av med parets kassa


Garden Grove, Kalifornien â € "Anthony och Jennifer Smith lämnade för sina Florida smekmånad tidigare den här månaden tänkte att de skulle ha gott om kontanta gåvor stämma upp efter sin resa.

Men när de nygifta återvände, var en del dåliga nyheter väntar: De flesta av deras bröllop pengar stals av ett kuvert-snatching tjuv som kraschade sin mottagning utan att någon märker det.

"Du har aldrig tror att det kommer att hända, du vet, att du," Anthony Smith sa tisdag på ABC: s Good Morning America. "Du fira, ha en bra tid, och sedan går du på din smekmånad och du får reda på en kille bara bestämmer han behöver ta allt."

Den välklädd man tros ha gjort av med så mycket som $ 1,500 i kontanter presenter, sade polisen.

Han var in på en övervakning band som närmar sig en låda som innehåller gåva kuvert på Smiths "17 augusti bröllopsfesten. Han närmade första rutan med ett kuvert som han själv, men i stället lägga den i, gick han bort. Sedan återvände han och tog tag i lådan: s kuvert.

"Han bara gick rakt på pengarna", Jennifer Smith.

Tjuven ens visste att bära en blå och vinröd € outfit â "precis som de kläder som bärs av medlemmar av bröllop, sade hon.

"Kanske han hittade ut från en gäst?" sade hon. "Vi är inte riktigt säker."